9

Анонимен

преди 2 месеца

Щом могат да се конфискуват руски активи значи може и депутатски така ще платим за нва техника и дрехи.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Сега тези претили ги да носят наказателна отговорност, ако трябва да продадат имотите им и да вземат банковите им сметки за да попълним част от липсите.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще героизираме нищоправците ли. 11 месеца в годината играят белот и джобен тенис, взимат 5 К заплати и се пенсионират на 45 години с максимална пенсия.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Лекарите по време на Ковид пандемията нямаха облекло. Тръгнаха да търсят фирми, да шият дрехи. Сега ще е същото. След дъжд качулка, след сватба булка.

5

Пепи драхмата

преди 2 месеца

Всички от парламента да отидат да гасят, а не да стоят на хладно.

4

Реалист

преди 2 месеца

Абе важното е, че миналата дадохме 26 милиона официално на Украйна, а неофициално никой не може да каже колко х26. Самолетчета на хартийка, бронетранспортьори на хартийка, абсолютно ненужни. БМВ-та + аудита за КАТ, пак наша фирма ги внася, не през официалния вносител на марките. На следващите избори пак стоите у вас, а пък тея, дето ще отидете - само ГЕРБ, ДПС, ПП/ДБ, да не се пуснете за някоя друга партия!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко каквото имаше в държавния резерв е заминало за Украйна. Няма вече и прашки, изпратиха ги на Зеленски. Засекретиха списъка с помощите понеже всичко е изпратено и нямаме нищо.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Нашаъа работа винаги е след дъжд-качулка. Ако нямаше пожари още 10 години нямаше да се сетите.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Огнеборците 11 месеца в годината лежат и вирят краката по леглата я отишли на един пожар я не сега ще поработят един месец такова е времето.