93

Анонимен

преди 1 месец

Този е представителна извадка на мнозинството в парламента и в институциите. Не най-доброто решение е да гласуваме за пп-дб масово, за да имат мнозинство за правителство и да започнат сериозни реформи. Без другите в парламента. Първата част ще е масово уволнение на администрацията навсякъде. Те вече го казаха. За нови лица там - стриктни и независими конкурси. По-добрият вариант е появата на нов играч, който е по-добър в комуникацията и последователността, готов да се бори с мафията безкрупулно.

92

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Стоянов, искането за вашата оставка е логично ! Защо чак когато 1/3 от България гори, се взеха някакви мерки? Преди това: положението е под контрол...! Какво значеше контрола? Защо още в началото не се намеси жандармерия, огромния полицейски състав, армия! Какво правехте толкова време? Играехте си с хрантутниците депутати: те питат, вие отговаряте, а през това време хората загубиха домовете си и имоти си.Просто оставихте България да гори под контрол.....! Провал на правителството ви!

91

BMW M340

преди 1 месец

Калине, BMW-тата, дето уж ще гонят батковците с мощните коли, а са нищо по-особено от средномощен хот хеч, могат ли да гасят пожари? М?

90

Анонимен

преди 1 месец

Не, кука, оставка ти искат хората, чиито имоти изгоряха, също и тези, чиито имоти оцеляха но бяха свидетели на тоталната ви неадеквстност плюс ние, които гледахме по-отдалеч пълната ви не кадърност!

89

ПУТИН, ОСТАВКА..!!

преди 1 месец

ЕВРАЗИЕЦА ИЗГОРИ ЦЕЛИ ГРАДОВЕ И СЕЛА, А БГ РУСОФИЛИТЕ МУ ВИКАТ БРАВО, А НА НАШИЯ ДОСТОЕН МИНИСТЪР СТОЯНОВ ИСКАТ ОСТАВКАТА, ЗАРАДИ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ........ РУСОФИЛИТЕ СА НАЙ - НИСКОТО НИВО НА ЖИВОТИНСКИЯ ВИД..

88

Ловец

преди 1 месец

34 къщи изгоряха, но той вика че нямало жертви

87

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов: Хора, които са виждали огън само на клечка кибрит, ми искат оставкатаКалинчо, не е за това и ти много добре знаеш.

86

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютен нaглeц! Оставка!

85

Лека жена

преди 1 месец

Браво, Калине! Ти си истински герой! Браво и на пожарникарите! Girl on fire свърши. :)

84

До 83

преди 1 месец

Та на кой плаж си бил на Припек ,че не става много ясно

83

Анонимен

преди 1 месец

Този не е наред с кратуната си! Бездънно цинично е твърдението му,че нямало жертви и пострадали! Преди два дни в Хасковско пострада 19годишен доброволец,който е със 75% изгаряния и е с опастност за живота! Ами хората,чийто къщи изгоряха с всичко вътре не са ли жертви на безхаберните управници? Ами стотиците хиляди изгорели гори заедно с животинския свят? Или за този неадекватник,след като никой от тях не е пукнал и не са засегнати хладните им кабинети,които плащаме ние,всичко е наред? Оставка!!

82

Анонимен

преди 1 месец

Сумарно сигурно има 100 къщи изгорели, това са 100 семейства. И на това министъра му вика, че няма пострадали?

81

до 79

преди 1 месец

Бях в Припек и искам да кажа, че нямаше кьорав човек от Възраждане. Но Герб И ПП бяха там с тубите и се бачкаше яко с хората.

80

Анонимен

преди 1 месец

Как да няма пострадали! Едно младо момче бере душа в момента, вероятно няма да оцелее със 75 процента изгаряния.Оставка!

79

гост

преди 1 месец

До Мнение.преди 10 ноември, имаше хора по места достатъчно които работеха. Сега ситуацията е друга, тези хора вече ги няма там като институция. А в Гърция помниш ли такива пожари, виж какво става и в Албания и въобще около нас. Колко пъти имаше наводнения в Европа, бури, нас Господ все ни жалеше, тази година не ни подмина! Това е природа, но и ние сме си мърлячи, хвърляме и си правиме сами поразиите!

78

Анонимен

преди 1 месец

Ако един ден завали порой повече от очакваното и стане наводнение на кой ще искаме оставката? На циклона? На Бог? На географската ширина или на да кажем Стара Планина, че не е достатъчно висока и не е задържала облаците?

77

Анонимен

преди 1 месец

на всеки се иска оставката, всеки бил за затвор..., то остана ли някой да иска да работи тези неща! Мислете, преди просто ей така да драскате. Хората са по места, срещат се със пострадалите и загубилите имотите си! А Костадинов къде е ве? Да не би да е отишъл досега при бедстващи, не си спомням такъв случай, но отиде в киев да му сложат черен печат...

76

Анонимен

преди 1 месец

Тоя кво се прави на ударен ? Хората искат оставката му не само за този случай, а по принцип, щото е некадърен...

75

Анонимен

преди 1 месец

Зорът не е с оставките братчет , зорът е със затворите за където сне чиновничета смотани , научени само на далаверки и " усвоявания ". Задължение на администрацията , защото вие сте администрация , не държава , то е друго , да защити здравето , живота и имуществото на гражданите , така поне е изписано , нещо да сте изпълнили от тия ?! Без така наречените неизбежни жертви , защото ноа жертвата и е през дедовия , че посфаткум сте маркирали някаква " спаситерна " дейност .

74

Анонимен

преди 1 месец

А така , бялата ризка , панталончето и по-далечко къди и пушек на стига и за кво ми искате оставката бе , аз не се казвам Прометея и да разнасям някакви огньове , аз съм си по канцеларийката , с климатика и далаверките .