110

Анонимен

преди 1 месец

Агент Талев от ДС се преби.

109

шмatka

преди 1 месец

До !!! прав си! Свършиха се темите за писане в България ,та тръгнал да пише за нищоправещите! Ами, напиши, бре дедо за работниците дето ги няма вече и дето вземат мизерни заплатки от ''щедрите ''капиталисти -крадци,напиши за разрухата в държавата,напиши за лигггльовците в парламента,напиши за тези,които искат българите да изчезнат ,напиши за окраденият труд на българите ,които построиха държава !

108

Хахахах

преди 1 месец

Дали не е бил пиян като кирка от сутринта, а?

107

РУСОФИЛЕ..

преди 1 месец

ГАДНО ВИ Е,...??.... А КАТО ОПЛЮВАТЕ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ В УКРАЙНА И ГИ НАРИЧАТЕ "УКРОНАЦИСТИ" НЕ ВИ Е ГАДНО..... ДОЛНИ СТЕ СЕ РОДИЛИ И ТАКИВА СИ ОТИВАТЕ...

106

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен121 дефинирай ми "успял", теа у естета. кво е успял, да пише доноси и да вбеси до толко динев че охраната да го метне из джама?

105

Анонимен

преди 1 месец

Колко трябва да си се сгомясал че последното забавление в тоя живот да ти е да меташ кал по всеки успял.Особенно по човек доживял до 81.Гледам ви простотиите и настроението ми похабено от жегата и битовизмите ми се нормализира ,имало и по-големи *** от мен -това е добре,има и по-гадно

104

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Отново много грешки в писанието! Бъркане на родове,времена....Не знам кой ви е дал дипломите!

103

читалище заря

преди 1 месец

До реалистмного добре са си го написали, ама чукча не е читател. опитал се да убеди даниела динева в актьорските и качества, и на некой му не е понесло.

102

дедо

преди 1 месец

Жалко,че не е пукнал вече алчния доносник на ДС. Дано всички агенти и доносници пукнат като кучета. Амин.

101

Хайван

преди 1 месец

Един от хилядите руски колони в страната.

100

Анонимен

преди 1 месец

Вчера прочетох,че Наркоман пето Бахаров" големият актьор". Тия дни са го намерили в Бургас в някаква " алея", дрогиран по слипове и тениска.Отказал бърза помощ,и още същият ден написал във фейса,че вече си " почивам" на " вилата"!-:) Е сега г-н Гарелов,може и изобщо да не изтрезнее! Виж българино. Гледай себе си и семейството си! В живота да възможно всякакви превратности искаме ли ги или не!-:( Дано се оправи човека! Невероятен интелект и водещ на Панорама беше!! Израснахме с коментарите му!

99

ДАЛИ Е РУСОФИЛ...??

преди 1 месец

ДАЛИ ИМА КАРТОНЧЕ В КГБ НА ПУТИН..??

98

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че като комунист си е ударил главата, а не някой важен за живота орган. Че тогава едва ли щеше да оцелее.

97

ОБЕКТИВЕН

преди 1 месец

Прави впечатление,че двамата братя олигарси-Диневи не са закачани досега от никого.Държат не само целия св.Влас,но явно добре плащат където и на когото трябва.А Гарелов има апартамент там,подарен от тях.Всяка година раздават награди на всички журналисти,за да не се сърди нито една медия.Олигарсите плащат,журналистите трепкат с мигли от щастие за наградата,връчени им от мафиоти.Как да има обективна журналистика?Гарелов-продал г..за си-как да го уважаваш?

96

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Някой му е играл винкела най-вероятно след пиянски запой.

95

Шоп

преди 1 месец

Що за недомлъвки!? Да не е бит? От някоя мечтаеща жена за които пише.

94

.

преди 1 месец

Паднал ли е? Какво е станало?!

93

!!!

преди 1 месец

Ариел пере здраво! Изпира мозъци, съвести, морал....Популацията получава новите си "терои" и "гуроини" Как пък не направиха книга за жената от село - обикновенатабългарка, която е тиха до безлична, нокоято е истинския герой в българското безвлемие?! За любовници държанки и съпруги на откраднатия живот български не ми се чете....ако и да е печелимш бизнес за бивши журналисти!

92

Анонимен

преди 1 месец

Правили са кекс и не е издържал.

91

Анонимен

преди 1 месец

"За какво мечтаят жените "? - за истинска Любов с Млад ,Красив ,Добър Човек ,ако може и с пари , Но такива почти Няма . -всичкото другото за пари е Скрита Мъка и никоя жена не е щастлива да си ляга със стар мъж пък бил той богат - търпи и се самозалъгва ...