11

Хахаха

преди 1 месец

Обаче ми нацвъкали минусите. Езиковата гимназия ви прави непотребни робчета. Е можете да работите престижната професия на кол център бич. Нали разбирате, плащат ви да ви псYват по 100 пъти на ден на език, който сте учили в училище, докато човек със средно техническо образование взима 4 пъти повече от вас само на 19 години.

10

Анонимен

преди 1 месец

Физиката и математиката винаги са били най-трудните предмети още по мое време (преди 30 години) така, че не виждам защо сте толкова учудени.

9

Анонимен

преди 1 месец

7, както писах, синът ми е езикова гимнази и профил математика учат в 11-ти клас висша математика, повече и по-сериозна от студенти в инженерна специалност. В другите гимназии обаче е масово много по-зле положението от ЕГ и МГ. Проблемът е ниското ниво по точните предмети още от 5-ти клас в масовото училище. Масовикът още в 7 клас на матура няма за тройка. Официалната статистика от години го показва. Какъв ДЗИ в 12-ти клас от масови двойкари?

8

Анонимен

преди 1 месец

3, тук си говорим за предмета в среден гимназиален курс. Синът ми в 11-ти клас учиха Математически анализ, Линейна алгебра и Аналитична геометрия, но като математически профил. Другите не учат нищо подобно в гимназия - обща математика е само. Профил математика от 125 човека в езикова гимназия са записали само 14 души. И всяка година е така - малко желаещи. От останалите - 90% ако трябва да се оценят обективно едва ли са и за тройка. В цялата държава.

7

Хахаха

преди 1 месец

Всеки иска да завърши лесната езикова гимназия, после да ходи да учи икономически или хуманитарни науки и после плаче как нямало работа, а ако има е за 2000 лева. Като искате пари ходете да учите технически/инженерни специалности или медицина. Ама е лесно хоп езикова и после икономика на незнамквоси

6

Анонимен

преди 1 месец

учебните приграми задължително и веднагатябва да се променят. Задължително. не може да се завършва матемамтическа гимназаия с изпит по ангкийски. трябва да има поне 3 задължителни зреслстни изпита: Бъгарски, математика, обществени науки и един допълнителен по избор според специалността. Задължително в т.нар. гимназии трябва да се пронеменят учебните планосве, за да се учи последния клас, зашото сега не ходат и на училилище....

5

Анонимен

преди 1 месец

до 3, ти бро да не си бил на слънце много днес? Аз по тия в унито има 3.20 и 4.30 бах. Решили са да не стават ИТ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Нещата с точните науки у нас са плачевни. Защото там ярко лъсват липсата на знания и труд. А у нас от 35 години образование се срива сигурно и явно умишлено. При лайкаджийските предмети е лесно - пишеш каквото ти падне и все ще хванеш тройка. Преписва се лесно и без знания можеш и по- висока оценка да хванеш.

3

Анонимен

преди 1 месец

В математиката след 12-ти клас трябва да има два курса от Висшата математика: Въведение в математически анализ и Теория на вероятностите.

2

Ужас

преди 1 месец

Защото са неграмотни.

1

Анонимен

преди 1 месец

На нас гении не ни трябват - а бачкатори у ТКЗС-то :)))