127

Анонимен

преди 1 месец

Отново статия, оплюваща Русия. Пропаганда. Медиите са най- големите дезинформатори на тоя свят!!!!!

126

руснаците са клоуни

преди 1 месец

Вижте колко са малки пишурките на руснаците - името на Гари Каспаров, руския световен шампион по шах, е забранено да се споменава в руските учебници и исторически книги. Защо - защото Каспаров открито критикува руската окупация на Крим през 2014г и продължаващата руска инвазия в Украйна. Руската истина в руския мир така се пише - на коляно в коридора.

125

Анонимен

преди 1 месец

Хаха от брюксел ли влязоха в русия войнолюбците? Ех тия кремълски опорки.

124

Не на войната!

преди 1 месец

Все повече честни хора ще се обявяват срещу войната и ще се борят срещу войнолюбците от Брюксел, които я започнаха!

123

Анонимен

преди 1 месец

До Алтерниращ веганистРазбира се, че е всякакъв, нали не ви скача по свирката.Всеки, който не спазва правоверната партийна линия на евроатлантиците е враг, нали?

122

Анонимен

преди 1 месец

Защо страхливецът Боно е пял под заместя, а не на улицата, нали еврогейовете сте много ербап?

121

до 122

преди 1 месец

Ами как да го декларира?! Той е оставил пресмъртно писмо, в което обвинява жена си, че го е мъчила от ревност.Също:аутопсията е полазала голяма доза приспивателни.А що се отнася до политическите му убеждения, въпреки емоционалните му изблици и сблъсъци от време на време с местните власти,официално е написал ,че социализмът е единственият справедлив строй и той не се отказва, Между другото е ходил е в Чили, срещал се с палестински ръководители, винаги е оставал американец с САЩ-знаме на къщата

120

Алтерниращ веганист

преди 1 месец

Роджър Уотърс е ращка мъpша. Беше голям музикант, но напусна пинк флойд за да прави солова кариера, която обаче не потръгна, и се заби към политическата пропаганда, която по-късно изкристализира като "антизападна". Слушах негов концерт преди двайсе години, беше супер в началото, даже дейвид гилмър се появи да свири с него, докато към края концертът мутира към партийно събрание. Едно от най-големите разочарования в музиката. Сега е инструмент на рашката пропаганда. Като стивън сегал или джокович.

119

Анонимен

преди 1 месец

Медведката ще отиде ли да гледа наживо любомеца си? Ще има ли заря хаймарси за концерта?

118

Няма що Боно

преди 1 месец

Е този Бонко как изобщо може да го сравнявате с Роджър Уотърс? Не че нещо ама У две имат точно една що годе песен (малко лигава) отгоре на един покрив....И вече "Страшните легенди" ! Пинк Флойд бяха идоли на най големите "атлантици" по Тошово време, обаче сега Хоп отведнъж Сорос Джен.дър последователите не могат да ги понасят ?? Е нали това е просто музика ? Защо ви пречи човека Роджър ?

117

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да уточните кое е това "Берлинско езеро" ?????? Такъв географски обект няма.

116

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е абсолютен левичар, и у нас ходи на паметника на майор Томпсън(отявлен съветски терорист).

115

хахаххаа

преди 1 месец

голямо падение. а много обичах да го слушам. никога повече.

114

Неграмотни, незнаещи

преди 1 месец

До 121 Питам Помните ли на времето американския певец Дийн Рид , който беше изгонен от САЩ. . . . Heгpaмoтнuk и манипулатор а тези с одобренията към теб глупци неразбрани по думите на един велик българин (Хр.Бо.). Намерен е в Берлинското езеро с прерязани вени и източно немското ДС (ЩАЗИ) го декларира като нещастен случай!

113

Неграмотни, незнаещи

преди 1 месец

До 121 Питам Помните ли на времето американския певец Дийн Рид , който беше изгонен от САЩ. . . . *** и манипулатор а тези с одобренията към теб глупци неразбрани по думите на един велик българин (Хр.Бо.). Намерен е в Берлинското езеро с прерязани вени и източно немското ДС (ЩАЗИ) го декларира като нещастен случай!

112

до 124

преди 1 месец

Ако написаното от Вас е вярно, само доказва написаното от мен. Интернет се контролира в различните части на Земята. От България ще Ви излезе едно. в Русия може и нищо да не излезе.....

111

До Сорос феновете

преди 1 месец

Черна новина за Бандер Офците и нищоправците от Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб и Затворено общество разчитащи на грантове от Козяк. Едно време припадаха на песента за Стената и коленичиха пред Роджър Уотърс за това че оплюва комунизма....А сега Роджър им каза че техните Евро Атлантически "ценности" са досущ като комунизма...И вече Пинк Флойд станаха "агенти на Путин" ?! Защото човека ви каза истината. Факт ! обърнаха палачинката

110

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво е т.нар. евроатлантически ориентирани в България да знаят, че в Украйна миналата година забраниха Булгаков. Пиша го специално по повод операта на Стефан Димитров "Майстора и Маргарита", както и пиесата "Кучешко сърце". която се играе в софийски театър. И двете произведения на Булгаков са наистина майсторски, но могат да се схванат само от хора с доста фонови знания.Зашото са многопластови.

109

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 123 Видеата на Шаман имат средно 300 гледания ОБЩО в "руския ютюб".

108

Анонимен

преди 1 месец

Предната вечер в Москва пред американското посолство са се събрали огромно количество хора по повод изтриването в Ю тюб на клиповете на певец с псевдоним Шаман. Който, между другото , в една своя песен пее " Аз съм руснак, напук на (не помня), и отивам/ стигам върша всичко до края'. Хиляди млади хора се вижда как пеят с настроение в един глас под прозорците на американското посолство. между другото, сегашната посаничка говори руски много добре и по времето на социализма даже е била в Артек