84

FMC

преди 1 месец

Маллоуумни решения, взети от маллоуумни политици. Не само в Украйна, а по цял свят. И ако светът може да го оправдае , че налива пари за собствени интереси, с какво може да оправдаем нежеланието на украинските управляващи, дори да седнат на масата на преговори? Конфликта билнзамразяван. Е добре, замразен и размразени. Но имаше един милион живи хора когато бе замразен!!! И още десетина милиона в Украйна. Какви гллуппости говори Зеленски?

83

FMC

преди 1 месец

Такива маллооуумници по цял свят ни управляват. Уважавам мнението му, че не е добре да се губи територия, но тая война можеше да спре рано рано.и като продължи три години след опита за мир, какви са спечелените или върнатите територии? И изобщо, колко хора днес живеят на тия територии?

82

охобохо

преди 1 месец

до Хобот с глава - явно хич не си следил хронологията на Русия. Ако не беше Путин отдавна да е срината Русия - каквато е мечтата на хамериканците. Благодарение на Путин успяха да съхранят държавата си.Даже и се развиват. И не се пртеснявай - той няма да разруши русия колкото и да ти се иска.

81

Хобот с глава

преди 1 месец

Путин е тотално ошашавен джyджak и пълен тa.шak. Ме си гледа рахатлъка, двореца, имотите, а се втурна да разруши Рассията до основи, за което сме му безкрайно признателни.

80

az

преди 1 месец

е то ..Борисов,Доган,Пеевски искат същото....това проблем ли е ? при нас е демокрация от 89-та ...и всички искат да са до гроб във схемите....защо Путин да е лош , а Пеевски , не

79

Руси

преди 1 месец

Не говори от името на Путин *** ! Кой ти дава право ,скоро ще бъдеш поставен на място ! Да не запееш друга песен скоро ?

78

Анонимен

преди 1 месец

Нищо подобно! Ти си проблема гад Еврейска! Светът се нуждае от мир! Ти пречиш да има мир!!Малък ти е,та да го вадиш срещу Голяма държава Муше!!

77

Анонимен

преди 1 месец

За зеленски край на войната означава край изпросените от ЕС и САЩ финансови потоци, край на пътешествията по целия свят, на които всички му се кланят, край на покупките на скъпи имоти и ценности за лична употреба, избори, загуба на властта и търсене на отговорност за разрухата в страната, която причини с бездарната си и предателска политика. Е, кога мислите, че ще се съгласи на мир!? Това може да стане само насилствено.

76

Анонимен

преди 1 месец

Пак не си наясно, че победителят определя правилата, а ти изпълняваш каквото ти каже. Надявай кожения костюм и почвай кючека, само за това ставаш.

75

шепот от отвъдното

преди 1 месец

нашите новинари продължават да взимат интервюта от умрели!

74

Анонимен

преди 1 месец

Точно така зелен ****отино., разбрал си всичко.

73

112

преди 1 месец

До 77 Путин да ги върне.

72

До Джуджето в Киев

преди 1 месец

Скоро ще водите война с Пригожин forever

71

Анонимен

преди 1 месец

....къде на мама си ще се скриеш, бе татуиран женчо....в съседните пристройки в опит да се скрие още едно литовче....споко бате, в тила ще ти *** канчето и ще се върнеш у вас променен, мшаденец, сус свежи идеи и бвз помен от милитаризъм...., а татуасите с имперски орлета, мустакати чичковци и манчестър юнайтед ще бъдат заменени със сърп и НАчук понял....2711:59Скоро Одеса

70

Анонимен

преди 1 месец

Е, и? Бойдън какво иска- може би просперитет за Украйна. Не, печалби за оръжейната индустрия и на сина му. Смазване на Рус и ЕС, вкл. България.

69

Анонимен

преди 1 месец

2711:59Скоро Одесагледам много кулаци и сраинци в сайта...спокойно, каъо се приключи тук се връщаме у нас и ви почваме...от Станишев до Тагарев всинца усраинци дето ни омазахте вилаета.........единият поляк от отстреляните днвс щв го правят звезда в телеграм, точно в десетката безкръвно с новият дозор и новата кремъклийка....Осман от кадировците приготвя мини перални и сушилни...след малко нощен излет

68

дяконЪ

преди 1 месец

...след месец почивка отново на фронта и чудо почваме пак....2711:591 полска двойка *** по 22-24 годинки една усраинка на 32 год. у един почернял от взрива и по документи 26 годишен литовец....Халал да са при БандераСкоро Одеса...нашият отряд гледайки статистиката само младо яро трепем последно време, няма вече дърти усри....Траншеите са омазани с *** и дрога, *** последната не им помага видно....

67

Анонимен

преди 1 месец

Укритата още не са наясно, че САЩ ще ги таковат, че ЕС ще ги такова, а реват щото в момента само Русия ги такова... *** дибелия, дръжти съ укрита! Жените ви да са подмиват, дибелия ***!

66

Горящ Байдън

преди 1 месец

В укрия жените почнаха да излизат на протест. Скоро зелката ще бъде свалена от собствените му хора и ще последва съдбата на хитлер

65

Basles

преди 1 месец

Ари е ,още 5 6 години ше устискаш ,няма да живее с орлите тоз късия