211

Мале

преди 2 месеца

Той Кирето не може да проумее, че с такива изказвания бавно и постепенно слиза на нивото на Буци, пъчи се и си мисли, че е цар на царете. Не си ли подаде оставката след двете провалени коалиции (ще станат три), ППДБ са дотука.

210

Анонимен

преди 2 месеца

Празнодумец а не е дорасъл за политиката и за съжаление всички в НС да така. Някакви плямпала без визия и цел за нищо.

209

Анонимен

преди 2 месеца

Мъж на 44 с такова мислене, трудно е да го приемеш насериозно. Видовденьове, ти за корупцията ли си или против......Да го питам той за корупцията ли е или против, като след заканата да арестува Борисов и да му сменя модела, го хвана подръчка и отидоха заедно да управляват или каквото там правиха. Сега пък се плюят......

208

Ццццц

преди 2 месеца

С Кирчо, Асенчо, Ристю и Насето начело, ППДБ са дотука с рейтинга. Наглеят като техните коалиционни партньори - куп скандали, свързани с тях, а те гордо се бият в гърдите за "промяната".

207

Справедлив

преди 2 месеца

Червен картон на всички депутати.Вън от този продажен парламент.

206

test test

преди 2 месеца

Продължава с предизборните трикове. Използва президентството конституцията и цялата държава да си прави предизборна кампания. Кога ще го затворят тоя ***?

205

Видовден

преди 2 месеца

ще дойде, като ви видим в затвора с ортаците ви в НС. Ощетихте внуците ни със 120 милиарда лева за Уестинг, за 2 реактора. Плащаме по-скъп газ с 30-40 процента, пак руски. 5 милиарда помощ за Украйна. 50 милиарда обещани дългосрочно. Затворихте държавна ТЕЦ2. Пратихте на борса ток българите. Инфлацията е безумна. Увеличихте данъци. Стотици милиарди, които ще плащат българите. Забранени и отменени референдуми. Гавра с Конституцията. Ходете си с мир. Налагате финансово робство чрез ЕЦБ и евро.

204

Щирлиц

преди 2 месеца

Търпение,другарю парашутист.Ще дойде и видов ден.

203

ВИДОВДЕН МИНА....

преди 2 месеца

БЕШЕ ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮНИ.... ПАК СЕ Е НАПУШИЛ ПАЦИЕНТА..... ЛЕЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА....

202

Анонимен

преди 2 месеца

Видовден бе, когато Киро видя Лена гола.

201

Анонимен

преди 2 месеца

Киро про100: -Драги съграждани, много е просто. Вместо да ходите на море, дайте да запретнете ръкави и да поработите по сринатият имидж на ПП,ДБ, като гласувате безропотно написаната от нас декларация. За да се ударим в гърдите, колко много сме направили за държавата в тези дни, тъй като три години не направихме нищо, освен лошо. Вие за въздуха и водата ли, сте, или не? Ако да, сте, за ПП,ДБ. Какъв съм умник, ееей!

200

Референдум

преди 2 месеца

за отлагане на прием евро, кога? Нали сте "демократи". Махане на закон за ненаказуемост на колективни органи, кога: министри, депутати, премиери, НС, кметове, нанесли огромни щети на държавата, кога?

199

Анонимен

преди 2 месеца

До Видовият ден дойде! Ободри ме , бях позаспал вече

198

Видовият ден дойде!

преди 2 месеца

Ха така, Кирца! Режи ,късай и изхвърляй всичко гнило!! Бавно, но в посока напред!!

197

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв видов ден, какви 5 лева! Как е възможно по такъв елементарно наивен начин да се разсъждава! Това обяснява защо не могат да изработят нищо работещо досега. Хора без грам политическа подготовка.

196

Анонимен

преди 2 месеца

Това много се размириса, кой ми *** мале у гащите, защо от ПП не са арестувани при очевидни доказателства но си направиха гавра по спешност с противника без нищо да имат? Само една пачка от пудела Тоби е 50 ойро, та НОВА и БТВ ги получавата да ни манипулират но явно и това вече не работи.

195

Анонимен

преди 2 месеца

Абе как ГЕРБ ще гласуват антикорупционни закони?И чалгарите също.Големи наивници сте.

194

Анонимен

преди 2 месеца

Видовден а Кире... :))) Зарази се с мутренските нрави по-нашите ширини и ти :))

193

Наистина!

преди 2 месеца

Дойде Видовден, всеки да покаже истинското си лице ! Макар че ни е пределно ясно отдавна кой кого подкрепя и какви каузи подкрепя. Страх ги е от Русия тези нещастници, да променят курса на държавата от безправова към правова! И много добре знаят какво правят.

192

Анонимен

преди 2 месеца

:) :) :)