43

Отвратен

преди 1 месец

ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА, в която днес е България, е най- доброто доказателство за некадърността на управниците в последните години. 3 млн. българи, а може вече да са повече, избягаха от "прекрасния" живот, осигурен им от неграмотни персони, инсталирани във властта! На тях, и на останалит все още в България, кой и кога ще плати компенсации?

42

ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ

преди 1 месец

Получаващите заплати за НИЩОПРАВЕНЕ в Народното събарание щели да внесат закон за политическата и гражданска реабилитация на репресирани лица, с претенции за увеличаване с 50% плащанията за репресираните. ЩО ЗА БЕЗОБРАЗИЕ? Та 35 години мнозонството българи са подложени на всевъзможни репресии, но за тях никой не мисли!

41

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Алчни , злобни , крадливи о завистливи комунисти и " деца на социализма " . Номенклатурите от управляващите ни върхушки отново правят демонстрации на загриженост , но това е само за самозванците , които ги направиха репресирани , защото са от тяхната върхушка. Заблуждавайте света, но истината няма да я скриете от всички , които сме реално политически репресирани и малтрертирани с трайни инвалидности , които не ни ги признават вашите докторчета и обслужващият им персонал .Приятен задгробен живот

40

християнин

преди 1 месец

Аз съм съвременник на това време.Никой не изгони фесовете насила.Те сами си тръгнаха,и си разпродаваха къщи и парцели.С мерак тръгнаха към тяхната "анна ватан".След това,през 1990 г. като видяха ча любимата им Турция е много изистанала,някои започнаха да се връщат.И след това се започна с разни проекто-закони за отмяна на сделките за продадените къщи и имоти,от турците/бълг.граждани/,заминали за примитивна турция.И нали сме робски племе/българите/,бързо клекнахме.Проклинам българите-предатели.

39

Гр

преди 1 месец

Режима на герб дпс изгони 3 милиона българи от България такава репресиия е нямало в цялата история на България.

38

Анонимен

преди 1 месец

До Гр В грешка си , поне с сферата на убежденията , той е напълно кух от към тях , в областта на действията съм склонен да се съглася , има елементи на приемственост .

37

Гр

преди 1 месец

Тиквата е най големия нацист

36

Анонимен

преди 1 месец

а на репресираните от режима ГЕРБ-ДПС няма ли да помогнат. Те са в пъти повече.

35

Анонимен

преди 1 месец

Пенсии за репресираните престъпници. Нали така?

34

Анонимен

преди 1 месец

До манол Споко бе братчет , ние ги караме по 500 године , са ако се утвърди американския хилядолетен райх , може пък и до 1000 да го докараме робството .

33

Токмаков

преди 1 месец

КОМУНИСТИ ДА ГЛАСУВАТ ЗАКОН ЗА РЕПРЕСИРАНИТЕ Е ПОДИГРАВКА. НЯМА ГО НИКЪДЕ ПО СВЕТА. ЗАГРИЖИЛ СЕ УБИЕЦА ЗА ЖЕРТВАТА. ПОДИГРАВАТ СЕ С ВСИЧКИ ВИ.

32

манол

преди 1 месец

Този закон трябваше да влезе в сила преди 30 години. И не само той а и за декомунизация- България е ограбена и унищожена от проклятието комунизъм. 80 години московско робство. Закривай. Днес онези които избиваха репресираните са господаритенакочината.

31

Анонимен

преди 1 месец

Нуше и ти Денче , глийте само като така сте слънчасали да не лансирате и лустрацията , че ойде та се не виде Вожда

30

Анонимен

преди 1 месец

30 % инфлация е знаете ли

29

Анонимен

преди 1 месец

Глупости , глупости , глупости , клета българска действителност от която вампири пият благосъстояния .

28

Анонимен

преди 1 месец

фактите показват, че след 1989 година населнието и раздаемостта драстично намаляват. Което е основнен белег за политика, насоена срещу бългаското общество. Всички хора, които изгубиг=ха работата си и бяха дамгосани като ненужни, са репресирани. В това число хиляди и хиляди инженери, агрономи, офицери, хора на изкуството и т. н. Сега цели отрасли немогат да се възстановят при никакви пари, зашото са скъсани практиките, предприятия няма, опит няма, отделно,че загробиха високото изкуство и наука.

27

Анонимен

преди 1 месец

Се се чудя , тия от ГЕРБ природна даденост ли им е глупожстта , или са я придобили в резултат на титанични усилия , та измислят такива uдuoтuu с цел придобиване на мнима популярност .

26

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо, ракови метастази в тялото на България! Мислете!

25

Анонимен

преди 1 месец

а репресираните от 12 г ГРОБ и 22 г демокрация га ???

24

Анонимен

преди 1 месец

Ми дайте пари на офицерите от трета, секция на роднините им пари дето са избили толкова хора като генерал Иван Вълков, дето закла Стамболийски по негова, заповед,генерал Кочо Стоянов, дето удуши толкова хора по мазета та и ги заровиха по нивите