33

Алекс

преди 1 месец

Тези пожари показват,че е необходимо да купим собствени противопожарни самолети,които да се включват веднага в гасенето.Горски пожар се гаси най-ефективно от въздуха със самолет.Спомням си,че преди години имаше голям пожар около Стара Загора.Една седмица не можаха да го изгасят.Тогава от Русия дойде самолет,който угаси пожара за една нощ и на следващия ден си замина.

32

27,

преди 1 месец

"Ако не знаеш" НАТО е едно, държавата Турция - единствената помогнала до сега, ни помага като самостоятелна държава, никъде не се е представила като член на НАТО. Идват като съседи. Както наши хора ходиха там при земетресенията.

31

Анонимен

преди 1 месец

Испания потули делото за вилата в Барселона, а сега ни праща самолети... Фашистка солидарност към България!

30

Анонимен

преди 1 месец

Хаха 48 градуса било в Испания ама някой друг път ...Рекорда за Испания е 46.8 градуса от преди 11 години

29

До Анонимен

преди 1 месец

"Викаш вместо да дойдат да ти изметат двора..." - какъв двор? Договорите не са за метене на двор, а за взаимопощ, вкл. при бедствия. Ама нали не ти вадят на теб парите от джоб, ами ти ги слагат, за да бришеш тука, ти е все едно, че могат, имат възможност, а никакви ги няма. Кога ли ги е имало за нещо добро и да помогнат на някого, наистина.

28

Анонимен

преди 1 месец

Да се ползват руски хеликоптери не е демократично и евроатлантически коректно. Да изгарят къщите на хората обаче е.

27

Капитанът

преди 1 месец

Бойко Пожарникаря от Банкя къде е бре? Сега ще се появи и ще каже Аз и жена ми от Барселона ,осигурихме самолетите от Испания.

26

До Анонимен 26,

преди 1 месец

Някога имахме - и ракети срещу градушки, и противопожарна отбрана работеща, и нямаше такова чудо - всяка годин с дни и седмици постоянни пожари, с които няма кой и с какво да се справи. Нищо не се поддържаше години наред. А каквото ставаше се открадна и подари навън. България плаща милиарди членски внос в НАТО и ЕС, да не споменаваме милиардите за чертежи, а сега няма кой 2-3 хеликоптера да прати за потушаване на огъня 10 дни вече! Срам и позор! Да идват комшиите да ни спасяват!

25

Анонимен

преди 1 месец

"А НАТО с 2 хиляди натовски войника какво правят? Лежат или се търкалят в базите около Ст.загога. НАТО какво изпрати? Над 20 милиарда долара сме дали членски внос за 20 години в НАТО." - Викаш вместо да дойдат да ти изметат двора, да ти пуснат пералня, да ти сварят фасул, те стоят в базата, не ги е срам, нали така? Ако не знаеш всички държави, които са ни пратили помощ са в НАТО и ако не бяхме в НАТО и ЕС нямаше да си мръднат пръста. Ето това прави НАТО. Какво прави БРИКС? Помага ли ти?

24

Анонимен

преди 1 месец

А защо ние нямаме подобна техника? Отговаряйте ГРОБаджии, шишита и хардварджийски престъпници!!!

23

До Анонимен 19

преди 1 месец

"***" ти са в Русия и Украйна. То на вас, платените, само опорки и изтъркани фрази им дай. Тук сме българи и се радваме на всяка помощ, стига да е навременна и ефективна. Понеже вече 10 дни България гори и няма никой - ни отвън, ни от управляващите нищоправници. Благодаря на съседите от Турция - единствените, отзовали се реално до тук. На другите - като го направят също ще благодаря.

22

До 14

преди 1 месец

Тези хеликоптери си идват с екипажите. А, че нямаме пилоти които да управляват хеликоптери за гасене на пожари, явно нямаме. Сутринта го каза някакъв експерт по телевизията.

21

Анонимен

преди 1 месец

В Сандански 8 поредни дни температурата достига 40 градуса. А среднодневната не пада под 30 това го каза Рачев сутриннта.

20

Ентусиаст

преди 1 месец

Испанците са готини хора.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ей сега погледнах 14 дневната прогноза за Барселона и температурите са между 26 и 30 градуса максималните.

18

До 18

преди 1 месец

В Мадрид цяла седмица е 35, в Галисия 20 градуса.!!! Не пиши измислици

17

Анонимен

преди 1 месец

*** пак няма да са доволни. Они си чекат путинарко да дойде да ги оправи. Нищо, че путинарко вече трета год няма кой да го оправи.

16

Анонимен

преди 1 месец

В Испания последната седмица е по студено от на балканите с 10 градуса. Тоест последните две седмици на балканите е най топлото място в Европа.Но е крайно време и България да купи два, три самолета за гасене на пожари.

15

Анонимен

преди 1 месец

В Испания 48 градуса, пожари няма. Странно, а? Кой драсна клечките в България? Свещи да си купи с парите, които взе да саботира държавата!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО с 2 хиляди натовски войника какво правят? Лежат или се търкалят в базите около Ст.загога. НАТО какво изпрати? Над 20 милиарда долара сме дали членски внос за 20 години в НАТО.