34

гост

преди 1 месец

Търсите сметка от един човек, който с ограничени ресурси трябва да се бори със стихиите. Отишъл е на място, вижда се, че се опитват да се координират, успяха да извикат помощ от чужбина, чужбината откликна. Голяма част от тези пожари са причинени от живущите именно около въпросните пожари. Трагедията е Голяма, Факт безспорен! Въпросът сега е като имаме изгорели къщи и имоти, какво ще направи Държавата, за да помогне на тези хора? Това с оставките не работи, при постоянна смяна на хората, докато

33

Анонимен

преди 1 месец

ДО ПИСАЧИТЕ ВИЕ ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ КАТО ПОЖАРНИКАРИ ИЛИ В ПОЛИЦИЯТА

32

До 23

преди 1 месец

Кой е Калинчо? И кой го направи шеф на БОП? За министър не питам,то е ясно.Не съм съгласен ,че е " типично ченге".Защото за да си ченге се изискват много професионални качества,които при него липсват.За организационните му способности съм съгласен.Той трябваше сам да си отиде още при сблъсъците между фенове и полиция.Но затова се иска МОРАЛ.

31

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 1 месец

НАГЛЕЦ

30

Анонимен

преди 1 месец

Срам, позор и безгранична наглост е всичко и всеки, който се опитва да получи политически девиденти от трагедията на хората. В крайна сметка резултатът е възрастни хора останали на улицата без дом и покъщина. Това, ако е "овладяна ситуация", както се изрази г-н министъра, здраве му кажи.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Супер ***-За езика питай този,който е написал нескопосаната статия!

28

Тенгри кан

преди 1 месец

Голобрад пикльо, простьо милиционер не може нищо повече от тва да изпапагали думите на вожда си, Борисов! Нал ви думам, днешните женуря, мноо си падат по такива милиционерчета. Те, не че ги хххебът, просто на женурята им е толкова акъла! Ем, не щат мъж, ем търсят некой милиционер да го сложат на снимка в кухнята;)))

27

Анонимен

преди 1 месец

Сиктирдоса ли ги Калинчо, как да лови искри, то да не е снежинка

26

Вьзмутен

преди 1 месец

Герб пп и дпс управляваха в клалиция -те са виновниНе остана нищо в складовете на армията дори за борба срещу пожарите

25

хоп

преди 1 месец

нивото на езика тук е като на пазара или стоянка *** таксита в харманли , какво са тези думи

24

Анонимен

преди 1 месец

Славито, като видя, че трябва да прави правителство, от страх избяга яко дим и се покри! Позабравил е, сега от диванчето отдалеч храбро иска оставки, що не е сред доброволците!

23

Анонимен

преди 1 месец

Отишли да си разхосят лимузините с климатик , раздали всипко налично на уср . Техниката кара на издихание . Подиграват се на хората, които са гледали как изгарят къщите им.

22

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Отдавна е закъснял този бузан, подвластен на шишан и боцан. Провал

21

Даскалица

преди 1 месец

Калин Стоянов е типично ченге - биткаджия. Той си няма и най-бегла представа от организация и управление на ресурсите. Изключително некадърен "политик". Става само за малтретиране на протестиращи. Ако си беше организирал нещата, то нямаше да му се наложи да ходи "на терен" и да сиктирдосва. Общо взето поредната "кой калинка".

20

Анонимен

преди 1 месец

Много смотан човек, за нищо не става

19

Машалла

преди 1 месец

Браво,Калинчо !Ти си завършен нашенски...продукт(нямах предвид точно това).

18

Kuncho

преди 1 месец

Министрите на терен са жалка картинка! Да не би случайно да гаси пожарите този министър! Работата на министъра е да се занимава със структуриране на дейностите за който отговаря, обезпечаването им с нормативна уредба и финансии, а не да маха крачоли и да се правии че нещо върши! Жалка картина на най-пошъл популизъм е представата за управление на този объркан милиционер!

17

Въпроска ?

преди 1 месец

Отговорност - чувство , което при някои липсва по рождение , а при други е оперирано и изхвърлено като ненужен апендикс . На фона на изгорелите къщички и плачещи , отчаяни възрастни хора да говориш за спокойна , овладяна обстановка как се нарича ? Има ли някой от така наречените народни избранници -ДЕПУТАТИ , който отиде да гаси пожари или помогне финансово на пострадалите " суверени" ??? Но продължават да се борят за топло и добро платено място в Парламента !

16

Анонимен

преди 1 месец

Киро го предложи Калин Стоянов, а Боко не го смени, защото Калинчо е човек на евроатлантика-комунист Пеевски. А евроатлантика-комунист Трифонов само се прави, че му иска оставката, за да изглежда, че не е евроатлантик-комунист.

15

Не искам

преди 1 месец

Да защитавам никой, но най-малкото е виновен той за състоянието на МВР. Унищожението на службите започва от 1989 година. Всяко следващо управление започваше с реформи на службите. За тези години МВР работи с 5-6 ЗМВР. От непрекъснатите реформи не останаха кадри, от които може да научиш нещо. Приемствеността в професионалния опит е нулева. А след 2015 г по ЗДСл в МВР се назначиха само свои хора, само за заплати, не и за работа. А за пожарите, къде са БТР-те, къде е другата тежка техника, къде е п