55

Анонимен

преди 2 месеца

Aко ей тия предатели преди 2 години не бяха свалили правителството на ПП/ДБ/БСП/ИТН с напълно измислена причина, сега ситуацията щеше да е съвсем различна, а ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла! Точно тяхна е вината да нямаше изчегъртване, и това е нормално, тъй като бяха троянски кон на ДПС и ГЕРБ за обиране на протестния вот.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Шутове на мутрите какво пак реват? Нали именно те бутнаха Правителството, в което ги нямаше господарите им от ГЕРБ и ДПС.

53

Анонимен

преди 2 месеца

На мен ми е много интересно сега това болно човече на кой ще се подчинява?ДПС Пеевски или ДПС Доган?

52

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам фиксацията на Слави Трифонов единствено срещу ПП-ДБ?! Отмъщава ли си, че не му дадоха да краде като бяха в Коалиция???? Или че са по-умни и образовани от него, пък той с някаква съмнително придобита дипломка. Слави се кандидатира всеки път и всеки път отказва да е депутат, защото знае, че когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е неук и посредствен!!!!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не беше Горан Брегович, тоя селски пръ дльо и комплексар още щеше да продава мартеници в подлеза на ЦУМ.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Певецът на мафията уж влезе в политиката да бори статуквото, а напада само една нова партия на две години.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Дотук нищо ново. ИТН все пак поддържа мафиотския модел. Това е следствие от тяхното държане досега в паралемнта от възможността да направят правителство, но предлагайки корумпирани пропаднали политици като Никито Василев го провалиха. И сега. Слави без да се консултирал с юридическите си съветници, осъди предложението. Но не може да каже, че е против нуждата от тези промени и за тях ще се консултира. Много си прозрачен Слави. Много се репчиш и съчиняваш мръснишки песни, но не можеш нищо смислено да предложиш.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно няма жив българин, който смята, че Трифонов има капацитет за политически анализатор. Но Трифонов 30 години се представяше именно като клоун. Сега защо очаква нещо друго?

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да беше подкрепил правителството на ГЕРБ и ДПС. Ама те е страх. Сега пак си отворил уста. А вашето "експертно " правителство кой ще подкрепи?Особено като то знаем експертите - малкия Мук и Пацо Шнорхела.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Референдумът на Слави с какви точки влезе в НС и кои от тях се гласуваха? Някои от тях май третираха реформи в съдебната система, та да намалее корупцията??? Какво натвориха депутатите от ИТН, когато влязоха после в Парламента? Шоу "Ку-ку" навън, шоу на квадрат и в бившата сграда на Партийния дом!

45

ДБ ще пробват без ПП

преди 2 месеца

на следващите избори, почти сигурно е. Оставката на Христо Иванов постави началото на тоя процес.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Насаждача на про стотия и слуга на мафията пак изпълзя от смра дливата си дупка да плюв ва и да залива ефира с жлъч и злоба. Тотален некадърник и завистливец. Видяхме го какво може или по-скоро, че нищо не може. Цели 2 пъти имаше пълно мнозинство. Не стига, че не успя да състави правителство, а и развали единственото такова без участието на ГЕРБ-ДПС.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Кога ще започнат снимките на родния сериал"Дневникът на Вампира"?

42

Да живей чалгата,

преди 2 месеца

Другарю Слафчо , само да не забравиш тоя път вместо един, северномакедонскте космонавти да бъдат двама, все пак се учим от грешките си, нали така

41

Анонимен

преди 2 месеца

Няма по-голям гнусар в българската политика. Ако въобще един полуграмотен сакат сел яндур, развратил 3 поколения българи с про стотията си, може да се нарече политик.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Холограмата пак изскочи на хоризонта.Поне не го давайте в бкизък план,че не е за гледане.

39

И аз да кажа

преди 2 месеца

Споко сичко *** са упрай

38

Анонимен

преди 2 месеца

ПП не дадоха 4 милиарда на Славчо за да спаси умрелата си кабеларка и от тогава са му трън в очите и в г.за.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Боко се опита да разцепи ПП ДБ и не успя.Сега и Славчо се пробва.Аман от елементарни кавали,които сами сме си избрали.Последното е цитат от славчова песничка.

36

Някой

преди 2 месеца

С който и да се коалират ДБ, пиши го загинал. Тази (ДБ) ***, остатък от някакви "сини" химери, са най-подлите същества, мислещи най-вече за лична изгода.