161

Анонимен

преди 1 месец

Днес, се използват много горивни строителни материали, опасно е.

160

Анонимен

преди 1 месец

Харесвам покриви с керемиди, красиви са, но много по-сигурни и удобни са, моделите покриви , които строяха над блоковете през соца и няма опасност от разрастване на пожар, а и последните стаи са тавански помещения. И нито при пожар, нито при дъжд, буря или тежък снеговалеж, се увреждат и са безопасни! Не знам защо не си строят такива покриви? Даже само плоча с покритие срещу различни атмосферни условия да излееш е по-евтино и безопасно.

159

Анонимен

преди 1 месец

Тези пари, които им давате са малко, само за храна няма да стигнат, изчислете материали за две стаи с кухня и дайте на всеки пострадал строителни материали, доброволците ще организират бригади и ще им помогнат да си построят покрив над главата!

158

Анонимен

преди 1 месец

С две думи "разпасана команда" , многото пари овълчват хората, борба кой да краде повече, като добавиш мързела, безхаберието, безстопанственост и така се случва накрая. Миналото вече не може да върнете , започвайте проверка и организация из цялата страна , купете допълнителна техника, облекла, поставете навсякъде из България точки за предотвратяване на пожари, не е късно да го направите. И да оправите улиците и тротоарите, че приличат на Бейрут след бомбандировки, даже табели няма на улиците!

157

Айшето от Сливен

преди 1 месец

Тойо ми е един от многото клоуни любим

156

Кармен Златарева

преди 1 месец

Тоя тип без да го виждам и само като чуя за него и ми се доповръща

155

Анонимен

преди 1 месец

Боже,колко е ограничен този!Колко умни хора и честни има у нас,но не се добират до власт ,именно заради тези си качества!

154

Анонимен

преди 1 месец

Медиите изгоряха от плямпане на различни видове Палячовци от различни видове партии подпалвачи на огньове по земята българска и подпалвачи на сърцата човешки!

153

Анонимен

преди 1 месец

Просто Кире- даже създателят ти Юмрук Чорапов се срамува от теб, Кире- дръж здраво парапета и стига ръси мозък! Олигарсите Черепите платиха да излязат на политическата сцена е те такива като Парапетов, Генерала дето даже не е полковник, ИТН и е те такива недоразумения....

152

възхитен

преди 1 месец

Каква мъдрост и проникновение струи от словата на Киро!!!!! Евала Кирчо, добре че ни отвори очите!!! Жив да си!!!

151

Гунчо

преди 1 месец

Какво да очакваш от човек,който не е подредил собствения си живот и место живеене,естествено само глупости.

150

2007 г.

преди 1 месец

Русия гаси над 200 пожара в България за 2 дни. Затова Киро, вместо да давате над сто милиарда за 2 реактора на душманите ни, да бяхте купили 4 евтини хеликоптара и обучите 30 човека за гасене на пожари. Санкции винаги могат да се заобиколят.Но как да поискаш помощ от държава, която с изкривено от злоба лице нарече евтина бензиноклонка. Само че пак плащаме на същага "бензиноклонка" 30-40% по-скъп газ. А бабаитлъкът и словоблюдството ви го плащат българите.

149

1984г...

преди 1 месец

Върви ли дигитализацията Кире, вчера света блокира заради един ъпдейт на антивирусна програма. Тая дигитализация е опасна и вредна , хората по света неможаха да си вземат лекарства даже. Дигитализацията е новото робство едно копче или един бъг и си занулен... Важното е комисиони да има от изпълнителите. Иначе откато е въведена дигитализацията. компютрите в Бг. администрацията е нарастнала няколко пъти...

148

Чегъртач номер n ти

преди 1 месец

Ами от 20 години насам само всеки идва да чегърта, нокой нищо не създава. От тройната коалиция насам само чегъртате. От почти двайсед години нокой не идваше на власт с програма и идеи . Всеки идваше с обещанието да вкарва в затвора предния и да му взема схемите и толкоз. Народеца дето гласува като чуе , че ще затварят и чегъртат некой и се възбужда, матрал сър...

147

Anonymous

преди 1 месец

Пепел му на устата

146

.

преди 1 месец

Ми аре ве Киро! Организирай ги! Нали си ного гоуем! Кречетало!

145

Анонимен

преди 1 месец

ми да си купил бе киро

144

Анонимен

преди 1 месец

Киро, много е лесно отстрани да плюеш и да намираш кусури, я стани доброволец, да те видим тогава!

143

ПП-ДБ

преди 1 месец

Вместо снимка на Киро може да слагате на Танас. Нали са обща сила. Пък Танас ми харесва. Като птицата киви е. Голям мерак да литне, ама няма крила. Мерака е важен. Майната им на крилата ...

142

ПП-ДБ

преди 1 месец

Днес.бг, може ли като пишете за Киро да е без снимка? Че е много противен