11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 10 - Айде не се вживявай толкова, те и външните тоалетни са в главата на някакъв, нарекъл се българин, па не му подскачаве толкова. В куха кратуна външни тоалетни, какво друго да се завърти.

10

Анонимен

преди 1 месец

До до 2"позната се върна от санкт петербург - не знаете какъв живот живеят там, задоволени от всичко, и евтиния, евтиния...." Тези приказки за наивници разправяй другаде. Понеже и ние сме от ходещите там, та поне относно цените сме наясно с положението. Евтинията я има само в копеечната ти кратуна и в сънищата.

9

До 3

преди 1 месец

Спокойно тавариш, скоро ще станат нещата

8

До 3

преди 1 месец

Дано ги дочакаш, ако не винаги мой да си пуснеш На всеки километър

7

Анонимен

преди 1 месец

За какво ви е ,Песков, да ги следите? И с вас и без вас там нещата си следват своя ход. Вие по-добре гледайте какво става при вас. Тази война нямате ли намерение да приключвате и да се махате от Украйна? Станахте за смях - от Киев за 3 дни до обезлюдени села и паланки без никакво значение я за 3 месеца, я за 3 години. Не се излагайте повече!

6

Имеет си

преди 1 месец

Хасом

5

до 2

преди 1 месец

позната се върна от санкт петербург - не знаете какъв живот живеят там, задоволени от всичко, и евтиния, евтиния....

4

Анонимен

преди 1 месец

Щатите токущо удариха дъното..

3

анонимен

преди 1 месец

да, чакам вече 50 г., служил съм на руски танк, чакам путин на дунава....ти кого чакаш, афроамериканците ли?

2

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тия все следят какво се случва по света и все са в калта до шия. А издуханите путинисти все чакат скоро Русия да смаже Запада някои от тях вече 50 години други 20-30 и все скоро ще стане