68

Кари

преди 1 месец

"Амнести интернешънъл" и "Фрийдъм Хаус" Само намесата на тези две организации е достатъчно основание за обосновано съмнение относно целите на този човек. И що дири мюсулманин в християнска държава, а не потърси помощ от своите. Има ги по цял свят.

67

баш тарикат

преди 1 месец

Усетил е дебелия край и драпа за нашо гражданство за да се джендемоса към Германия!

66

Ееее

преди 1 месец

Аре чиба ве, кой от къде е, тука сме неверници, да оди при братята си

65

Kropo

преди 1 месец

Вън талибаните от България!

64

Британски учЕн

преди 1 месец

Да си смени името и религията и пак да кандидатства, ще бъде по-убедителен.

63

Куку

преди 1 месец

Тая работа с безконтролното прехвърляне на хора от една държава в други приключи. Само дето това още някой хора не са го разбрали. Всеки ще си стои там където е.

62

Заю

преди 1 месец

Явно саудитецът иска да бъде хранен и обличан от хората, които презира, защото те не са правоверни според неговите разбирания. Некви други желания случайно да има?

61

Фифи

преди 1 месец

Правила има, обаче човека от великата държава СА не мисли че се отнасят за него. "Един саудитски шмокльо, който се чуди как да се намести на топличко в Европа, за да може след няколко години да размахва Корана на някой площад и да вика че Алах бил велик." Много точно казано. ОТКАЗАНО МУ Е ВЕЧЕ. Нарушил е един куп закони преди да стъпи на българска земя. Вероятно, гледа на България с презрение, защото не сме мюсюлмани.

60

Форекс

преди 1 месец

Щом бега от Саудитска арабия наистина го гонят да го нарязват с триони и да го тикат в куфари като саудитския журналист в посолството им навремето. Инач за какво да бяга от там където не му се налага дори да работи и е осигорен от до от държавата... Не е като другите икономически имигранти дето бегат за парата...

59

Анонимен

преди 1 месец

Имам основание да смятам....... държавата казва, че няма основание. Точка. Да търси закрила дригаде. Simple as that. И аз искам да съм СЕО на амазон, но не става само с искане ;)

58

Който и да е

преди 1 месец

Какво добро те чака, български народе, щом пред нещастието на един човек реагирате с толкова злоба и омраза? Какво лошо ви е направил Абдулрахман? Работата ли ви е взел? Доматите от градината ви ли е откъснал? Защо само приемате да има закони и правила, когато е във ваша полза, а когато е в полза на някой друг, плюете и мразите? За това ли са се борили нашите възрожденци, за дребнав и душевно мизерен народ?

57

Анонимен

преди 1 месец

Ако не иска да се връща, нека властите да го пратят в Косово или Албания. Негови са, там има джамии, халал храна.

56

Клиу

преди 1 месец

Трябва да бъде само убит и край.

55

Анонимен

преди 1 месец

За бежански статут се кандидатства в първата невраждебна страна. Ако е саудитец, може спокойно да кандидатства за бежански статут в Кувейт, Ливан, Йордания, Израел или Турция преди да стигне до България. Ако не идваш от Турция, Гърция, РСМ, Сърбия, Румъния или Грузия можем да ти откажем статут в България по международно право. Айде ако обича да си ходи обратно в Саудитска Арабия или където си поиска.

54

Анонимен

преди 1 месец

Пратете му една свинска наденица, да апне човека по европейски, от европейски принципи се ръководи, може и да му се услади.

53

Анонимен

преди 1 месец

"липсва какъвто и да е граждански и политически контрол върху ДАНС"....Аааа значи това ви е тръна на вас в Дойче зеле, хюман бълвоч и прочие, умнокрасивитет и проатлантическа пасмина...Нищо, нищо Тръмпеца ще ви секне финансиранията и рязко ше има завой...а вие ще си лаете месеца в девета глуха...Още съвсем малко

52

Док

преди 1 месец

Стигнах до Хюмън райтс уоч и Амнести интернешънъл. Като толкова много си го харесват, да си го вземат под крилото и да си го отнесат на запад във великата демокрация. Ко напират ние да го приемаме тука? Че и закрила да му даваме. Ко? Не!

51

Анонимен

преди 1 месец

фес.бг копае дъното. предлагам редакторчиту да му даде сестра си, жена си и дъщеря си на арапингото и да му купи вила в бояна. агнешко има ли всеки ден в бусманци щото доста българи не са вкусвали агнешко от време оно. пращайте го на меркелица и не ни занимавайте. ще гледаме и ще храним някви ресани диваци а български дечица ще умират от лечими болести. изродена държава. защо не са го разстреляли още на границата този. аз ако ида в саудитска арапингия да търся закрила дали ще ми дадат?

50

наблюдател

преди 1 месец

Който го иска, да си го вземе у тях. Авторът може да напише цял роман за него, това не го прави по-атрактивен, но е пропуснал най-главното. Дойде ли този, след него е родата един след друг, безчет...,и като станат много ще им трябва джамия , медресе и т-.н.

49

Анонимен

преди 1 месец

Ми даат поучи парички. Ако моеше той да даде поичиии нямаш зор баткааа. Убил 3ма бил ... 103ма да си утрепал ...