96

Зозо

преди 1 месец

Пастор, аре плащай и не се обяснявай!!! Колко хора завлече в пирамидата руска секта?

95

Off

преди 1 месец

Като всяка пирамида - цветно и шумно начало и набиране на балъци и после внезапен и безславен край, основателя прибира парите и бЕга нанякъде.

94

чичото

преди 1 месец

като видя тоя селски бек от сутринта ми се разваля деня!

93

Анонимен

преди 1 месец

Парка има смисъл,хубав и много скъпо изпълнение,проблема е че си завлякъл много хора с празни обещания.Хора които са ти повярвали,образовани хора които са продали свои имоти и са вложили парите си като инвестиция, а ти не си инвестирал парите им в инвестиционен фонд по правилата,а си им дал един хвърлят лист без правна стойност ,за да не плащали данъци.И как точно ще получат дивидент без документ,регистрация,ей така на добра воля,но само ако имаш такава.Колко човешки съдби затри,че ги и изнудва?

92

Истината е...

преди 1 месец

"Докато има ливади - ще има кой да ги коси""Докато има балъци - ще има кой да ге лови"

91

Ангелина

преди 1 месец

Паркът и всичко ,което правиш не е към своя края ,а към своя възход.Бъдещето е на хора ,като Ивелин Михайлов. Могат да му вземат всичко материално, но не могат да ву вземат ,това ,което му е дадено и носи в себе си , а то е много повече от на всички други, които сме в България. Няма сила на Земята, която да може да го спре и победи. Вярвате или не краят на Делян Певски ,Бойко Борисов и компания идва ,ако ще да убият всички неудобни за тяхната "армия за убийства" хора . Започва се от Монтана...

90

Муахаха

преди 1 месец

че то по-голяма Пиради от Българската Държава има ли - 43 000 000 000 Външен Дълг, т.е. с Пари от Заеми се Плаща Всичко, няма Никакъв Свеж Капитал Генериран в Дължата, чрез Производство и Реална Печалба - това си е Класическа Схема на Понци, която напра невиждана Скорост при к0к0, къде дори Пенсиите спряха да се Плащат от Пенсионните Фондове, а от Бюджетни Пари, т.е. от Инвестициите чрез Данъци на Работещите-това е като Понци на Квадрат в комбинация със Заемите! обаче, не знам, дали се разбира!

89

Анонимен

преди 1 месец

Ще пусна една сълза.

88

Парадокс

преди 1 месец

Гледах Цанов онзи ден. Поканил някакви маскирани "инвеститори", които се разписали на хвърчащ лист за заем, срещу невероятно висока лихва (според тях дивидент). Тези или са платени престъпници (перачи на мръсни при) или са пълни баламурници. За съжаление много са като тях. Търсят лесна печалба, да спестят данъци, да пре_бат системата... Честно казано не ги съжалявам, заслужават си го!

87

Анонимен

преди 1 месец

R.I.P.

86

Анонимен

преди 1 месец

на печелившите честито!

85

ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ

преди 1 месец

РУСОФИЛИ, ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ? ТОВА СТЕ ВИЕ. НАШИТЕ ОТ ПП ПОНЕ СА СЕРИОЗНИ И УПРАВЛЯВАХА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, А ВАШИЯ ЦЪРВУЛАHКО СЕ РАЗПАДНА ЗА НЯМА И ДВЕ СЕДМИЦИ. ХАХАХАХХА CKAПАНИ TЪПИ РУСОФИЛИ, ВИЕ КОЛКО СТЕ ГЛУПАBИ, ДАЖЕ СИ НЕМАТЕ ИДЕЯ.

84

ХХАХХАХАХ

преди 1 месец

ТОВА Е ПОРЕДНИЯ, КОЙТО "АРЕСТУВА" БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ. Истината е много елементарна - единствено КИРИЛ ПЕТКОВ ОТ ПП арестува корумпиран политик през целия преход. Няма БСП, Няма АТАКА, няма ВЪзраждаме, нема Възхождане, нема ИТН... всичко е ЛЕШ. Единствено ПП взима истински мерки срещу мафията в България.

83

Анонимен

преди 1 месец

Дела трябват,а не думи. Дари сега, а не в бъдещето на думи. Тези с думите и обясненията сме ги чували,чували...Слушането и на двете страни показва, че си изкараха черните ризи в мрежата. Голямо падение. А има и доста черничко по тези ризи.

82

Анонимен

преди 1 месец

Дошло му е до гуша на човека. Огромните олигархични хиени са бесни, че някакво си Величие им отне цели 13 депутатски места и налазиха Михайлов, за да го премахнат от следващия парламент. Даже Костадинов падна на нивото им, ядосан, че му отне от гласовете. Прав е Ивелин, няма нищо без пари вече. Вложил е огромни средства, редно е да си ги върне до някъде, с билети и т.н. Пари трябват даже и за поддръжката на парка. Грозно му скочиха и това разкри как се боричкат за власт, докато България гори.

81

Българин

преди 1 месец

Ивелинчо много добре илюстрира "духа" който търси - балачорници, които да му харижат десетки хиляди левове срещу празни приказки. Нещо като тия дето хвърлят пачки през балконите.

80

Анонимен

преди 1 месец

Пич, цялата тая бутафория наречена исторически парк е мъртвороден проект. И ти много добре си го знаел. Но пък е чудесна основа за пирамида, нали така?

79

Анонимен

преди 1 месец

да сравнявате ружа с ивелине е все едно сидеров с тръмп :)

78

Анонимен

преди 1 месец

идва време в сяка пирамида , върха -фараона като усети жегата и събира кепенците и кеша и бега.

77

Мен

преди 1 месец

Тоя 100 лв само на картинка виждал,ама пише коментари.- Ти човече дребно нямаш 2 лв за хляб,ама бълваш пуууууу хахаххах мазньо