295

Българин

преди 1 месец

Много е хубаво да трошиш чужди пари за собствено удоволствие и нарцизъмДано ви стигне това дето стигна народа български- търтей на високи заплащания!Безсрамие и ужас тресе депутати!

294

Анонимен

преди 1 месец

Много българи са готови да страдат, вместо да изберат работещо за всички правителство, само защото било на "тиквуня". Използването на този епитет говори за техния примитивизъм. Дори животните имат по-развита защитна за живота им система, от тях.

293

Анонимен

преди 1 месец

Просто всички изкуствено пришити към политическата система, каквито са ПП,ДБ, трябва да бъдат изрязани. ПП,ДБ бяха инсталирани за да унищожат ГЕРБ и Борисов, не да управляват. Откраднаха платформа от БСП и ГЕРБ, защото своя нямат и с лозунга "Борба с корупцията" и "Да унищожим модела ГЕРБ", излъгаха тези които гласуваха за тях. Видя се, че нито изчегъртаха ГЕРБ, нито се бориха с корупцията, която стана техен символ, нито направиха нещо за държавата и хората, за разлика от ГЕРБ.

292

До всички

преди 1 месец

До 288 Анонимен опозиционните партии трябва да се разберат преди изборите -- ще бъде ли търсена наказателна отговорност на разбойника борисов за диверсионната дейност срещу България. . . . . ПАРТИЯТА Е ЕДНА И СЕ КАЗВА - ВЪЗРАЖДАНЕ!

291

Знаехте ли, че в

преди 1 месец

Швейцария за референдум се изискват 50 000 подписа за 100 дни след публикуването на решението за референдум. В Германия или Австрия се прави референдум по теми напр. промяна в Конституцията или за членство напр. в ЕС!

290

Наказателна отговорн

преди 1 месец

за колективни органи: депутати, евродепутати, мин. съвет, премиери, министри, кметове, общинари, причинили вреди на държавата в особено големи размери. Преди подписване на всеки Меж. договор от нац., сигурност, осведомяване на обществото и публични дебати. Ревизия на всички Концесии и 40% ТАКСА. Наказателна отговорност за политици, еднолично отменящи резултати от Референдуми и забраната им. Намаляване брой гласове за свикване референдум. НСъбрание да няма право да Променя въпрос от Референдуми

289

Първо променете

преди 1 месец

Изборен Закон, но не като в Гърция да ви подаряват проценти. ПОД 51% общ сбор, изборите са невалидни.Премахване на мъртви души. Премахване на партия при доказване на изборни измами, без право да участват на избори. Уседналост 6 месеца в България. Премахване с двойно гражданство да заемаш държавни постове. Президентът назначава служебни кабинети за организиране на нови избори, без други правомощия. Промяна Закон Референдуми. Българите да ГЛАСУВАТ по МЕЖ. Договори преди да бъдат сключени.

288

Сата НАТО

преди 1 месец

Тоя ненормален ли е? Той иска да обезсмисли демокрацията и говори директно срещу Конституцията...

287

Престъпници

преди 1 месец

Новите престъпници са окупирали властта вече 35 години. Няма измъкване, докато не унищожат всичко. Малко е останало...

286

Избирател

преди 1 месец

Това е лесно Баце. След тях напускаш политиката и готово. Последни ще са.

285

Анонимен

преди 1 месец

опозиционните партии трябва да се разберат преди изборите -- ще бъде ли търсена наказателна отговорност на разбойника борисов за диверсионната дейност срещу България. Ако не могат -- просто няма да има легитимни избори.

284

Анонимен

преди 1 месец

мирише на затвор. само спирането на аец белене е за 20 години. а той си няма хабер, че е направил нещо много извратено.

283

Анонимен

преди 1 месец

Банкянския тупань се надяваше след петнадесет години яко усвояване (крадене) да се завърне на бял жребец,а той милият пет години вече е в немилост и се влачи с един измършавял , куцукащ жълтакъв kaтъp ,при това трикрак.

282

Анонимен

преди 1 месец

Бойко ще е следващият президент. Това трябва да е ясно на всички. Ще последва промяна на конституцията за преминаване към президентска република, начело на която ще е Той! Два мандата инв пенсия! Следва модела на Ердоган! Стъпка по стъпка!

281

Пловдив

преди 1 месец

Повтори ли се волята на народа минус още 150 000 гласа за вашата партия и ще познаете този път избори последни за вашата партия в досегашният и формат .

280

Анонимен

преди 1 месец

Последни,ама за теб.

279

Копейкин

преди 1 месец

Бойко, защо предаде партията си на Пеефски?

278

Гр

преди 1 месец

Тиквата си е тиква

277

Анонимен

преди 1 месец

Глупости лъжи излагация едно и също от драскачите

276

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО??? ПОЖАРНИКАР ЛОЙКО БУДА ЩЕ ОТМЕНЯ ИЗОРИТЕ ЛИ И ЩЕ НИ СЛАГА ДИКТАТУРА???!!!...