56

Анонимен

преди 2 месеца

На тоя Главчев главата му по-голяма от тялото .....

55

Анонимен

преди 2 месеца

България би трябвало да им наложи едно 100 год вето и да ходят да се целуват с оня очилатия на Сърбия.Нал бяха братя?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава няма да разговаря. Без друго нищо няма да спечели България от такива разговори. Аде де, още едно ще се разпорежда с държавата като с бащиния и ще нарежда дали ще има "редовно" правителство. Апропо, редовно правителство по закон и КРБ няма. Важно е да е законно.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Да искаш да се "разреши" проблемът с Македония при порутено и абсолютно неработещо Външно министерство си е доста пресилено! Още повече когато Буци е и шеф на комисията по външна политика. Борисов ли ще разреши въпросът с Македония? А защо не го разреши когато управляваше?

52

До Тролея

преди 2 месеца

Не лъжи, Главчев нищо не е подписвал, а и няма по-нормално от това, да се помага на Украйна да се защити от агресора! Като забъркаш две лъжи, това не значи , че поне едното ще стане истина!

51

Мдаа

преди 2 месеца

Само не мога да разбера как така тези няколко стотин българи се сдобиха с над 100 хиляди български паспорти/лични карти. Или Мицко иска да каже с половин уста, че макетата са лъжци и мошенници.

50

Борис Дрангов

преди 2 месеца

..В тоя тържествен миг, аз, без да се колебая, поставям Отечеството по-високо от семейството, неговата доброчестина по-горе от нашите лични блага..

49

ЗАЩО ?

преди 2 месеца

Главчев е Подписал Споразумение със СМР - България няма Претенции за Приемането и в ЕС - даже ще се Промени Конституцията на Република България - ще се добавят Северномакедонците като малцинство и Благоевград ще се даде на СМР . Сега Сериозно - България ще отделя 2% от БВП за Украйна за срок от 200 години . И двете новина са Истина .

48

Анонимен

преди 2 месеца

Като не иска е има сърбе и гърци и ще приказва с тех.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките войни от създаването на третото Българско Царство до идването на комунизма са били за спасяването на БЪЛГАРИТЕ в измислената македония заради александър македонски който е ГРЪК това е тяхната плоска "истина" за измислената им държавица.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Руската позиция е пълна подкрепа за Македония, така че проруските партии кои интереси ще защитават не се знае! На тях Масква им е майка и баща!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Бг що требва да приказва с Мицко. Ще чака Люпчо като стане премиер.

44

серсемоглу

преди 2 месеца

Това нещо политиканства на наш гръб!От тоя нищо не става!Толкова е зле,че повече няма на къде!

43

До 43

преди 2 месеца

Ама коментара ти не е свързан с предния по смисъл

42

Анонимен

преди 2 месеца

а да видим външният ни министър дали ще се оплаче на министър председателя?Опсс *** той е един и се е раздвоил.

41

до 41

преди 2 месеца

Няма ли пак да плюеш по България защото спира РСМ за ЕС? Миналата година всичките ти дружки се изредиха.

40

Анонимен

преди 2 месеца

България трябва да работи по-добре с албанските дъpжaвo-твopнu oбщнocтu, ocoбeнo в Cъpбuя, Чepнa ropa, PCM...

39

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте сега патриоти,вашия шеф Путин е за Македония! Така че оправете си вътрешните противоречия,ясно че вашата родина е Русия! Нали патриот е равно на русофил?

38

Българин

преди 2 месеца

Този пък и условия поставя? Казаха му директно, че договорите трябва да се спазват, и той вече искал с други правителства да разговаря ! Сигурно пак иска Киро Ментето да се появи, че да го прекарат в движение, и той даже и да не е разбрал! А дано, ама надали... А това да не вписват българите е добра новина! Те всите са българи!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Усеща, че родните евроатлантици са слабото място където да удря. Толкова са продажни, че и без натиск се огъват.