44

Анонимен

преди 2 месеца

а сега кой ще му даде пари на шиши кой ще го издържа!

43

дървената мафия

преди 2 месеца

Работа на дървената мафия и пиромани

42

ПОЖАРИ

преди 2 месеца

САЩ , Австралия, ЕС горят като факли като имат гореща вълна. В момента има гореща вълна в България и е естествено да има пожари при температури над 40 градуса по Целзии. Високите температури се задържаха над 35 градуса над два месеца и е нормално всичко да изсъхне като барут.

41

Анонимен

преди 2 месеца

а шиши е на хладно в парламента и иска пари за това и онова!кой ще му даде пари?

40

Анонимен

преди 2 месеца

После статия: Хората бягат от селата, еми ей затова бягат

39

Анонимен

преди 2 месеца

Значи така: Пожарникари, горски служители, жандармерия, военослужещи, тежка текника и военен хеликоптер се включиха в гаселето на огъня и единственото гасене, което са правили е да изкарат хората от селото. Това означава, че те не са гасили нищо, а само са помагали на хората да не станат на кебапчета.

38

Анонимен

преди 2 месеца

като се има предвид какво е преопладаващото население на това село,нищо чудно да са драснали клечката.в скоро ще драснат клечката на цялата държава!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Калинката купи БМВ-та за полицаите, за да може да имат хубав климатик когато са на стоянка, тоест през повечето време. За гасене на пожари ресурси няма!

36

Относно шопите

преди 2 месеца

В парламента почти всички мекат и не са шопи!

35

Анонимен

преди 2 месеца

то и без пожар всичко е пепел в българското село!

34

ДЖАНДАРИТЕ КЪДЕ СА ?

преди 2 месеца

Всичките имат мащини за пръскане на агитки -- да не би стручта да им е толкова силна че може да бутне дърветата или къщите ааа те са само за агитките ! Главчо ,главчооо и вода имаш и всичко и джандармерии ,ами толкова вие моженето -- вадите цистерните които мият улиците на два големи града и тези машини на жандармерията и СПС-то и тръгвате най после да свършите нещо

33

ХХХ

преди 2 месеца

Да помолим Зеленски да прати в помощ някой друг БТР ...нали имаме нужда от високопроходими машини ...да закупим 100-тина БТР-а от Украйна ...мисля че Зеленски ще направи някаква оферта 10% намаление от реалната цена ...пак файда ! Може и в замяна да му пратим 1000 войника за фронта да има там за 2-3 часа да покрие !

32

КуКлус

преди 2 месеца

Преди Русия сега Турция помага .....слава ЕС !

31

Анонимен

преди 2 месеца

Техниката ни е в Украйна за участие във война срещу освободителите. Да искаме помощ от Украйна сега.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Застраховки, *** българЕ, застраховки! Дали са неграмотни роми като от снимката горе или обикновени ТКЗС-ари от селата около Карлово със сбъркано соц мислене- все тая. Няма кой да им построи наново къщите!

29

Да се признаем за--

преди 2 месеца

--македонци !!! И да се присъединим към тях след 5-10 г от Македония нищо няма да е останало освен едно Буренище хората ще са избягали по чужбина а селата им ще запустеят Охридското езеро ще пресъхне а албанците ще станат повече и от българите тоест от новите македонци !Макето Стойчков ще рекламира македонска наденица -баш каква си требе !

28

1234

преди 2 месеца

Като разгонваха протестите вода имаше бол! хахаха

27

До 31реалист

преди 2 месеца

Дано пламне София от четирите страни ще е интересно шоу

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Да ви отворя очитеНЕ САМО РУМЪНИЯ И СЪРБИЯ,НО И ЖАЛКАТА И СМЕШНА МАКЕДОНИЯ Е ПО-ДОБРЕ...ВЛЕЗТЕ В СЪРБИЯ НА КАЛОТИНА И ВИЖТЕ КАКВО ЗНАЧИ ЕВРОПЕЙСКА МАГИСТРАЛА!

25

Анонимен

преди 2 месеца

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е В СОФИЯ,ЗА ДА ОРГАНИЗИРА "ЧЕСТНИ" ИЗБОРИ И ДА ГОВОРИ,ЧЕ МАКЕДОНЦИ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, А НЕ ДА ВИ ГАСИ ПОЖАРИ!!!ОПРАВЯЙТЕ СЕ КАКТО МОЖЕТЕ!