18

До 20

преди 2 месеца

Е истината излезе за другарката Илашчук,щото в Украйна не ходят да се бият наборниците,а само такива дето са минали през военна служба и ,ако искат се пишат доброволци,а пък зелето се чуди как да върне тия дето избягаха от Урколандия,щото не искат да умират за Урколандия и за него .

17

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Русия дебне, мобилизационните пунктове в Украйна не могат да насмогнат на доброволци.

16

Наблюдател

преди 2 месеца

Винаги когато излезе истината за първобитните ватняци другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 прозовава всички русофили и най вече верния Васил дружно да обиждат редактора/ка и да ги наричат мисир/ка, да изопачават истината за блатото наречено русия и да крещят че е фейк. Постоянно блатняшките ботове се включват с ВПНте и пляскат минуси и плюсове да внушават че болшинството обича московското тресавище.

15

асдаа

преди 2 месеца

Хубавото е че в Окрайна не остана мъжко население във фертилна възраст а само някакви останки от такова. Но зеления потник ги лови по улиците и ги праща в месомелачката на Русия. До края на годината Окрайна няма да направи "контранастъпление". Догодина няма да има с кого. Освен ако не го прави с баби, дядовци и ученички.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Задължителната казарма: висша глупост без аналог.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Другаре, вашите шефове ви търсят. Защо не им помагате?

12

Дебньов

преди 2 месеца

Синовете на Песков, Шойгу и останалите олигарси ще бъдат ли сред дебнатите?

11

IQ 3.14

преди 2 месеца

от безкрайни победи и две махали в предградията на часов яр до 250 000 мобилизирани и мерки срещу ОВС. има "нещо гнило в дания"

10

Анонимен

преди 2 месеца

Е че то не останаха млади руснаци които да дебне Русия ахахаахаха Руснаците наториха полетата на Украйна

9

Анонимен

преди 2 месеца

700 000 млади и образовани руснаци според руските медии избягаха от Русия след началото на войната. Значи Русия ще дебне КураМиЯнко.

8

До 4

преди 2 месеца

До Анонимен"Украинците масово бягат от фронта и палят колите на ТЦК.Спирайте я тази война!" Кой трябва да я спре? Нима украинците? Те ли са я започнали? Направо сега сядай и пиши писмо на товарищ Путин да я спира. Той я е започнал, явно когато не е бил на себе си, нека поправи ужасната си грешка докато все още има такава възможност.

7

ха-ха-хи...верваме

преди 2 месеца

Това разкрива в ежедневния си бюлетин с разузнавателна информация за войната в Украйна британското министерство на отбраната.САМО ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ МИ Е ДОСТАТЪЧНО за да се ЗОМБИРАМ...*** ...!

6

Уркия

преди 2 месеца

Ке дебне наборниците си за ПУШЕЧНО МЕСО ....т.е. ще ги дебне за да ГИебне -Zеления потник за да угоди на англосаксонците!....СЛАВА КОКАИНА !

5

Анонимен

преди 2 месеца

Брей : "Това разкрива в ежедневния си бюлетин с разузнавателна информация за войната в Украйна британското министерство на отбраната." - разпространението на предположения и представяните им като факти се нарича "дезинформация" и е подсъдимо в Европа !

4

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки път като пишат за Русия всъщност искат да ни замажат очите за това,което става в Украйна.Украинците масово бягат от фронта и палят колите на ТЦК.Спирайте я тази война!

3

Анонимен

преди 2 месеца

на русия не може да се вярва, но по-големи лъжци от тях са само британците, така че си правете сметка

2

стига бе

преди 2 месеца

А в Украйна как стоят нещата? За там кога ще ни уведомите?

1

Руси

преди 2 месеца

Ама какво му е да служиш е руската армия ? Това е чест ,вероятно и в американската. Има перспективи за бъдещето и прочее. Гордееш се с президента си ,световна сила. Аз за кого да отида за ,хамстера Денков ли дето има морков отзад ? В България никой няма да иска да служи за тези смешници. По-добре да ме вкарат в дисципа ,но аз няма да служа за съвременна България. Корупция и мазници ,а аз ще си жертвам живота . Я бягайте !!