95

Ало,

преди 1 месец

Марков.Посмали малко.Ти не преставляваш народа,а само тези 90000 ,които са те избрали.

94

Анонимен

преди 1 месец

Марков - троянския слон, разсмива ме много още от времето когато Цанов и Карбовски го канеха в студиата си... Трябваше да си много наивен да повярваш, че тоя служител на ДС и оня пирамидаджия ще направят нещо за народа.

93

Анонимен

преди 1 месец

Слушам го Никито да разправя в едно интервю , че лично Бог го създал него , толкона бил уникален , е ако пропуснем онова другото непорочно зачатия . Абе тоя голам мошеник бе , нема равен ва сладкоприказването , е ако си само учасник със слуха , а не и с разума .

92

до Марков, 86

преди 1 месец

Ами той го е обяснявал много пъти, ама ти си спал. Истинската причина за уволнението му е докладът, който е пратил официално до Парванов, в който изобличава собствените си колеги като съучастници в организираната престъпност и дори в масови убийства. Оттогава му спретнали специална комисийка по физическа подготовка, след като бил покрил нормативите месец преди това. Измислили му и обвинения в няколко убийства. Накрая всичко отпаднало разбира се, но все пак бил уволнен дисциплинарно.

91

Анонимен

преди 1 месец

Ми то като хапваш обилно , пийваш Узо с червено винце , кво остава за финал освен да попръцкваш мощно .

90

Анонимен

преди 1 месец

че обърка, обърка, но не защото сте го замислили предварително

89

Анонимен

преди 1 месец

Идеята на Пеевски беше ГЕРБ и ДПС да управляват заедно и затова подмами Борисов ,като му обеща да е премиер. Баце затова разтури сглобката и изгони Мария Габриел. Шиши трябваше да осигури 41 депутата, а Борисов останалите 80.Затова Баце обикаляше селата и повтаряше: "Дайте ми 10% и аз ще съм премиер. Получи ги, но понеже си е глуповат, не прецени, че при ниска избирателна активност, тези 10% няма да му стигнат. В интерес на истината, Пеевски осигури обещаните 41+4 депутата ,но Борисов не получи заветните 80.

88

Политкоретен

преди 1 месец

Всъщност, Марков каза интересни неща тази сутрин. Например сподели, че е видял с очите си как Борисов е предизвикал разпада на ДПС по задкулисен начин. Смята също, че България се е разминала с голямата опасност от война и че процесите случващи се в момента в парламента са за добро. Което ме изненада, но пък навежда на известни мисли.

87

Анонимен

преди 1 месец

След десет ракии изкривяваме времето и пространството като Доктор Стрейнсж..поредния Марвел черой :)

86

Анонимен

преди 1 месец

И след 10 ракии мисля че въртя космоса

85

Марков,

преди 1 месец

първо обясни защо си ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН от НСО,и после обяснявай къде си ходил и какво си правил!!!Не знам доколко вашето "Величие или по-скоро Падение" е объркало аритметиката на парламента,но съм убеден,че по-скоро се сбърка и обърка твоята аритметика,чисто и просто не ви мина номера!!!Все си мисля,че на следващите избори ще гледате парламента единствено и само на снимка и картинка!!!Тия твои високопарни фалшиви и лъжливи лозунги за народ,партия и родина,ги остави за друг път,за някой друг!

84

Анонимен

преди 1 месец

Наздраве Марков

83

Анонимен

преди 1 месец

Сектата на Сциентологията е по-богата от Държавата .. Никой журналист не смее да говори за Сциентологията. Ще го съдят 50 адвокати.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Да си го кажем Същински Пригожин!

81

Анонимен

преди 1 месец

Аритметиката в НС я обърка Доган!

80

Анонимен

преди 1 месец

Все пак свърши някаква работа , изобличи Коцето , дето издържаше по пистата русофилство , но на пистата слугинаж към статуквото , разбирай управление на мафията , с цел лично облагодетелстване катастрофира фатално .

79

Да си го кажем

преди 1 месец

Абе как тоя честен ЦАР Ивелин Има заедно с жена (фективно разведни ) си над 1000 имота на свое име....... 1. Исторически парк не като идея на Ивелин..... Авторът на Парка отдава не избягал виждайки каква пирамида е ИП. Ако някой е ходил там ще му направи впечетление че Ивелин Михайлов е навсякъде .От статуите дето сие направил от Монетите със собствен лик които сече . От всеки монитор и телевизор е неговият образ ИП е едно светилище на гуруто на сектата Ивелин Михайлов .Цар Ивелин

78

Анонимен

преди 1 месец

Полковничето лъже много сладко , но ефектът е кратковременен , докато го слушаш , минеш ли в режим на размисъл илюзията изчезва .

77

Анонимен

преди 1 месец

Подмолник марков

76

Анонимен

преди 1 месец

Този вече е покойник марков наигра се бързо