100

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО колко села превзеха? А Крим превзеха ли го или пак догодина?

99

Анонимен

преди 1 месец

Не знам дали повечето граждани на Русия няма да отидат на почивка. Знам, че около милион руски СЕМЕЙСТВА имат ВАКАНЦИОННИ имоти в България. Няколко милиона имат в Гърция. Още няколко милиона имат в Италия. Още няколко имат в Испания. Ако на това казваш беден народ, не знам какво ще кажеш за Българите. Баси необразованите се изхождат тука...

98

Анонимен

преди 1 месец

От 85. Да, имам панелка. Гарсониера. Първия ми апартамент. Купих си го още докато бях студент. Със собствени пари. Сеха освен нея имам 2 тухлени апартамента в два различни областни града, 2 селски къщи в различни области в България, двуетажна къща в чужбина и няколко дребни нещица като гаражи и магазинчета.И това е защото съм РЕАЛИСТ. Не защото съм русофил или русофоб. А три какъв си? като гледам акъла ти не знам дори как си жив и колко ти остава... Отивай в украйна да бориш лошите руснаци!

97

Руснаци в мизерия

преди 1 месец

Повечето граждани на Руската федерация няма да отидат на почивка тази година, защото не могат да си го позволят. Почивката в Русия вече е недостъпна за 80% от руснаците. Повечето граждани не могат да си позволят вътрешни почивки поради рязкото увеличение на цените на местния туризъм, съобщава агенция Nexta на платформата X.

96

До Секретното

преди 1 месец

Сега разбрахме - четеш секретните документи на Украйна за ВСУ! Благодарим за инфото ;)

95

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 85 Дано някой и теб да "освободи" от жалката ти панелка

94

Топ секретно

преди 1 месец

Строго секретни файлове разкриват скритите жертви на руските войници в Украйна. Въз основа на информацията в изтеклите документи е вероятно между 462 000 и 728 000 руски войници да са били извадени от бой до около средата на юни 2024 г. - преди 6 часа

93

До Секретното

преди 1 месец

По твоите сметки, ВСУ трябва да се бият с холограми. То руснаци не останали. Хахаха

92

Поредният тест за

преди 1 месец

интелигентност: Русия превзе село!?!?!?!?! Хахахахахахахахахаххаахаххахахахахахахахахахаха Наистина не мога повече с тези изпразнени от смисъл "новини"!

91

test test

преди 1 месец

Алкашите имат БВП на Испания бе кочмар!

90

Топ секретно

преди 1 месец

Строго секретни файлове разкриват скритите жертви на руските войници в Украйна.Въз основа на информацията в изтеклите документи е вероятно между 462 000 и 728 000 руски войници да са били извадени от бой до около средата на юни 2024 г. - преди 6 часа

89

Анонимен

преди 1 месец

Русия расте всеки ден, вече е четвърта икономика в света, докато Украйна вече е 13-14 милиона (от 45 преди), заради американската имперска политика.

88

test test

преди 1 месец

Снимката кърти. Ордата на Лудият Макс!

87

Анонимен

преди 1 месец

Не знам до колко България е на българите, след като ни ликвидирана селското стопанство, животновъдството, лвката и тежката промишленост, електропроизводството и всичко, което можеше да ни даде някакъв суверинитет. Само от двата закрити блока на АЕЦ, сме загувули над 30 милиона евро. Отделно от мината в Челопеч, от 1999 година до сега сме загубили около 60 милиарда лева. Ами БГА Балкан? Ами Кремиковци? И всичко това, след така наречената ни демокрация.

86

Анонимен

преди 1 месец

Свсем наскоро имапе информация, че украинците от администрацията в Запорожка област от дясната страна на Днепър са получили заповед да уни'ожат документацията и да се изтегклят. Днес има информацоя за организиране на оттегляне от някой сеища в Харковска област.

85

Анонимен

преди 1 месец

Че те руснаците освобождават по 1 - 2 - 3 села всеки ден. На днеса какво му стана, че започна да споменава освободено село?

84

Анонимен

преди 1 месец

Дано България се върне пак във границите на Турция. Видяхме че межтурско робство и бъългаропредателско робство няма разлика. Имаме АЕЦ Козлодуй а го продават тока на Българите 2.5 по висока цена отколкото във западна Европа само и само да угодят на САЩ Хазарските си господари го подаряват на Украйна. Първите Ф 16 за Украйна били във Авиобазата Безмер.

83

Анонимен

преди 1 месец

Тези села излеждат нищо в очите на лаиците и семкаджиите, но всъщност са изключително важни за ВСУ. Точно през такива села минават пътищата за снабдяването на войниците им с муниции и провизии. Прекъсвайки ги руснаците, ония от ВСУ са обречени и до няколко дни приключват. Та така със селата.

82

до 80

преди 1 месец

от 9 септ. досега руски ботуши, т.е. войници е нямало у нас....сега колко чужди наемници има, можеш ли да ги преброиш, на хранилката, и от кого ни пазят - от двойната ни освободителка!

81

Анонимен

преди 1 месец

Русия е била най-добре, при внука на Чингисхан!