31

Емигрант

преди 1 месец

Ако имахте поне една гънка на мозъкът си която да има връзка с разумът нямаше да ми слагате скоростни минуси, а бихте се замислили за истината която ви изказвам, ***, комунистите ви разселиха поголовно из цялата територия и това днес е фатално за природата която унищожавате без да разбирате защо го правите...въпрос на простотията ви...

30

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да ги настанят сега кешират от пияни англичани , зимата вероятно

29

До емигрант

преди 1 месец

Ако имаше, ама това е друга реалност. А в тая реалност миеш тоалетни и чинии в Испания. Няма справедливост, така ти заминава талантът...

28

Нане

преди 1 месец

главурдата да не се прае на приятно разсеяна, а да настани хората по 5 звездните хотели на чорбаджиите и кошлонията да им плаща масрафа, кат на укретата.... ===)))

27

Анонимен

преди 1 месец

До Свети Джавелин - Защо не, и те са хора. Това, че ти се имаш за нещо повече, си е само в твоята глава.

26

Емигрант

преди 1 месец

Ако имах власт и възможност веднага на секундата бих ви изхвърлил от ЕС и където искате на там да си търсите "късмета" обаче съм сигурен, че никъде никой няма да ви иска да присъствате в техния начин на живот, защото никъде няма толкова проста нация която да приеме толкова недостоен и мръкащ срещу всичко народ, дори църкащ и срещу всичко добро, защото просто не разбира защо съществува още ! Ако бяхте хомосапиенс 35 г. нямаше да избирате само злото, това е присъщо само на вампирите и вещиците....

25

Свети Джавелин

преди 1 месец

Копейки, ако утре изгори Столипиново, ще искате ли докато държавата построи нови къщи на ромуланите, да ги прати по хотелите на морето? За сметка на бюджета? Само за да не са украинците там? А??

24

До емигрант

преди 1 месец

Хайде много моля да не ни принуждават да даваме разни неща, а после уж да ни "компенсират"! Че нещо при тия движения все се оказваме вътрешна гума! Така и за дълговете на Ирак и Либия ни лъгаха и накрая изядохме дървото. Като ни компенсират, защо направо не дават това с което ни компенсират на Украйна? Ами трябва ние да даваме, пък после те да ни връщат? Знаем ги вече лъжите на евроатлантическите измамници, мерси!

23

Емигрант

преди 1 месец

Че и не си признавате, че сте зависими от простотията бе ? Тогава на какво се дължи беднотоята и мизерния ви и нещастен животец ? 35 г. дълбаете дъното с чалга и простащина и ви липсва смелост да си признаете истината защото просто сте едни имитатори на "героизъм" и "родолюбие" и истински чуждопоклонници на чуждици и звуци издавани от "звезди" като например "УАУ", чакалски звук за присъствие в природата ! Няма да се оправите, защото сте достатъчно проsти !

22

До Емигрантина

преди 1 месец

Ако на *** изгори къщата и я натикат във фургон на 40 градуса пек, а украинците по хотели с всички екстри, сигурно щеше да ходиш да благодариш за украинците. Украинците трябваше във фургоните, защото те са точно от бежански лагер докарани, и да са доволни, че имат мирно небе над главите им. Все пак не са тук на курорт, ама така стана. Да си видял други бежанци от война на хотели настанени? Няма такива, в бежанските центрове седят.

21

Родолюбец

преди 1 месец

С какво това циигганнско село "Воден" е толкова важно, че вече една седмица от сутрин до вечер ни занимават с изгорелите незаконни постройки на тези индианци? Колко и какви данъци са платили индивидите там, че всички копейки задружно реват да им се строят нови къщи? И НАТО да ги спасява? НАТО противопожарна служба ли е??.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Бесило - Свързват се с ток и вода фургоните екстрено, без исканите разрешения, защото при екстремни ситуации било разрешено, щели тепърва и тоалетните да свържат с някакви ями или канали, не разбрах много, за климатици изобщо не споменават, а те са направо жизнено необходими в тоя пек.

19

Анонимен

преди 1 месец

А украинците на море и планина в пет звездни хотели,това не е ли Таш ак с нас българите?

18

Емигрант

преди 1 месец

Завистта и омразата на българинът го е довела заслужено до мизерията и простотията му ! Какво общо има тук Украйна бе пещерняци, ЕС ви компенсира всичко което им осигурявате и на само на вас, а и на всички които им помагат ? Имате пряка зависимост от простотията и злобата, затова нямате нищо в тиквите си ! Ако всички останали членове на ЕС бяха като вас зависими само от пороци и те биха биле на такова бедно и мизерно ниво като вашето ? Комунизмът с нищо добро не ви е "обзавел" *** глави !

17

Въпрос до Главчев

преди 1 месец

Бих го запитал тоя ур од,къде е европейската солидарност. Защо НАТО не прати техника за гасене на пожарите. Бих му припомнил за пожарите в Старозагорско,които благодарение на самолет пратен от руснаците беше потушен за отрицателно време. Бих го попитал,защо укритие са по хотелите на българска издръжка,а българите в контейнери при 50 жега вътре в тях! И накрая бих го попитал,няма ли да си подаде оставката или чака някой насила да му я вземе

16

Анонимен

преди 1 месец

След всичко , ще гласувам за Тръмп , само да отворят секция в село Мечка

15

Григор Български

преди 1 месец

В Нета се върти клип с украинец ,който блъска български полицай. Предлагам кофелето веднага да бъде изхвърлено от квартирата си на Слънчака,а на негово място да бъде настанена 66 годишната вдовица загубила единствената си къща!

14

Анонимен

преди 1 месец

Искам да видя Главчев да заживее във фъргон

13

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тия тоалетни?

12

Главанака на Лойко

преди 1 месец

Много *** е тоя бе! Ама какво да очакваме от човек с такава фамилия и такъв шеф