20

асдаа

преди 1 месец

Нормално е. ***...луц...и като тоя съществуват навсякъде. Ще го намерят и ще го накажат. Е те това е сигурно. Не като в ероатлантическото общество където ни управляват явни престъпници.

19

АнонимеН

преди 1 месец

СЪЩОТО ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ ГО ЧАКА И САМОЗВАНИЯ ТЪПУТИН АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА

18

Роза

преди 1 месец

Путин се опитва да подражава на Сталин,но нито той е същия,нито времената са същите!А иначе,напълно одобрявам постъпката на извършителя!Дано да не го открият!

17

Бай Иван

преди 1 месец

Нормално, хора престъпници срешу руския народ като него и ленин са измислили украински ссср и са направили батаците, които наблюдаваме сега ;)

16

Анонимен

преди 1 месец

А за масовия убиец и доказан военнопрестъпник - дебелакът с пурата Чърчил, никога нищо не споменавате. Що така? Ах, тези евроатлантически ценности...

15

Анонимен

преди 1 месец

Сталин е грузинец, внедрена пионка, от евреите управляващи Великобритания, която избива стотици хиляди, а може би, милиони руснаци. Нищо чудно, че са искали да разкарат бюста, не изключвам човека от клипа да е имал тихото съгласие на властите за стореното. Нооо въпреки страданията на много хора по света, за мен лично, Хитлер и Сталин си остават велики военни дейци, които нямат аналог до ден днешен.

14

Капитанът

преди 1 месец

Русия е единствената държава в Европа и Азия ,която държи мумия на отдавна починал човек в центъра на столицата си. Това нито е християнско , нито е нормално и духа на този непогребан и изложен на показ човек носи нещастия на целия народ.

13

Дедо

преди 1 месец

Тази Русия през цялото си съществуване е била една тъжна държава с подтиснато и смачкано население.

12

Фикси

преди 1 месец

Групата на розовите понита харесва това! Ще отидат в ЛГ БТ рая при еднорозите .....и там цяла вечност ще свалят бюстове.

11

Анонимен

преди 1 месец

СССР

10

Анонимен

преди 1 месец

До Кабаева - Трудна работа, едно е да се бориш "героично" с паметници, друго с живи хора. За второто трябва наистина да си смелчага.

9

Анонимен

преди 1 месец

Сталин не беше ли див черкезо-грузинец, а Ленин хемо фродит - джендърмен?!Хи, хи, хи и това са идолите на руснаците!

8

Кабаева

преди 1 месец

Браво на човека. Дано да мине и покрай Путлерчето и не него да му играе един винкел.

7

Анонимен

преди 1 месец

Сталин, Ленин и подобни, това заслужават.

6

Пещерен Комуняга

преди 1 месец

Това е светотатство. Аз харесвам кръвожадните диктатори.Кефи ме всяка вечер да ме посещават агенти на КГБ и да беседват с мен и да ме насочат в правилната посока и мислене.Винаги стоя с бакелитовия телефон до прозореца и веднага информирам местната тайна служба за подозрително мислене.Кефи ме да ме водят долу в мазето няколко яки милиционера и да ми помогнат да усвоя послушанието си към великия лидер

5

Анонимен

преди 1 месец

Хей така ще свалят главата на Джуджака.

4

Анонимен

преди 1 месец

Мъжът бил в недобро състояние, ясно е какво. Като гледам и коментиращите дотук, са в същото.

3

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

2

Хахаха

преди 1 месец

Скоро ще обезглавят и Путин.

1

Анонимен

преди 1 месец

Ха! Похвално! А сифилиссстичната, балсамирана мумия още ли мухлясва в бункера на красная плошчадь??