46

Анонимен

преди 1 месец

Много проклето племе и се падна на тая страна...

45

Анонимен

преди 1 месец

Климатичните промени ще довършат изключително калпавото население.

44

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

43

Анонимен

преди 1 месец

Eлате да видите какво са направили с коритото на реката до с. Войнягово. Разширили са го 5 пъти над нормалното, което прави реката плитка. В момента водата с 5 см дълбочина, една тече. Риба няма как да живее, а отделно при плитка вода изпарението е по-голямо в тая жего.

42

Франсето

преди 1 месец

Само като прочетеш заглавието, става ясно защо ви гори страната! Едни извършват престъпления, други са съучастници като си мълчат и дращят по фейсбук. Това, че разните там фермери палят нерегламентирано и после вятърът връща огъня обратно към селото, не е проблем на тези, които плащат все повече за некачествената им продукция по пазарите. Хиляди диагнози има България, но тази последната е доста грозничка!

41

Анонимен

преди 1 месец

Главчев къде си, Калин Стоянов къде ти е МВР-то, къде е прокуратурата, къде е държавата?

40

Факт

преди 1 месец

Ако това се беше случило преди 1989 година, престъпника щеше да отнесе една яка глоба, но сега мафията си има държава и престъпниците си развяват байрака

39

Анонимен

преди 1 месец

Демократите превърнаха България от рай в пустиня и продължават да съсипват България. Мутрите се ползват с американска протекция. Престъпник, демократ, дебеловрат, бизнесмен, мутра и мафиот станаха синоними след 1989 година.

38

ама

преди 1 месец

Ама кажете кой я е заградил реката и защо предвидената глоба е само в размер от 500 до 10000лв. Нека се знае кой е нарушителя и глобата да започва от 20000лв

37

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До А, а ти какво направи освен да се изхрачиш тук?

36

Бидон с деменция

преди 1 месец

лично путин е изградил бента. биден ако беше на себе си лично щеше да го изгаси. Свобода, Америка, Биден, Урааааааа

35

Анонимен

преди 1 месец

Къде е водата:))) цитат: /Това е участък, може би от порядъка на 3 км, който е пресушен и който е пресушен за съжаление умишлено"/ ПРАВЕТЕ ЯЗОВИРИ, вода има много.:))

34

Красимир

преди 1 месец

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ!? ДРАСКАЧИТЕ ТУК В ТАЯ КЛОАКА. ВИЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ. ОНИЯ КОИТО КРАДОХА ОТНОВО ЩЕ КРАДАТ И ЩЕ ЖИВЕЯТ. А ВИЕ МОСКОВСКИТЕЗАДНИЦИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ СМЕТКАТА. ДА ГОРИ ТАЯКОЧИНА. ДА ИЗГОРИ ЦЯЛОТО ЗЛО И ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО. 80 ГОДИНИ ВСЕ КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ. НА ТОВА ВИ НАУЧИХА МОСКОВСКИТЕИЗРОДИ.

33

Няма и няма

преди 1 месец

Убити, пребити, сгазени, откраднато, незаконно изградено и никога няма нарушители. Н-Я-М-А.

32

Архитекта

преди 1 месец

След управлението на ГЕРБ даже и реките почнаха да пресъхват, това е тумора ГЕРБ.

31

Сори за тъпия въпрос

преди 1 месец

През османската империя като сме били и е било и по горещо и не е имало пожарни дали е имало пожари и как са ги гасили?

30

Копа с

преди 1 месец

с багерчето една дупка до реката слага помпата и цяла нощ полива. Сутринта всичко е прибрано до следващия път. Разните измисленяци от държавните контролни органи работа не вършат щото през това време спинкат. А, земеделецът няма да ги чака да се.

29

Анонимен

преди 1 месец

До ВасилевПри земеделски масив за десетки милиони се прави и една хубава сонда за подпочвена вода за десетки хиляди и вода ще има в изобилие! Ама такива като теб не обичат да плащат, а да крият доходи. И какво ще направиш, Василев, ако някой тарикат по-нагоре по течението на реката "ти вземе" водата, защото и неговата реколта "гори"? Ще си ядете дедовите един на друг ли?

28

Анонимен

преди 1 месец

Да се застрелва подобни ***

27

Горския

преди 1 месец

Как се отклонява река с найлон ?!? *** ли сте ? Това ако е река значи Дунав е океан .