297

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 362Руснаците какво оръжие ползват? Знаеш ли кога е била "Пражката пролет"?

296

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 368Май не разбра, че новото суперскъпи прехвалено оръжие не става за нищо. Цевите на оръдията не издържат на интензивен многодневен огън. Танкове и БТР не могат да се поправят на терен. Джавелина изисква 8 операции от оператора преди да произведе изстрел. И т.н., и т.н. Отдавна се знае, че Украйна е бесното куче на САЩ да изтощава руската икономика и армия. Ама май не се получава. Да се готви Грузия.

295

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО помага на Украйна да се самоликвидира. Ще воювате до последния украинец!

294

Тап

преди 2 месеца

НАТО най-много да я докара до ядрена война и тогава победители няма да има.

293

Анонимен

преди 2 месеца

Нато и украйна толкова си могат. Никой не може да победи Русия.

292

!

преди 2 месеца

Самото НАТО не може да победи и превземе Русия, камо ли Окрайна! Ако можеха досега да са я разграбили!

291

Анонимен

преди 2 месеца

Разбираемо.. нямаше да е лошо да си поделим териториите й де, явно са й малко

290

Анонимен

преди 2 месеца

...Защото и да иска и да сънува, НАТО тук не може да победи. Изгуби още в началото. Сега се чудят как да се измъкнат, но каквото и да направят, все са се издънили.

289

Анонимен

преди 2 месеца

Още ли бърдорите глупости? НАТО няма да помогне на Украйна. Това е ля ля ля, а Украйна е опасна за Европа и целия свят. Те съвсем не са жертвата. Ние сме жертви на Украйна. Нато не защитава украйна, а това, което си е закупило там. Защитава собствените си бизнес интереси с кръвта на свръхтъпите украинци. Опитаха чрез Беларус-не стана, но свръхтъпите украинци се навиха да им танцуват по гайдите.

288

Анонимен

преди 2 месеца

Нато не може да победи Русия.

287

FMC

преди 2 месеца

След признанието на Буданов, че са се опитвали много пъти да убият Путин, не мисля, че тия планове на НАТО ще сработят. НАТО е една бюрократична, бавно задвижваща и бавно движеща се машина. Няма шанс в тая война по причината, че не е толкова пряк участник в нея. Ако бе пряк участник, НАТО щеше да се задейства на секундата ако възникват проблеми. В момента те подкрепят Украйна със старо оръжие, което отдавна е ясно, че не става за тая война.

286

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахаа. Запада си продават оръжията и Осрайнцитеее не могат още 5 поколения да изплатят всичко

285

Гей

преди 2 месеца

От две години живея с приятеля си на квартира и не ме е срам. Все някога трябваше да се покажа. Кога ако не сега, когато вече съм на 59? Никога не е късно да намериш себе си и човека до теб. Вечер си правим скара бира, пускаме си американски песни, забавляваме се. И двамата сме американофили, ако има някакво значение.

284

Ха-ха

преди 2 месеца

Че то разпалването на тая война никога не е целяло победа на Украйна над Русия,а на САЩ над Русия !Ако тоталното унищожение на Украйна помогне за постигане на американските цели,то ще бъде стимулирано!Което всъщност и става.Нещо повече-САЩ предвиждат план "В",унищожение за цяла Източна Европа,ако това не помогне.Естествено,има и план "С"-унищожаване на цяла Европа.

283

Анонимен

преди 2 месеца

нато циркаджиите

282

До Айде на нас

преди 2 месеца

Браво пък в Букурещ има повече наркотици от София, а в Атина има най много на Балканите че е най голяма жестока логика

281

Айде на бас

преди 2 месеца

Когато Тръмп стане президент след няколко месеца, Бургас пак ще бъде повече от София

280

Гей

преди 2 месеца

От две години живея с приятеля си на квартира и не ме е срам. Все някога трябваше да се покажа. Кога ако не сега, когато вече съм на 59? Никога не е късно да намериш себе си и човека до теб. Вечер си правим скара бира, пускаме си руски песни, забавляваме се. И двамата сме русофили, ако има някакво значение.

279

Анонимен

преди 2 месеца

Хапчетата за високо кръвно са разработени през 60-те години в САЩ. По принцип са създадени за дeбелaци които имат Огромни паласки около стомаха както около задните части и бедрата. По същото време тръгва и химията в бодибилдинга когато Арнолд ги разцепва десетина години и остава номер едно в историята. Някой човечец 100 килограмов се прибира вкъщи и казва скъпа свалих си пулса с тази химия а пък Арнолд отива да праскa плеймейтки и казва разбих ги на мъртва тяга с това хапче. Кой каквото си избер

278

До 345

преди 2 месеца

Ами не можеш да ми даваш акъл щото нито.си ми на годините нито на образованието,а от зелена тиква на никой не му трябва семе