14

Анонимен

преди 1 месец

Главчев пак служебен ??? Кога ще спрете с глупостите бе ?

13

Анонимен

преди 1 месец

Хубава работа ама българска

12

Анонимен

преди 1 месец

Да попитам, този Главчев има ли документ за завършен някакъв университет или си е купил диплома от женския пазар ? Абе той трудно говори, като, че ли заеква докато подреди изречение ? Ще продължаваме ли да се излагаме пред ЕС с него ?

11

Защо трябва да има

преди 1 месец

избори изобщо ? Последния път едва се събраха 30 % простолюдие което да послуша агитацията на политиците да гласуват, сега същите измамници пак в списъците ще се борят за ИМУНИТЕТ против кражбите в особенно големи размери, ами да си прибират и тези милиони които ще се изхарчат за избори и да не ни занимават с тази шарлатания "ИЗБОРИ", а и така ще си спестят някой друг лев от покупко-продажбата....взимайте си там властта и не ни занимавайте повече, ние и без това сме ориентирани към терминала...

10

mego

преди 1 месец

Ако не познаеш.

9

Анонимен

преди 1 месец

Септември ще бъде май, октомври гласа си (про)дай ... Ще бъде !

8

Не е ли срамно бе,

преди 1 месец

този Главанак трудно "сглобява" обикновено просто изречение, а е Министър-председател на България ? А може би пък е правилно, на проsт народ какъв трябва да бъде водачът ?

7

по-полеко

преди 1 месец

До октомври много електорат ще гушне букета.

6

Гост

преди 1 месец

Жалко, че гласувахме доверие на Радев. Мотае връчването на мандатите, за да може правителството на Главчев да замаже золумите и да съсипе и малкото останало читаво в държавата. Алчността на съветниците на президента няма граници. Но рибата мирише от към главата, а от към опашката.

5

До 1

преди 1 месец

През октомври гъби няма (?) обаче тогава рибата кълве по-добре от през летните горещини и аз ще се възползвам !

4

до 3

преди 1 месец

Е как какво направиха за народа - ще приемат закон за пенсии на турците, а за българите един голям...

3

Въпрос от народа

преди 1 месец

Аз мога ли да питам, 240 депутата, които не направиха и грам усилие за кабинет, за какво точно им се плаща от 9-ти юни до октомври? 5 месеца заплати, коли, пътувания за какво точно? Какво усилие положиха, какви закони приеха, какво направиха за народа? Това е един почти тестов период, ако започваш работа. Макар, че ако покажеш такова нежелание и неадекватност, още на първия ще си аут.

2

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Здравата комунистическа връзка с другарят Румен Радев и репресивния и политически апарат от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков отново излиза на показ след поредното изказване на " интелигентен" представител на " децата на социализма" .

1

Анонимен

преди 1 месец

През октомври гъби няма, но ако времето е подходящо за планина хората ще са направят по една разходка в денят на изборите