206

Анонимен

преди 1 месец

заеви Гоце Делчев..а какво ще стане ако България признае че Александър Македонски е бил грък а не македонец

205

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще приемете, той си е българин. И то сам си го е декларирал.

204

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще гледате ЕС през крив макарон. Повечето македонци, които познавам във Виена са обикновенни измамници. Изобщо не сте нужни никому

203

Решетието

преди 1 месец

Мицкоски ...щ.о. не направите едно проучване на произхода на вашите 2,0 милиона граждани до 9-то коляно...и да видим резултата

202

Тракиец

преди 1 месец

Руските агенти си личат по кривите кратуниКой има полза от конфликт между България и провинция с Македония Завистливите сърби и иванушка глупакът дето един телевизор не можаха да направят до сега

201

Анонимен

преди 1 месец

Дървените глави от РСМ ще чакат за членство в ЕС, още 30 години, докато се вразумят.

200

Анонимен

преди 1 месец

За да те разберат добре дървените сърбомански глави от РСМ и Сърбия, които влизат в български форуми и пишат глупости на сръбски език, просто трябва да слезе на нивото им и да ги натириш, където им е мястото. На българи е забранено да пишат в сръбски и северномакедонски форуми, което означава, че в България има демокрация, а в страни от третия свят, каквито са РСМ и Сърбия, няма.

199

История

преди 1 месец

Македонците са етнос населяващ основно гръцката провинция Македония, Пиринския район на България и югоизточната част на бивша Югославия. Каквото и културно наследство да имат македонците то е основно от гръцка Македония. Странно е когато само една северна част от района населен с македонци да претендира за ЦЯЛАТА македонска история и за известните личности които са живели в райони които никога не са били ВКЛЮЧЕНИ в територията на днешна СЕВЕРНА Македония.

198

Киро

преди 1 месец

Че той сам казва че е българин....А такава държава Северна Македония и и македонски народ, не съществува. Само българи от западните покрайнини.

197

Тракиец

преди 1 месец

Ок няма проблемНе сте удобрени за ЕС завинаги

196

Анонимен

преди 1 месец

А.б.е радев и служебния кабинет щ.о мълчат?!!! Този се подиграва, захарова и тя....а нашите т.нар. представители на България мълчат!!! Извинете господа м.а вие Българи ли сте???

195

анонимен

преди 1 месец

Тоя не е наред. Никакъв ЕС.

194

Хм...

преди 1 месец

А какво стана с Александър Македонски ? Аааами доказано беше че той е ГРЪК, от ГРЪЦКАТА провинция Македония и няма нищо общо със Северна Македония. Както той, така и баща му, и дядо му и прадядо му... .А какво стана с "македонеца" цар Самуил? Същото. Дори във Ватикана има документ ,който го описва че е БЪЛГАРСКИ цар а не македонски. И там греда. Това ще се случи и с Гоце Делчев. ТОЙ Е БЪЛГАРИН и ЕТНИЧЕСКИ МАКДОНЕЦ и нищо, ама нищичко не го свързва със Северна Македония. Исторически ФАКТ.

193

Мдааа

преди 1 месец

Този да си пее к.в.о.т си иска. Фактите са, че МАСОВО т.нар. "македонци" идват да ДОКАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ си корени.

192

Гоце Делчев

преди 1 месец

Е Българин. България го казва

191

Българин

преди 1 месец

И на къкъв език разговаряха български или булгарски ?

190

Анонимен

преди 1 месец

Мишковски и Муцунски когато са ходили в училище вероятно са казвали на учителите за какво да ги изпитват.

189

Анонимен

преди 1 месец

Няма магически начин хората в РСМ да кажат, че от 1944 г. живеем в лъжа, България е истината. Съпротива винаги ще има, защото истината боли. Минаха 70 години, ще минат още толкова, за да станат следващите поколения по-толерантни. Друго нещо е да създадем желание България да бъде пример за РСМ, да дърпа напред. Като Албания за Косово, Сърбия за Република Сърбия. В случая България е слаба икономически и политически, не е добър пример и хората в РСМ не го искат. Затова градете България, нека върви напред, всичко ще се оправи. РСМ да не стане по-силен от България.

188

ЕС

преди 1 месец

Никога ЕС за РСМ! Който е българин, взима си паспорта. Който е марсианец, зад оградата.

187

Гумен Гадев

преди 1 месец

А какво ще стане, ако приемете? Не само Гоце, а и Самуил, Братя Миладинови, Даме, Яне, и други?