201

Анонимен

преди 1 месец

Оттеглянето на Байдън е куршум в челото на Тръмп! Сега оранжевия перчем ще изглежда като дядка пред канидата на демократите

200

Анонимен

преди 1 месец

Русия е пробила фронта.Цялата реторика за западна помощ е била една излюзия.Затова е тази паническа абдикация.Нищо чудно Байдън да не довърши и мандата.

199

Анонимен

преди 1 месец

Това не е новина за който не зяпа само по нащите медии и не се зомбила Сега няма да е изненада и ако скоропостижно го оттеглят и от живота, за да го изкарат и герой, който до последен дъх се е болил за интересите на америка и глобалисткия свят

198

Нощен Труд

преди 1 месец

Следпоредния нож в газа от заговорниците Обсрама, Яга Пелоси, Бсринкън, Камила Харис,.... дедо се предаде и изрече преди политическото си секуру: "щом е в интересите на Содом"....

197

До 222

преди 1 месец

Аз пък ще ги призная твоите любимци от краварника, едва когато издигнат индианец за кандидат президент! Така със сигурност цяла Америка ще е доволна и ще гласува за него, а защо не и за нея!

196

от окръжния комитет

преди 1 месец

След като Йозеф Байдън не може да води предизборна борба, значи и че не може да управлява страната.

195

Анонимен

преди 1 месец

Копейките решили да коментират американската демокрация и решението на Байдън. Гледайте си несменяемия бункерен плъх.

194

хаха

преди 1 месец

Явно наистина Бог му се е явил под една или друга форма. Обаче е доста съмнително дали интереса на страната им изисква точно пък църната перла да продължи надпреварата.

193

Анонимен

преди 1 месец

Байдън дава пример на Путин как трябва да постъпи за да спре разпада на Русия.

192

none

преди 1 месец

Коментар 214 не съм го писал аз.

191

пияница мистик

преди 1 месец

До none === И кои да останат? Изpaждане, БСП (Бесни Стари Пенсии)...то май други пропутювски партии няма засега :))) И какво ще направите? Ще направите един референдум за излизане от ЕС и НАТО, който ще бъде загубен за вас, пътюнeaндepталците, защото вижте си процентите колко гласуват за вас и колко за евроатлантическите партии и ще ви стане явно. Отделно целия бизнес иска еврото и да е в ЕС по практични причини. Дори и да излезем откъде тогава европари за помощи? Или ще чакате Пyтapaнка да ви даде :)))

190

пияница мистик

преди 1 месец

Искан да сложат ястреба Хилъри Клинтън, за да им се стъжни на путюнeaндерталците. Тя направо войска ще прати в Украйна и Ф-35, Ф-22 и онзи, първият в света атомен бомбардировач 6-то поколение Би-21 "Рейдър", кошмара на комунистите :)))

189

none

преди 1 месец

Кой в БГ ще направи подобно нещо ?! Хайде демократи да ви видя ? Последвайте примера на "демократа" Джо Байдън и се махайте се от политиката, че не можем да ви траем.

188

none

преди 1 месец

Кой в БГ ще направи подобно нещо ?! Хайде патриоти да ви видя !

187

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

......нашенските шарлатаните съвсем умряха !!!

186

Анонимен

преди 1 месец

Президентите на сащ винаги са били посмешище. Даже изкуственият интелект да питаш ще ти каже че нямат такъв който да не е излъгал и то по много пъти. Буш излъга за Ирак, Клинтън излъга за Люински под клетва, Обама излъга че не е подслушвал Меркел и за Гуантанамо, Тръмп излъга че ще вкара Хилари в затвора, а Байдън излъга за всичко защото е невменяем и той самият е една голяма лъжа. А стрелбата много напомня тази по Кенеди, след като сащ загубиха от Фидел Кастро и им се наложи да плащат откуп.

185

Коментар

преди 1 месец

За "Тъ-по-ме-ра" говоря на "белите" от златния милярд! Турнете си една камила на чело на кервана, за да е пълен цирка. Все пак цирка е шоубизнес и даже изкуство! Не си слагяйте звездичките на Изкствения Тъ-по-мер!

184

Анонимен

преди 1 месец

Соростаците явно почнаха да се притесняват че нпо-тата ще останат без грантове. Ей го белобрадова не си платила тока на нпо-то. Други пък крипто копали крали ток накрая интерпол ги търси. естествено накрая путин е виновен.

183

Коментар

преди 1 месец

Президентът е мъртъв! Да живе епрезидента!!! Пародията на "демократичния свят" направо утрепа ***!!!! От утре Земята ще започне да се въти на обратно. Вече страната на изгряващото слънце ще е САЩ. Да го духат японците. Пак Америка "обърна" играта. Те това е живата.

182

Анонимен

преди 1 месец

Ти с фазомера ли седя там да ни съобщиш тая пропагадна глупост? Дори и да няма ток има агрегати. Какво е агрегат и колко вида има знаеш ли?