96

Анонимен

преди 2 месеца

А за депутатските заплати, безотчетни пари и куп привилегии, какво решихте? Или там не пипате?

95

Рано или късно

преди 2 месеца

Баце ще усети народната любов сега е велик победител със 8% от всички имащи право да гласуват ! КОйто и да се опита да прави нещо ще спечели хората само със един лозунг ,,долу герб,,и пълна ревизия на управлението ОТ-ДО --сега защото и по времето на ПП пак управляваха ГЕРБ и си бранеха всичко ! Така че който ще създава партия тя ще е анти-ГЕРБ никой друг не би успял хората искат политици във затвора ,и ако може да са повече ! Естествено след със съд и присъда !

94

анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 99Дайте ми и на мен апартаментище на "Сан Стефано" 23 и няма да има проблеми!

93

анонимен

преди 2 месеца

Понеже е ясно,че ако вземат мандата,герп посмъртно няма да ги допусне,защото не иска да им лъснат далаверите и да има последствия.Това е показно,защо при тази ситуация няма да ги допуснат на власт.Поне да се покаже за кой ли път причината.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Кицата да каже какво правим с Кокорчо и Лорер за сградата на Чаталджа, с жиЛена за договорите с адв. кантора, с групата Нексо и другите, за които не знаем. Еднокнижникът не си почисти редиците, лица като Делян Добрев, Маноил Манов, учителката и ред други нямат място в парламента, както и самият еднокнижник.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо гледа като напляскана мутреса.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, Кире, направихте така, че вече никой не взема на сериозно вашите глупости на търкалета и освен за майтапи за друго вече не ставате

89

Щерю

преди 2 месеца

На Харвард езикът на омразата и простащщината! Буннаци...

88

Държавата я разруши-

преди 2 месеца

--ха герберите -- които използваха властта да поставят във цялата администрация свои хора същото стана със съдилища и прокуратура и след като постигнаха ненаказуемост започнаха да смучат ,ама здраво до преяждане и оливане от всякъде и без никой да не може нищо да им каже -- и много трудно ще е да бъде разтурена тази калимера и ще се борят със зъби и нокти за белия хляб и паметник на Борисов ще направят защото докато другите си пращаха роднините във чужбина те ядяха БЯЛ ХЛЯБ и ТРУПАХАААААА !

87

Анонимен

преди 2 месеца

Радев, прибери си версиите!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Не става лесно."Поли тиците" са се окопали здраво в сви нарника.И понеже с нагласени избори няма да стане защото техни са цик,мвр и парите--поне показват какъв е проблема-корупция,закони ,съд и презкуратура.Който разбрал--разбрал.Който не-да си топлли задните части на дивана.

85

Искате да разбиете

преди 2 месеца

На Бойко укреплението и после да почнете да го дърпате за изчезнали магистрали Барселона... и каквото ви дойде на ум , той да реши да ви помага да разграждате неговите схеми ... не вярвам да се получи и Др, ПЪТ не го ИЗПИРАЙТЕ ! Защото хем го изпрахте хем ви издокара хен се сринахте ,може и да изчезнете зашото хората искага да го изринете вие го изпрахте !

84

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да подкрепим правителство, но на среща ще отидем. Ако обещаят нещо па-така ще подкрепим, защото инак изпадаме от борда.

83

zn

преди 2 месеца

Палячоооооо

82

xdh

преди 2 месеца

Скоро всички ще разберете разрушителната сила на идеята зад създаването на АНТИ-БЪЛГАРСКАТА партия ПП-ДБ и ще разберете кои са путлерските ***, които я създадоха!!! Факт е, че след като се появиха Киро, Кокорчо, Денков, Ицо Лодкаря, Коце Копейката, ИТН - започна разрушаване на политическата система у нас!! Като си спомните КОЙ докара Радев на власт( Решетников), КОЙ вдигна юмручето (същото като на Тръмп), КОЙ направи Киро *** премиер, КОЙ започна да чегърта ГЕРБ...сещате ли се? пАсолството

81

Анонимен

преди 2 месеца

До браво То само с разбутване не става , трябва и подреждане . Лудите са най-ефикасни в разбутването , ама не чакай от тях подреждане .

80

браво

преди 2 месеца

Единствените,осмелили се да разбутат клошарника на боко,който вече мерише на смъ рди.

79

Фемин хелп

преди 2 месеца

Теменужка не може да стане учителка на село

78

Мда

преди 2 месеца

Говори се , че след провала на киретата - посолството залага надежди в вьзнесение и полковникаЗа дорасипване на бьлгария

77

ха ха

преди 2 месеца

Какъв Харвард...който не е завършил милиционерското училище,нищо не разбира.