13

OMG

преди 1 месец

Защо триете истината че парите за пътища линейки хеликоптери пожарни болници и тн са отишли в шумкарски БКП Фамилии вместо всичко това.

12

Анонимен

преди 1 месец

Дадоха над 33 милиона лева за нови полицейски коли, а един хеликоптер не купиха.

11

България може

преди 1 месец

Да се похвали че има пустиня Сакара

10

баба мара

преди 1 месец

климатът се променя никои не мисли по тези въпроси нямаме техника и хора заподобни катаклизми стига сме давали помощи на други държави а да си уредимнашата защото не можем да се справим с нищо наи пресният пример е ковидземеделците които стачкуваха за европарите да излязат с техниката си и да севключат

9

Анонимен

преди 1 месец

Помислете колко ни е абсурдно мисленето на "развитие" хора: всичко е свързано с ток. Спре ли токът, няма вода. Освен всичко друго. И никъде няма резерви. Няма нито генератори, нито водни запаси. Началниците са с образование, но не и с ум.

8

Анонимен

преди 1 месец

Защо в България всичко ни изненадва,пожари,сняг,наводнения?Само наглостта и алчността на политиците не ни изненадва.Тези гости от Украйна храним ги ,дом им даваме и пари.Защо се пекат на Слънчев бряг ,вместо да се организират в доброволни отряди да помагат?

7

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига с тая държавна помощ вече. При бедстия помощта на държавата приключва с потушаването на пожата. От там насетне който има застраховка- има. Който няма, пие една студена вода. Така работи светът.

6

Украинците получават

преди 1 месец

Украинците получават повече на месец и живеят в хотели.

5

Анонимен

преди 1 месец

Цели 4000 лева. О уау! Ето - държавата помага! Сега искам да чуя извиненията и нападките!

4

Анонимен

преди 1 месец

За 2500 само керемиди може да купят.

3

Анонимен

преди 1 месец

Тези пари са много малко. Почти нищо не може да се ремонтира с 1578 лева. Украинците получават повече на месец и живеят в хотели.

2

Сахар

преди 1 месец

До Лека Жена - Такива като теб, не знам колко тояги ще понесете, ама са ви малко ...

1

Лека жена

преди 1 месец

И аз източник чешмата, след 7 up и Mirinda. Кво слагат в тея безалкохолни бе, не бяха такива? Направо пожар гасих след тях.