54

im-A-дртiУАЙТТBoY!

преди 1 месец

Тая доста поизкуфяла марионетка и тя дигнала свит в ръката юмрук по подобие на гърмяния и добре трениран паток ДОНАЛД, но както се казва - Песента му отдавна е изпята и на ход е призивът на всички умни хорица по света: БАЙ, БАЙ - ДЪН40, време е да си одиш и да оставиш страната си на спокойствие да се развива по най-добрия начин.

53

реалност

преди 1 месец

На всички е ясно че бадън е бита карта,въпроса е че само той може да номинира вице,а Камалата изобщо не е желаният избор на сатанинската вихрушка в ДП,нито пък емблематична личност да мотивира младите да гласуват.Имат ресурс да е лансират,но с изключение на обратните и цветните,твърд електорат май ...???След един мандат на републиканците никой дори няма да си спомня за джукливата перла

52

Голият цар

преди 1 месец

Палачинката ще се обърне на 5ти,когато сенилния и упикан ще реве че са му откраднали гласове и изборите са били манипулирани.Огромен е залога за да сдаде кокъла без бой!Успаните и усрани демократи сега се пробуждат сякаш не знаеха с кого си имат работа?Да,рейтингите са 50:50 но деменцията му е толкова прогресивна че до Ноември може и да се е гътнал,а тогава ще е фатално!Обонго не е задкулисен играч определено,нито пък напира толкоз но не бих се изненадал да го върнат в последния му момент?

51

Анонимен

преди 1 месец

Има ли в българския речник думата "чувсатвал"? Търсих я! Не можах да я намеря.

50

Анонимен

преди 1 месец

Камиларите искаха да направят камила президент на САЩ. Как да стане? Невъзможно.

49

Ех

преди 1 месец

И отново Гугъл транслейт...

48

Анонимен

преди 1 месец

МАЙМУНСКОТО ПЛЕМЕ СЕ ПУКА ОТ ЗЛОБА ЧЕ ГИ ИЗРИТАХА ОТ ВЛАСТТА В АМЕРИКА

47

Яж Мику Ра

преди 1 месец

Обама и Хиларито му дърпат конците и сперматозойдите вече знаят.

46

Анонимен

преди 1 месец

МРЪСНО, ЧЕРНО, ЛИЦЕМЕРНО

45

Анонимен

преди 1 месец

само като си помисля, че тая алцхаймерова кукувица може да обърка копчето за асансьора и това за ядрените ракети...

44

Анонимен

преди 1 месец

Преди седмици когато Байдън се вцепени точно Обама го спаси на сцената. Неблагодарник!

43

А.Линкълн

преди 1 месец

Следва гражданска война във сащ!!!

42

Анонимен

преди 1 месец

Рублата поставя нови рекорди във външната търговия. Валутната структура на разплащанията във външната търговия продължава да се променя в полза на рублата. Сега Русия купува рекордните 41,8% от вноса за рубли (данни на Централната банка за май 2024 г.). За сравнение: през 2021 г. беше основно долари и евро за внос, през 2022 г. делът на рублата се увеличи до 28,1%, а през 2023 г. до 30%. Тази година вносните покупки за рубли могат лесно да достигнат половината или дори повече.

41

Анонимен

преди 1 месец

Разликата в рейтинга между Тръмп и Байдън не нарастна толкова много след опита за убийство. Това означава, че в САЩ има много хора, които мразят Тръмп до дъното на душата си и са готови отново да опитат да го убият. Такова разделение на обшеството, безумна ненавист един към друг, такава омраза е имало и в Русия през 1917г.

40

ънкъл скам

преди 1 месец

Осама бил Обама бил Байдън бил Клинтън......

39

Анонимен

преди 1 месец

"чувсатвал"...

38

До37

преди 1 месец

Кеф ми беше, когато Путин изяде Пригожин

37

КАТО ДОГАН...

преди 1 месец

ЗАПЪНАЛИ СЕ СРЕЩУ НОВОТО НАЧАЛО...... И ТРЪМП, И ПУТИН, ИТН.... ДО 5 ГОДИНИ - ДЕЦАТА С ТЕЛЕФОНИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА

36

Киро Брейка BREAKdan

преди 1 месец

МИШЕЛ ОБАМА ЩЕ БИЕ ДОНАЛД ТРЪМБО ....МИШЕЛКАТТА Е НОМЕР 1..ТРЪМБ В ГРОБАА .

35

Анонимен

преди 1 месец

Изборно-политическата им система е на ниво зрял соц. Започват с вътрешни избори, обаче по неписано правило настоящият президент е Кандидатът. Ходят да гласуват (на които не са им отнели гражданските права), после започва едно преливане към едни делегати които на теория може да (не) вземат под внимание резултатите.....