45

Радееев

преди 1 месец

Няма да бавиш защото Пеевски ти каза,че си мажоретка по телевизора.Явно те държи с нещо!

44

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че в България вкарват или връщат много имигранти. Живея в Сливен, западнал град сме. Но започнах да виждам много хора от Близкия изток по магазините, центъра, Кауфланд. По някаква програма ли ги наемат или по-скоро ги връщат от някъде? Недостиг на кадри има по морето но в нашия западнал град какво правят и от къде идват?

43

Анонимен

преди 1 месец

Абе какъв е Радев че да казва, кога и колко оръжия да изпращаме за Украйна? Тези работи се решават в Народното събрание.

42

Вива ла Франс

преди 1 месец

По информация на France Info - Киев ще получи 128 бронирани машини VAB, 18 самоходни гаубици "Цезар" и 24 леки танка, най-вероятно AMX-10RC.Париж ще достави на Украйна още противотанкови ракети, камиони и радари.

41

ДО Партийците

преди 1 месец

*** - Президента подкрепя Народа и Родината ни .Всички Хора в България разчитат на Президента да запази България от Разграбване и Убийства .

40

Анонимен

преди 1 месец

Tpueм лu, тpueм лu, a мucupkuтe? Ha тoвa лu вu yчu Copoc?

39

Натовски генерал

преди 1 месец

Тъй вярно г-н Пеевски, слушам!

38

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски му каза да слезе на земята, ама той все в облаците, само харчи държавни пари

37

Анонимен

преди 1 месец

Това е типичен пример за мания за величие, хем не му е рабабота ама се перчи

36

Радев каза:

преди 1 месец

Инсталирането в българската политика на тежко компрометирани фигури като Пеевски и възможността те да си присвояват безпрепятствено правото да се обявяват за евроатлантици, да раздават правосъдие наляво и надясно, да се превръщат в морални стожери показва, че нашата политическа система е тежко заболяла. Начинът да я възстановим е чрез радикална хирургия. Скалпелът е в ръцете на гражданите, когато има следващи избори, подчерта той.

35

стига бе

преди 1 месец

Колко сте жалкиииии. Как само сте изрязали думите на Радев за Пеевски?! Журналисти бре джанъм. След като цитирахте вси лакърдии на магнитното..., защо не написахте отговора на Радев? Не сте само жалку, но и смешни. Добре, че има и др сайтове.

34

Левчо

преди 1 месец

Пари за Украйна събирате,а на хората с изгорели къщи давате по 100 лева помощ.Абдекирала държава с луди политици.

33

Ха ха ха

преди 1 месец

Какъв е Радев че да казва, кога и колко оръжия да изпращаме за Украйна? Тези работи се решават в Народното събрание. Не е необходимо да има редовно правителство за да изпратим всичкото си оръжие в Украйна, необходими са само 120 депутата от ДБ пп, ГЕРБ СДС и ДПС

32

Анонимен

преди 1 месец

Aaaмa, Huku ucka ga nътyyвaaa!

31

до 32

преди 1 месец

Не е необходимо да има редовно правителство за да изпратим всичкото си оръжие в Украйна, необходими са само 120 депутата от ДБ пп, ГЕРБ СДС и ДПС

30

Евроатлантик!

преди 1 месец

Радев е позор! Импийчмънт и затвор!

29

Анонимен

преди 1 месец

Мноого висока топка е Радев за мижатурките в нашата политика!И аз бих го мразил,ако бях политик!Въпрос на оцеляване в джунглата!

28

цирк Балкански

преди 1 месец

Еййй,Чорап, добре ли си с главата.Какви мандати, какви Пет лева .Потънали сме във ла..а до гушата.

27

Анонимен

преди 1 месец

До #10Грешите! Всичко започна от нахлуването на наказателния "отряд" на Гешев в Президентството. Юмрукът беше след това. Същата вечер.

26

Абе

преди 1 месец

Какъв е Радев че да казва, кога и колко оръжия да изпращаме за Украйна? Тези работи се решават в Народното събрание