33

Анонимен

преди 1 месец

МОЯТ ПРИЯТЕЛ ЗАКОН ОТ 47 МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА НА УВС КАЗА, ЧЕ ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ 31 M1A1 ABRAMS ПРЕЗ МИНАЛАТА ЕСЕН, 10 СА ЗАГИНАЛИ В БОЯ, А ОСТАНАЛИТЕ 21 НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРОБИВ, А ЗА ПОДКРЕПА НА ПОЗИЦИИТЕ, ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧНАТА ИМ ЗАЩИТЕНОСТ, КАТО НА РУСКАТА СИСТЕМА Contact-1, КОЯТО МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВА ОТ ЕКСПЛОЗИИ...

32

Анонимен

преди 1 месец

Почнаха извиненията - ама те са на по 45 години, ама руснаците използват дронове Ей смешници, медиите ви промиха спихнатите мозъчета. Идва Видовден!

31

Ха ха

преди 1 месец

Когато пуснеш танковете срещу камилари по джапанки с АК47 си ербап, но срещу руснаците е друго. Ейбръмс гори много добре.

30

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът е същия като на Леопарда - голям купол (заради 4тия член на екипажа) с тънък ламаринен покрив. Особено уязвими са резервоарите и склада за снарядите. Версията дадена на Украйна е от 2016г - не е най-новата техника, но е по-нова от повечето руски танкове в зоната.

29

Анонимен

преди 1 месец

"...съветския аналог "Контакт-1..." /// На тоя "непробиваем" съветски аналог Джавелините му разказаха играта. :):):)

28

Петър

преди 1 месец

Новия Баланс е същата купчина желязо като стария.

27

Анонимен

преди 1 месец

Не е ясно колка са здрави или слаби американските танкове. Вероятно са здрави. Но факт е, че без особени участия, 10-на от 30-тината са вън от играта. Площтта им е практически 2 пъти по-голяма от т72, лесно се открива, лесно се уцелва, по-трудно се защитава. Явно танковете и от двете страни в тази война страдат от невъзможност за адаптация към новите условия. Решението обаче е повече танкове и най-вече повече дронове.

26

Там

преди 1 месец

Машините който България ще купи от сащ, са най големите ***..ци и най бързо унищожимите в Украйна.

25

Анонимен

преди 1 месец

Минус на танковете че са много скъпи и са трудно маневрени в сравнение с дроиновете. Те са за битки само срещу други танкове и войници, но срещу дронове и самолети нямат шанс.

24

Анонимен

преди 1 месец

И дроновете може да бъдат убити от други дронове. Колко летат по-ниско толко са по уязвими и за гранатомети.

23

r3v0lv3r

преди 1 месец

В тази война, всички танкове имат големи проблеми. Обучени геймъри с дрон за няколко хиляди може лесно да унищожи танк струваш милиони. Бронята на танковет от горе и от зад е значително по-слаба и това ги прави много уязвими от подобни оръжие. Гордостта на Путин, руският танк т-90м гори, като факла, когато руснаците го използват в атакуващи действия. В момента всички ползват РЕБ, за да намалят ударите от дрони, но вече започват да се появяват дрони с АИ, които ще направят РЕБ-а безполезен.

22

Предатели

преди 1 месец

Не забравяйте че България ще купи от сащ техника която гори бързо и лесно в Украйна, нашите вижда това но пак ще я купят ,скъпо и пре скъпо.

21

хаха

преди 1 месец

Развалихте деня на евроатлантиците с тази новина. Като гледам как се гърчат в коментарите, имайте малко милост - петък е и те душица носят, макар и миша.

20

Бум

преди 1 месец

Един Руски, дрон Ланцет за 500$ унищожава натовски танк за 5 млн.$ и даже по скъпи.И кой е победителя?!

19

Някой

преди 1 месец

За 1000 км фронтова линия, били унищожили ...10 танка ? Много ,бе?

18

Петров

преди 1 месец

Окраинците като са такива специалисти да вземат те да направят по добър танк

17

Анонимен

преди 1 месец

Ейбрмсите се справят отлично, като се има предвид, че едва ли не ги използваха да навлизат сами в най-горещите точки на практика без никаква поддръжка.

16

ПорЦелан

преди 1 месец

До Тошо, Днес свирят на Руски тромпет, а Зеленски днес ще свири на тромпета на Тръмп. Днес ще си говорят по телефона.

15

ПорЦелан

преди 1 месец

Руснаците се молят за супер западна техника. Премията за Леопард 1 милион рубли, за Абрамс 6 милиона, за Ф-16 - 16 милиона. Някой ще си оправи положението.

14

Да

преди 1 месец

Всички западни танкове и техника гори като кибрит в Украйна,това е факт.