120

Някой си

преди 1 месец

Вие разбирате ли,че това лице вече в бъдеще е г-н Никой???!-:)Или защото вече се " докосна" до реалната власт,и може да пъне " мускули" които Изобщо нема??-:))) Я Бегай у лево бре Очилатко! И гледай къде " стъпваш"!

119

ПУДЕЛИ НА РАШКОВ

преди 1 месец

ЕЙ ТОЯ, ПАРАПЕТА И ОКОКОРЕНИЯ.. ЯД ГИ Е ЧЕ ГО СНИМАХА С ПАЧКИТЕ С ПУДЕЛА

118

Този

преди 1 месец

Доказа че не само училище на запад са Пълно Провалени (ПП) но и титулованите български академици за нещо не стават. За какво се харчат пари за българската академия като там има такива смешници като Дянков?

117

Анонимен

преди 1 месец

Ники екскурзиянта

116

Анонимен

преди 1 месец

Хора, които са виждали огън само от клечка кибрит да искат оставката на професионалист като Калин Стоянов е повече от смешно?!

115

Алито

преди 1 месец

Ей, *** скрий се, само пяна от теб и нищо повече.

114

Анонимен

преди 1 месец

Господин Денков не е вярно, че сте попаднали в капан на ГЕРБ! Имате авторитетно звание, а се оправдавате с доводи на дете от началното училище! Трябваше да уважите подкрепящият партньор на правителството, но уйдисахте на разни ястреби около вас. Добре ще е, ако сте разбрали, че е прието да се управлява в коалиция, уважавайки партньорите си и споделяйки отговорности, подписвайки коалиционно споразумение (договор)!

113

Слав

преди 1 месец

А ти ква си, гнида... Денков.Смрадлив и нещастен академик!!!

112

АХМАТ СИЛА

преди 1 месец

Тоя глистав сурикат защо не си ... майката

111

007

преди 1 месец

И аз не го харесвам, но ти плъхче нищо не можеш да искаш.

110

Закривай милицията!

преди 1 месец

И наново! Вън от там пожарната!Пожарната към общината! И тогава няма до работят във фирмите на жените си, а ще служат на хората в общината още действат светкавично!

109

До 109

преди 1 месец

Така е,дори Рашков като печен мафиот отвори границата за мигранти и други незаконни вещества като размести граничари от възлови рискови места и ги прати на 50 км ,където и други охраняват.Заради големия проток загина и полицай.Стоянов не е арогантен,върши си работата ,но денковците искаха удобен да прикрива контрабандата и техните мушенгии.

108

Анонимен

преди 1 месец

Молец.

107

Анонимен

преди 1 месец

А,бе какво искате от служебните,те от 7 дни не са мигнали,пожар след пожар,не ви ли е срам?.Хората от с.Воден нали ви изгониха с Кирил,били сте екскурзианти само за снимки и пиар.Сега си го изкарва на другите.То се оказа че във Воден което е гранично няма мобилен обхват,как да се разбере.?Чак сега им сложиха клетки трите мобилни оператора.Ти що не си я свършил тази работа ?

106

Резидент разединител

преди 1 месец

Кой ти харесва повече от Калин Стоянов? Рашков при който нямаше едно престъпление разкрито или човека с часовника, който и аз му забравих името, но се изложи с часовника здраво. Че Стоянов не съм го загледал с какъв часовник е, но едва ли струва 50000 както и едва ли има 20 имота. Няма и снимки с пудели и пачки и контрабандисти. Та сега кой от двамата искаш Денков?

105

Богомил Трайков

преди 1 месец

До Анонимен *** си ти.

104

мунчо

преди 1 месец

тоя куку академик ще спре най-после да говори!

103

Богомил Трайков

преди 1 месец

ПОДЛЕЦАдянков си отваря отново проклетата уста

102

Анонимен

преди 1 месец

На тая шушумига вчерашния ден в село Волен не и ли стигна? Като какъв говори днес? Срам няма ли?

101

Анонимен

преди 1 месец

Как пък и тук намесиха фашистка пРосия? Няма да слагам минуси, за да не им капят копейки.