148

до кой какъв е .....

преди 1 месец

Взаимотношенията между Украйна и Русия не са започнали през 2014 или 2000 , точно както българо-турските взаимотношния не са започнали вчера .Няма такова нещо като Руско Украинска, или Руско-Полска дружба,или Руско-Финландска дружба....Покорените народи рядко обичат завоевателите си

147

Анонимен

преди 1 месец

Правили са кекс и не е издържал.

146

Матадор

преди 1 месец

Боли ни фара, че ни следели отблизо. Кестени недопечени. Неандерталците следят отблизо, да видят как се става цивилизован европеец. Ще им пратим фатура за образователни услуги.

145

Анонимен

преди 1 месец

Путландия и кимирсения се някой ги плаши....Тоя има нотариален акт за ч.море

144

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

СУПЕР ОТПАДЪЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ Е ГУБЕРНИЯ !ВРЕМЕ Е ДА СПРАТ С ВОТКАТА И НАРКОТИЦИТЕ!ТРИБУНАЛ ЗА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО!

143

Кой какъв е

преди 1 месец

До Анонимен 14О: Русия започна войната в Украйна след осем години гражданска война на украинската армия срещу сепаратистите в Донбас. Русия не можеше да остави руското население там на изтребление. Е, какъв е Путин? Да си припомним как са действали САЩ в подобни случаи. Рейгън изпрати армия на САЩ срещу Гренада само защото бил застрашен живота на американци там (което всъщност беше само повод).

142

Анонимен

преди 1 месец

Скриха старчето Байдън с измислицата, че има ковид. Скоро така ще скрият и Зеленски, защото сценаристите на американците нямат въображение

141

До 147

преди 1 месец

България никога не е била губерния на Русия,за разлика от твоята Урколандия

140

До 152

преди 1 месец

Мани го тоя украинец дето си мисли, че България е като неговата Урколадия,ама ние с Русия няма ,какво да делим нито пък тя с нас

139

Загуба в превода

преди 1 месец

Ще следят за натовски кораби в наши води. Дреме има за нашите 2 катера и три риболовни лодки. или за България изобщо ...до ПУТИН-ВОР!Ние сме 6-та най- бедна държава в Европа и най- бедна държава в ЕС. Притребвали сме им на руснаците за губерния или за каквото и да било.

138

До 150

преди 1 месец

Е, какво да има Ердоган каза,че ще извади Турция от НАТО,ако НАТО тръгне да се намеси директно в Украйна

137

ХАХАХА

преди 1 месец

А нещо за Турция която също е в НАТо-няма нали? Страхливи *** са!

136

Анонимен

преди 1 месец

Децата на Песков и бившата му жена живеят на метри от Айфеловата кула в имот за милиони- ах тоя лош, лош запад...

135

До дежурният трол

преди 1 месец

До ПУТИН-ВОР!: Пак си забравил да изключиш Caps Lock на клвиатурата си.

134

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

СУПЕР ОТПАДЪЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ ИМ Е ГУБЕРНИЯ !ВРЕМЕ Е ДА СПРАТ ВОДКАТА И НАРКОТИЦИТЕ!ТРИБУНАЛ ЗА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО !

133

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Пи по 3,14имаш предвид арменския продуцент вабанк закашмерян или нещо са ти диктували и пак не си разбрал кво да напишеш?

132

По-кротко

преди 1 месец

Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. И хиперзвукови тактически ракети, които дори САЩ още нямат. Така че да не дърпаме дявола за опашката.

131

Глупости са това

преди 1 месец

До Камен: Русия е вече на пето място в света по паритет на покупателната способност. Ние сме далеч зад тях.

130

Камен

преди 1 месец

Колкото и да им се иска на руснаците да станем толкова бедни, като тях няма да им се случи. А и никой с нищо не ги плаши. Чудят се да намерят повод да се бият.

129

Пи по 3,14

преди 1 месец

Черно море е червена линия за руснаците.Нато там няма работа.Русия няма какво да губи,ще играят вабанк.