19

Public enemies

преди 2 месеца

Чаровен Г ЕЙзер.

18

Дедо

преди 2 месеца

Относно Северна Македония, какво правим ,ако вкарат българите в Конституцията им, а след приемането им в ЕС , решат да изключат българите от Конституцията. Ще се събират всички членки да умуват дали ще ги изключим от ЕС ,за неспазване на френското предложение ли? Това е немислимо. Един път станали членове ,никога няма да бъдат изгонени.

17

Роки

преди 2 месеца

Резак, какви идеи на България? Ти не си българин и работиш в етническа партия, която не позволява на българи да се развиват в нея и да пречат на турските ви политики. Ти си неграмотно шимпанзе и мен ме е срам, че такива *** като тебе представляват България пред Европа, където вие фесовете никога няма да влезете!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Стига вече с тоя Пеевски .Две неслучайни държави го посочиха с пръст , цяла България пропищя от фрапиращата мозъчна дейност на този индивид и сега го бутат да е някакъв в държавата . Само помислете как изглежда държавата в очите на целия свят ако начело е някой по Магнитски .

15

Вьзмутен

преди 2 месеца

Те вече ги поставиха от герб/сдс и дпс да плашаме пенсии на изселилите се да работят за турция

14

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не беше ли дет му купиха обувки и от село го пратиха в Брюксел на софрата..Сеа кво - взе да открива топлата вода и колелото ли...Ей кво нещо се става с лачени калеври и кустум от Наркоопа на село..

13

Анонимен

преди 2 месеца

Какви идеи за България не Илхане , 34 години какво правехте . Едно нещо ви остана на всички политици , да се молите народа да се отнесе с вас хуманно .

12

Анонимен

преди 2 месеца

Гладко личице, изскубани вежди, корекции с хиалурон и фон дьо тен, остава да си присади коса да прекара някое време във фитнеса....Сладък Бон-Бон. Като Лорда убавец...

11

Възмутен

преди 2 месеца

До 2 Гошо. Ти нормален ли си бе?! Точно Делян Пеевски ли, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? *** се прегледай! Той няма моралното право на това!

10

Мнение

преди 2 месеца

ПП/ДБ вече са поставили преоритетите за България на "масата", обаче корумпираните партии ГЕРБ-ДПС, които са "превзели" държавата, НЕ искат Реформи и Антикорупционен Закон! ГЕРБ-ДПС отстранявят всеки, който е от ПП-ДБ от властта, извършват безпрецедунтна "чистка", а обвиняваха ПП/ДБ за същото.

9

тоя с Тия Изскубани

преди 2 месеца

Веждички - дори не Трябваше да Пускат Компромати за да на всички им е ясно - какъв е!

8

:-)

преди 2 месеца

а бе верни ли са гей компроматите за кючюк?

7

Пеевски е Велик

преди 2 месеца

Елена Йончева призова ДПС към обединение и подкрепи Пеевски: "Виждам устремен човек, готов да поема отговорност и да взема дръзки решения без страх", каза евродепутатката, която той лично покани в листата. Щом Гаджето на Украинският Евреин Станишев - казва - значи е Така!

6

до 5

преди 2 месеца

да, точно същият е!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Хора от ДПС, се страхуват от този индивид, страхуват се, а вие сте го сложили в медиите?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Защо да ги поставяме на масата, да си боцкате и мезите? Вие друго не можете.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Знам ви целите драги по Живково време в разговор с учител преминал през Белене същият с особена злоба ми заяви 500 години сме Ви клали и пак ще ви коляме и тогава си обясних Защо е бил в Белене Дано да е единичен случай

2

Гошо

преди 2 месеца

Само Делян Пеевско ако стане премиер би извадил България от много тежката криза в която се намира.

1

Убавец

преди 2 месеца

ама знает - оказа се, че вече си имал Приятел!