33

Анонимен

преди 2 месеца

държавата е завладяна от мафията, която с просто око не се различава от останалите и изборите го показват

32

Анонимен

преди 2 месеца

няма смисъл от избори, и да гласуваме, пак герб-дпс печелят, далавери имат да прикриват

31

Анонимен

преди 2 месеца

освен че се омазаха един друг нашите политици с всякакви мръсотии, а съда е корумпиран и не работи, за да докаже кой прав, кой крив, отделно герб-дпс си манипулират резултатите, както им хареса, цик прави така, че машините да не работят, иначе не може да се манипулира, как да вярваме, как да гласуваме за тия?

30

42

преди 2 месеца

няма за кого да се гласува. за пребоядисани бкп-ари няма как да стане.

29

Защото

преди 2 месеца

До Анонимен - не е така, защото няма за кой да се гласува. Всички не заслужават да получат глас. Никой не отива в политиката за да помогне, всеки отива да захлеби. Доказано е с времето. Половината политици са като калинки между измислените ни партии, за кой да гласуваш? Той утре ще е в друга партия

28

Анонимен

преди 2 месеца

На 9ти юни. Винаги е била ниска избирателната активност. Защо не гласува българина... Защото е необразован.

27

един е отговорът

преди 2 месеца

Простотия на народа ни....Само да припомня,че на първите свободни избори, в които участва Солидарност в Полша, за 150 места в Сейма им, по времето на военното положение на Войчех Ярозелски, за Солидарност гласуваха и избраха 149 депутати, един независим и нито един комунист. Това дава отговор на въпросът ,защо Полша е напред, а ние винаги назад , с умиление гледайки косматите задни части на руснаците.

26

БОГ

преди 2 месеца

Схизма за БПЦ!Щом робува на Русняции и неиска да канонизира Васил Левски за светец!А попа от ДС ли е свят човек и достоен да ра ха 50 милиона попска субсидия.Анатема на тази жалка държава която е кръстила улица и летище на името на Граф Игнатиев Убиеца на националният им ЕРОЙ!Такива нищо ж ества са българите!Това казвам пред света!За България!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Причината, поради която българинът не гласува, се нарича БЕЗОТГОВОРНОСТ!!! Никой не може да ме убеди в противното.

24

БОГ

преди 2 месеца

Не гласувайте!

23

Румбата Ебахов

преди 2 месеца

Един си из с ра на релсите на трамвая истински българин

22

Славчо

преди 2 месеца

Мога да гласувам само със сопата за всичките тия мошенници

21

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не гласувах... За ГЕРБ, ДПС - ясно защо. ИТН, БСП, Величие - не ме кефят лидерите - празнодумци. Кадрите на ПП-ДБ и Възраждане ме кефят, имат някаква идея, но ПП-ДБ са твърде ПРО-Вашингтон и Брюксел докато Възраждане са твърде АНТИ. Такива истории едните да искат да ми сменят националния празник докато другите ми развяват руски знамена на Шипка не ми харесват - популисти са и двете страни. Да се научат да отстояват българските интереси пред Вашингтон и Москва и тогава ще гласувам.

20

Българинът

преди 2 месеца

Мързи ме да взема една Молотовка и да запаля парламента.

19

БОГ

преди 2 месеца

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ НА ДС И МАФИЯТА!НЕ ГИ ЛЕГИТИМИРАЙТЕ!!!!НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

18

Подсказвам

преди 2 месеца

До Анонимен - в Хитрино те ли купуват?

17

Подсказвам

преди 2 месеца

До Галя от Посолството - руското!!

16

Герпар

преди 2 месеца

Един е боку и теменужка е неговият пророк.алаху акбар

15

Анонимен

преди 2 месеца

Правилен избор имаше и все още има, но българите не желаят да го направят, защото се доверяват на старите мутри и вярват на скалъпените клевети на медиите и политиците за новите партии... Друг е въпросът, доколко резултатите от изборите са били обективни или фалшифицирани, защото в БГ все още се купуват и продавят гласове, главно от Герб, ДПС и ИТН!

14

Защото

преди 2 месеца

ефирно време по три основни телевизии се дава само на статуквото, което може да плати. А имаше малки партии с добри платформи и лидери. Но тях изобщо не ги отразяват, защото медиите няма да получат реклами. А платените журналисти няма да получат по 60 хиляди лева на месец.