112

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!

111

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов искаше коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!

110

Сачева с лука

преди 2 месеца

Как лъхат на лук и простотия бг скандалите...

109

Анонимен

преди 2 месеца

И един тумбак спи гол на леглото..." ...... Е-е-х, едно време какви чекмеджета с пачки и кюлчета имашееее...

108

Анонимен

преди 2 месеца

Проклятието на България е Простия Боко Тиквата

107

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене.

106

ГЕРБ затрива Българи

преди 2 месеца

Борисов и Пеевски трябва да се оттеглят по един или друг начин от политиката, за да отворят пространство за обновяване на партиите им.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които поставят под въпрос европеизацията на България!

104

Анонимен

преди 2 месеца

България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Ех тия ПП-та все са ви в устите бе! Баце след избори им се моли да направят правителство, а реалността е, че платените им медии на ДПС-ГЕРБ гледат само как да ги очернят и заливат с помия, за да ги изхвърлят от политиката, за да си продължат ДПС-ГЕРБ с кражбите и далаверите.

102

Анонимен

преди 2 месеца

"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

101

Анонимен

преди 2 месеца

Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!

100

Анонимен

преди 2 месеца

Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти ***, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ е Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!

99

Анонимен

преди 2 месеца

По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ и ИТН не искат Антикорупционни Закони!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Как ГЕРБ-ДПС-ИТН да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!

97

Факт

преди 2 месеца

ГЕРБ както винаги са много нагли

96

43657

преди 2 месеца

Сачева, какъв министър, способен, кадърен...С една дума-никога, никога не и давайте власт

95

Анонимен

преди 2 месеца

Колко е нагла Сачева в безочливите си лъжи!! Герб управляват официално от 2009 до 2020, а обвиняват Петков за инфлацията! Хело, а нима Герб, ИТН и БСП оставиха ПП да управляват нормално поне 1 мандат? Само няколко месеца! Бойкот от ден първи. Че на всичко отгоре ги обвиняват в корупция и кражби, без да предоставят никакви реални доказателства. Да, трудно е за Петков и когото и да е нормален да разбере такъв идиотизъм!.

94

Анонимен

преди 2 месеца

ТОЧНО за ГЕРБ политиката е на Първо място бизнес и облагодетелстване, г-жо Сачева!! Признайте го! Не за ППДБ. Вие не сте спрели да крадете и да печелите на гърба на народа!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Цялатавоня идва от парапета. Мустакатата метреса е в стихията си пред компютъра, пише ли, пише, на Киро просто Фейзбука. Горкото детенце, което дойде на този свят, за да прикрие срама на майка си, фалшификаторката с адвокатска диплома, кой ли, го гледа през това време? ПП,ДБ сасметището на българската политика.