12

Шаши

преди 2 месеца

Реформирахте си заплатите. Сега е време пак да ги реформирате. За търкане на столове и усилено правене на нищо, минималната заплата е доволно голяма.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла България гори, тея се дърлят за кокала! Искаме помощ от Турция, от Румъния и от Чехия, защото нямаме техника, тези се дърлят за кокала. Как пък един депутат не отиде на терен като доброволец??? Нали мислите за хората??? Само парите са ви в главата! Затова никой няма да ви гласува, изедницци!

10

Анонимен

преди 2 месеца

ПП-ДБ са като едни хамелеони. То не беше ДСБ, Реформаторски блок, обединения след обединения, пребоядисване след пребоядисване и все същите убитаци дето идея си нямат как се управлява държава. Ето сега няма с какво да се гасят пожарите и трябва хората с голи ръце и някакви си тупалки да гасят. Мен ме срам от тези политици. Точно тази летяща козила както се е написала във Фейсбук преди ходеше да се снима в калта как помага след наводненията в Карловско, а сега с пожарите нещо я хвана шубето.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Хахах, тетката, дето пишеше щуротии в нета под псевдоним Летящата Коза Ерато, и дето не успя да се докопа до тлъстата евродепутатска заплата от близо 20 хилки в евро на месец раздава акъл...

8

всички тези

преди 2 месеца

хора, които днес медиите показаха как тичат, изгубили всичко в пожарите /целия им живот/ им казвам, да идват към София и да ги измитаме тези нагли, самодоволни , нищоправещи ***!

7

Вьзмутен

преди 2 месеца

Ако няма да видя никога вече тази , гнома , мирчев , ристо и останалите дето окрадоха и разпродадоха бьлгария - костовисти , за доларКато кремиковци и стоманаСьм готов да гласувам всеки ден след работа

6

Да, отиваме

преди 2 месеца

на избори ! За съжаление, ще се изхарчват още много пари за това, единственото позитивно е, че такива, като теб и подобни няма да ги виждаме и чуваме след Нови избори, безлични същества!

5

Шаши

преди 2 месеца

Стига с тези реформи, моме. Направете нещо за хората. Само за реформи говорите 34 години. България е съсипана от реформи и реформатори.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Само Пиночет може да оправи България няколко картечни гнезда на стадиона събира ги тия и край на корупцията иначе още 35 години който оживее

3

Анонимен

преди 2 месеца

Абе как ще се борите с корупцията с най-големите корупционери?Не си ли взехте урок от досегашните опити?

2

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не подкрепите правителството на ГЕРБ Лъжци наглеци избори докато оттечете в канала

1

Вьзмутен

преди 2 месеца

Тази защо я показвате дето си правеше кални бани в наводнените села от потопа с оня напушения