21

Анонимен

преди 2 месеца

Най-добрият агент на Кремъл в Европа след разпадането на СССР. Напълни ЕС с подривни елементи, прекарвани от Африка и арабския свят с любезното съдействие на руските служби. Надмина дори предшественика си Шрьодер, който от канцлер влезе в управлението на Газпром. Муте Меркел, която откърми кремълския режим.

20

Shark

преди 2 месеца

Каквото и да си говори този тук с отколкото имена, вкл. анонимно, е добре да си набие в кухата лейка, че Меркел дълги години озаптяваше Путин. Отворкото да не си въобразява, че мераците на Путин за Укр са от сега, не драги, отдавна са, и точно Меркел му дърпаше юздите. Затова докато беше тя канцлер имаше мир в Европа. Дойде онази шушумига и предател Шолц и войната беше налице!!!

19

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Модерната к афеникава Европа я дължим на хер:) меркел, която покани всичкото, с двата ножа и без желание за образование и работа. Обеща им да ги издържат безусловно. Ами ... издържат ги.

18

силно замислЕна

преди 2 месеца

Да се радва, че е одъртяла ли?!

17

FMC

преди 2 месеца

А нашиият първи дипломат в парламента и пожарникар на нацията, Бойко, честити ли и?

16

Анонимен

преди 2 месеца

След ерата меркел, козичките в Германия се увеличиха многократно по брой от глава от населението, много ислямисти пристигнаха със съпругите си.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Чака, докато довършат личния й казан в Ада, още го леят!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Когато чете новините за убити и изнасилени германски деца от сирийски клошари които тя лично покани в Германия дали чувства гордост? Риторичен въпрос. Разбира се че да то на комунистите детската им мечта е да освобождават араби и африканци.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла Германия знае, че Мути изпълняваше заповедите от Рамщайн ! Само българските агенти на Посолството се опитват да извъртят нещата за да не ядосат господарите си от Посолството и да им спре надника !

12

Анонимен

преди 2 месеца

Меркел вика Елате повече, и Путин ги доставя. Допуска цялата немска енергийна инфраструктура да се притежава и управлява от Путин. Нищо чудно, че само Шрьодер, другия любимец на Путин се е осмелил да я поздрави публично. Не тихо, а безмълвно трябва да празнува.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Машала Меркел ханъм гражданите с бради на създаващия се Халифат те поздравяват.

10

Анонимен

преди 2 месеца

на безплатна шведска маса за която трябва да работят германците

9

Анонимен

преди 2 месеца

агент на Кремъл - като тази жена . Планът на Путин да докара бежанци от цял свят, за да взриви отвътре Европа работи безупречно

8

ГАВРИЛ

преди 2 месеца

Дано да не празнува 71 годишнина. Много хора ще зарадва, тази продажна руска пaча

7

Анонимен

преди 2 месеца

непоправими щети нанесе на Европа. Германия е пълна с араби с третия свят

6

,,у

преди 2 месеца

ЗА съжаление, агентите на Кремъл - като тази жена - обикновено си доживяват спокойно старините. Планът на Путин да докара бежанци от цял свят, за да взриви отвътре Европа работи безупречно. Но нали знаете, германците един път ще си изберат правилният човек и тоя път САЩ няма да дойдат да спасяват Русия, както винаги досега.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Тая комсомолка от ГДР погреба Европа като покани без да пита никой ,цяла Азия и Африка на безплатна шведска маса за която трябва да работят германците, а и всички европейци с нейна помощ Европа загива, защото гостите които покани отказват да се интегрират и да работят. Във Франция има пето поколение такива гости които никога не са работили и разчитат държавата да ги издържа, до кога ще издържи Европа?

4

of 2

преди 2 месеца

а защо граничарите стреляха към тези, които се опитваха да ИЗБЯГАТ от България, а не към тези, които се опитваха да ВЛЯЗАТ? А защо ти лично не се махнеш към пРосия или където си харесва - Куба, Северна Корея, Китай, а седиш и цапаш с присъствието си ЕВРОПА?

3

ъ

преди 2 месеца

Тая жена трябва да бъде съдена за национално предателство. Има още време да откара няколко години в затвора.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Колко от нейните "гости"на социал са отишли да и честитят празника? Или гостите само младо пълнят с дефектната си неандерталска семка?