48

Факт

преди 2 месеца

Турция ни е най-добрият съсед, С. Македония най-лошият.

47

Ахат

преди 2 месеца

До Анонимен 58; Е защо да не помагат, ние как ходихме при земетресенията?

46

Питащ

преди 2 месеца

Какво стана с румънските хеликоптери? Думи, думи: Всичко под контрол....! Контрола по горенето на България се осъществява професионално...! Срам...!...

45

Анонимен

преди 2 месеца

Докога комшиите ще ни помагат да си гасим пожарите,преди време Гърция ни прати хеликоптери,сега Турция,даже и от Чехия дойдоха. А ние нямаме един хеликоптер,обаче имаме огромно самочувствие и претенции че сме фактор в ЕС.

44

Възмутен

преди 2 месеца

Някой журналист да попита генерала пожарникар Боко, защо нямаме съвременна техника за гасене на пожари, такава каквато имат други страни.Толкова години крадяха от магистрали, от санирането и откъде ли не, пак ли ние трябва да събираме капачки? Само от чекмеджетата на Боко можеше да се купи специализиран самолет!

43

Анонимен

преди 2 месеца

празнуваме 20 години в нато - честито - както каза тогавашния външен министър паси със ъзли на на радост и удовлетворение - - ско7пихме българския лъв и майната му на православието

42

Анонимен

преди 2 месеца

Само Пеевски е изял манджа на стойност един противопожарен самолет. А Боко има дребни по джобовете за поне един хеликоптер. Ама нищо де ша помолим кой мой да помага с каквото може, дете на 19 години което изгаря да спасят кошерите на дядо си, защото знае че няма кой да дойде. Душите им ше горят вечно на оня свят на тия дето се изредиха в тоя парламент и задкулисието им във всички власти в последните 30 години

41

Чичо Гошо

преди 2 месеца

Тенгри Кан младите, които не мият *** в Западна Европа предпочитат да разнасят пици, а в останалато време да цъкат на компа. От жаргона Ви разбирам, че Вие също сте един от млади хора на България, но само с думи те става. Пичове.

40

Кръчматъ

преди 2 месеца

Докъде я докарахме..., "Пожарникаря" от Банкя, остави Бг без... Пожарни, а армията ни с два съветски хеликоптера Ми-17, които все още летят, за разлика от приземените 12 френски "Кугера"!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Турция е най голямата обучена армия в ЕС/и НАТО .Турция може да мобилизира над 10 млн души допълн аскер. НАТО държавите имат бутикови армии,които никога не са срещали реален противник. Турция за разлика от оскотялото булгурстадо има елит. Който поддържа еднакъв стандарта на живот,за това Турция расте и за 30г умножи многокр.населението си -сега строи най нов АЕЦ Коуйоб с най модерни руски реактори.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Само където никой не ги е видял!

37

Тенгри кан

преди 2 месеца

Пичове, България дори да има техника, няма матриал, който да я управлява и работи с нея. От демократичният матрял единици стават за тия работи. Тва е въпрос на манталитет, в който требе се жертваши да даваш, а демократичните поколения не бяха учени на тва. За тях, важно е, някой да обслужи личността им в кефовете й и комфорта й;))) Да, ама за да го има този комфорт, некой требе се жертва и работи за него;)))

36

Анонимен

преди 2 месеца

Как може така да лъжат?

35

Никакви пожарни

преди 2 месеца

и пожарникари от Турция не са пресичали никой граница на България днес, вчера и онзи ден, под земята по тунели ли влезнаха ! Тези от Днес се пробват за пари от ДПС !

34

Алекс

преди 2 месеца

Имаме добър съсед.Помага при небходимост.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Тук е събрана цялата българска контролирана и манипулирана простотия и нямат срам да покажат колко са се опростачили ! Хайде сега с минусите будали, че да мога да ви преброя и изчисля процентът ви с колко се увеличава всекидневно ! Започвайте сурикати !

32

та така

преди 2 месеца

светкавично щото огъня отива към тях . а иначе като цяло е хубаво да се помага на съседи в такива случаи , които и да са

31

HeinrichHimmler

преди 2 месеца

Подарихме бронетранспортьорите, да пратят да гасят пожара тия дето ги подариха и да ги качат на новите беемвета на МВР и с тях да гасят

30

Добри съседи

преди 2 месеца

При нужда опираме до Турция и те помагат. Навремето в разгара на ковид паниката, когато Австрия конфискува маските на Гернамания, тогава в тази паника от Турция ни прати медицинско облекло. То и ние им помагаме. При земетресенията нашите екипи са първи там.

29

До 34 НИЕ ВИЕ ТЕ

преди 2 месеца

Защото Главоча и министърът на вътрешните работи ИЗЛЕЗНАХА и категорично заявиха, че пожарите са ОВЛАДЯНИ, а днес тези нехранимайковци реват, че горим неконтролирано ! Пълни кReтеNи са Главанака и мимистърчето на вътрешните работи !