22

Анонимен

преди 1 месец

Рашата е шампион по поемане на патки в дупарата. Засега таен, но скоро явен. Жалко, че младите руснаци ще изтърпят издевателства, които не са заслужили.

21

урко сметки

преди 1 месец

ОБАЧЕ НАТО печели повече от война! Как да сключи мир?!

20

Анонимен

преди 1 месец

рашки, здравствуйте, имаме тука по петнадесет *** за всеки един от гъзовете на войниците ви, и се надяваме да не ви причиним много страдание покрай "специалната операция", която ви мислим. ние не сме EU, ние сме като вас. и ще боли.

19

Анонимен

преди 1 месец

този човек ще има паметник приживе! първият в историята, който се справя не само с война, но и с информационното затъмнение от тролерите покрай нея.

18

Анонимен

преди 1 месец

Какъв мир, ние искаме да лочим кръв. Защото сме цивилизовани.

17

Анонимен

преди 1 месец

След като Русия иска да лапне част от Украйна По големи са имат право. То Зеленски да поиска Украйна да лапне част от Унгария . По големи са имат право.

16

дедо поп

преди 1 месец

Що ли имам чуството че скоро време зелко ще бъде порицан и публично е... от нато фащ и ес. ще се появи нова позиция в камасутра украинска четворка

15

НАТО не иска мир

преди 1 месец

и това си е! А тая зелена немита кукла на среден пръст е за майтрап!

14

Ладимир Еленски

преди 1 месец

До последния украинец!!! Никакъв мир!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Това природно ли е толкова npocту или е евреин?

12

стига бе

преди 1 месец

Никакъв мир бе. Нали ще я карате до пълна победа на бойното поле. Даже Борелчо говореше, че всичко ще се реши на бойното поле. След това може да няма укрофашистите, но това в руската цел.

11

Хи хи

преди 1 месец

зеленото жуже атакува Орбан, който е нато, следователно нато трябва да отвърне на атаката по член 5 с мощен натовски удар по Киев !

10

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е досущ като нашия Радев - и той с Мисия за мир, ама не казва с какво ще се плати този мир, а именно - с цената на капитулацията на Украйна. Тоест, мисията за мир е мисия капитулация и нарушена цялост на една суверенна държава пред натиска на един диктатор.

9

Анонимен

преди 1 месец

Доста интересно, уж Русия била поканена на някаква конференция за мир, а Орбан бил лош, защото лобирал за мир в Москва? Много интересна логика на Зеленски, трябва да си водя записки. Ако Зеленски искаше мир, не е ли по-логично да поздрави Орбан за усилията му и да го даде за пример? Явно конференциите за мир не са за никакъв мир, а за събиране на пари за корупция и оръжие, не знам защо лицемерно я наричат мирна? Сигурно се пъчат само пред медиите. В цял свят ги усетиха, щом изпратиха дребни чино

8

Анонимен

преди 1 месец

Зелето не иска мир. Иска милиарди щатски долари. Корупцията в Украйна е с ужасяващи размери. Дори хора на Зелето купували гориво от руснаците с отстъпки. Над 400 милиарда долара са откраднали от помощите за гориво. Сиймур Хърш получил информация от агенти на тайните служби. Всичко се знае в САЩ. Ще го използват още малко и ще го думнат.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп каза: Украйна трябва да си плаща за оръжията.

6

Анонимен

преди 1 месец

Луд еврейски пес :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

САМО ТОЯ НАРКОМАН НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ИЗБИВА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

4

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски превъртя. Казал да унищожават руски летища. Играе си с огъня. После пак ще реве.

3

Революционер

преди 1 месец

Аз хвърлям водни бомби от балкона ама ги пълня с пиkaно, а не с вода и слагам и малко лajнца. И мятам по десет наведнъж където има голяма тълпа събрана и торбичките се пръскат и навсякъде се изпpъсква пиkaното и лajнца падат по лицата на хората като лунички. И всички почват да мажат с ръцете и то се размазва, размазва навсякъде по лицата им и по дрехите им и то миpише и те тогава разбират какво е и почват да пищят и още повече мажат с ръцете и то вече не може да се изпере, а те още повече мажат.