176

Анонимен

преди 1 месец

Тези от снимките всичките са за затвор за заговор срещу държавата и служба на чужда държава.

175

Анонимен

преди 1 месец

Дилян ще излезе прав, че докато деребеите на великия хидро-шарлатанин Султан Доган тънат като него в лукса на сараите, централата им мяза на коч.ина. Джевджет паша затова не ще атомни централи, защото опасал с обръчи от фотоволтаици цяла България.

174

Алиме

преди 1 месец

Дилян ще излезе прав, че докато деребеите на великия хидро-шарлатанин Султан Доган тънат като него в лукса на сараите, централата им мяза на ***. Джевджет паша затова не ще атомни централи, защото опасал с обръчи от фотоволтаици цяла България.

173

Ха-ха

преди 1 месец

Башибозука мачка еничерите!Като ви разправях,че ДПС има собствена армия-не вервахте! За първи път се освети при Росенец,където за броени часове Доган мобилизира и превози няколко хиляди.Дори българската армия няма такава логистика!Прасето може да държи позиции в службите,прокуратурата и съда,НО военна сила НЯМА!Тъй че ще бъде опечено и ще изчезне на следващите избори.

172

Фикси

преди 1 месец

Пеевски може да беше свинчо, но носеше много пари и нови избиратели на партията, сега ще се издигнат хора неспособни.... Доган го излъгаха...

171

Анонимен

преди 1 месец

Радев и цялата му ченгеджийница да се изнасят за Москва имат 6 месеца само

170

Анонимен

преди 1 месец

Цирк е защото ДПС на Чакъров са знаели че вътре се прави ремонт и сградата е заключена . Събират се отвън , играят театъра , снимат празните стаи и внушават , че всичко е изнесено .Може и така да е .

169

Капитанът

преди 1 месец

Ще има втора серия на култовия филм "Момчето си отива" , но ще се казва "Прас**ето си отива" в главната роля Делян Пеевски.

168

Varg

преди 1 месец

Време е противоконституционната турска етническа партия дпс да бъде закрита

167

Анонимен

преди 1 месец

Ще се разделят на, башибозук и еничери!

166

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо да чешете езиците, но при 70% избирателна активност ДПС нямаше дори да влезе в парламента. Ама ***- бедните бачкери не гласуват и се стига до тези неща. Да ги управляват турци. А парадоксът е, че бачкерът където и по света да се намира, все ще е беден слугинаж. Просто огромна част от населението у нас е слугинаж. Затова и избирателната активност е ниска. Повечето гласуващи бачкери избират Копейкин, разбира се.

165

До 172

преди 1 месец

Дето Пеевски щял да осветли цялата корупция през последните 34 години?А за корупцията на ГЕРБ и Борисов ще каже ли?А за собствените си корупционни сделки ,които никак не са малко?ВЕрвай МУ.

164

Ехо-13

преди 1 месец

Who Let The Dogs Out???...

163

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Ако Доган успее да махне Пигито ще сложи друг перач на негово място като Румен Вълка например - да се занимава с ромите и да им плаща...

162

шиши

преди 1 месец

може и ц ирк да е това

161

Анонимен

преди 1 месец

Дъе Пъе Съе!

160

Анонимен

преди 1 месец

Главния прокурор не е ли човек на Пеевски ? Да пуска доказателствата до него и той да повдига обвинения ако има доказателства

159

Доган

преди 1 месец

Държи етническите турци,а Пеевски разклоненията в ромските махали.Но там трябва да се плаща,а и не може да им се има доверие.Колко време просъществува партия "Рома "?

158

анонимен

преди 1 месец

До предсрочните избори ще има две депесенца с размери на Величие.

157

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски се закани битката му с Румен Радев тепърва да се разгърне и се зарече да разкрие всичко за кръга около него и кеша.