234

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Хубавото е, че за тези същества т лъстите м утрагени идва една случайна разходка с един добре планиран изстрел.

233

Анонимен

преди 1 месец

Дарлинг, ти си минало а президентът Радев е бъдеще.

232

Анонимен

преди 1 месец

Много патетична и отговорна позиция, но ако ти ревизират бизнесите , що рев ще има. Ти колко къщи си разплакал...

231

Димо

преди 1 месец

Този нагъл и противен тип е един проснак и нищо повече Въобрази си че е хванал Господ за оная..... какво държание. Не трябва да му се дава никакъв хоризонт А истинска прокуратура и съд и право в затвора. Магнитски. Мутраген и крадец

230

Анонимен

преди 1 месец

Абе тези журналисти сливи ли имат в устата? Що не го питат, като е толкова загрижен за хората засегнати от пожарите, що не иде там да гаси, наравно с пожарникарите? Може и нEкое кило да свали...

229

Анонимен

преди 1 месец

Прасун взе много да к-ви-чи. Усеща, че скоро ще стане на пържолки. Но за фуражката е напълно прав - нали той домъкна извънземните шарлатани и седи на масата с разни масони и корумпета. Един дол дренки всичките.

228

Цензура

преди 1 месец

Лой Шкембелиев

227

ПееФски

преди 1 месец

Аз Казах! Грух!

226

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците гласуваха да се изпразнят военните складове от тежката техника. Сега Радев им виновен, за безумията които сътвориха. С най- голямото нахалство, такива като Шиши, се правят на интересни. Най- лесно е да се джафка, а не да се помага. Сега много хора страдат от вашето депутатско безхаберие.

225

Ха,ха

преди 1 месец

До Анонимен 11 Може,може.Ако го хвърлят от самолет ,ще лети до края на живота си.

224

Хм

преди 1 месец

На тоя само като му видя физиономията и съжалявам ,че съм му сънародник.

223

Шиши...

преди 1 месец

...ако го спънат да гребе пръст с лопатата и гаси пожарите за 15 минути, ще умре от лойта си, сърцето му няма да издържи, тръгнал Президента на РБ да поучава. Шиши, купи си огледало, по-големичко, и ако с него успееш си намериш... физиономията, гледайки насреща тялото си, те признавам!

222

Анонимен

преди 1 месец

Ти ,не трябваше ли да си в затвора ,много отдавна ?!?Измамник !

221

Бау бау

преди 1 месец

Вместо да държиш сметка на президента, Шиши да се включи като доброволец. Да свърши нещо полезно, а не да джафка постоянно.

220

Анонимен

преди 1 месец

До преврAT===Този гнусен грухтящ нищожник да спре да се заяжда с ПРЕЗИДЕНТА и да съска от злоба,че освен преврата да не му се случи нещо много по-подходящо за него,като атентат например!!! Да не стане вместо преврат,атентат!!! Да отива в лудницата,има нужда от психиатрична помощ,защото съвсем е изперкал! Сланините,които носи са му поразили мозъка и му пречат на елементарната мисловна дейност!!!

219

Анонимен

преди 1 месец

Ей Прасчо викай пожарникаря от Банкя защо занимаваш президента с това,нали на Боко това му е професията,а и ти каква работа имаш,да ядеш само

218

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ,какво Пеевски иска от Радев ,след като и децата знаят ,че от Фигуранта не зависи абсолютно нищо в държавата !!! Той е беглесна буква и само тежи на бюджета ....

217

Дядката

преди 1 месец

Че кой си ти възтлъстичко момче , наричано Шиши?Опитваш се да станеш баш фес на фесовете , сега за ментор на президента се цаниш, много смели мечти имаш , но след следващите избори ще се кротнеш , по тих от водата , по нисък от тревата!

216

Анонимен

преди 1 месец

Абе къде е Бойко -Пожарникаря бе?

215

Пампи

преди 1 месец

Ако президента свика съвета,Пеевски ще отидеш ли?