38

До Време е за ПРОМЕН

преди 2 месеца

Едва ли ще попълнят нужните бройки за такава служба ако е доброволна. Армията и полицията в момента имат недостиг на персонал (около 28% в армията, около 10% МВР - около 1200 души само за гранична полиция, 600 за СДВР ит.н)

37

mery

преди 2 месеца

Хеликоптерите се чуват как прелитат над Стара Загора. Дано да успеят да потушат пожара.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Моловете са пълни със здрави и прави роми не работят нищо но от какво живеят не зная само че никога не ни помагат за нищо готованковци на НПОтата са. Странна сага.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са пожарникарите от Гърция и Турция?! Нали миналата година им помагахте?!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата незаконна сеч на дървесина на ДПС , вече е прикрита .Всичко е цветя и рози .

33

Анонимен

преди 2 месеца

Американските бази защо не помагат. Нато защо не ни помага. Урсула иска втори мандат. Не е ли неудобно само злини до тук сътвори. Герб се знае че ще я подкрепят а тя подкрепя ли ни. Не. Подкрепя РСМак. Позорно.

32

Време е за ПРОМЕНИ!

преди 2 месеца

Около нас Войни,Пожари в Гърция,Турция,Северна Македония..Време е Политиците да вземат Смели решения за Защита Националната сигурност и Населението!Не да ми говорят как някъде връщали Наборната служба А ДА създадат Модерни Сили за Териториална отбрана и Защита на населението Подготвени от Българската армия и по време на опасност за Сигурността на подчинение на БА При бедствия,пожари на подчинение на Областните управители!Доброволна служба, Минимум 2заплати на година Предимство за МВР,Служби....

31

Пфффф,

преди 2 месеца

тоя Главанавчооглу хем не си е пил хапчетата,хем е слънчасал! Ама откъде ги намира Буци тия неадекватници,с джипката ли ги обира по автогарите и автобусните спирки, с конкурс по "красота" ли ги избира, в зайчарника ли "минава с 200" тестово?!?!? :)

30

ха-ха

преди 2 месеца

Зад кухата л.ейка на Главчо се вижда кухата лей-ка на Тиквун.

29

уточнение

преди 2 месеца

Дъртия счетоводител бай Главчо не знае че е премиер.Този гламав гербаджийски селя.к просто цепи мрака с глупостта си.Тиквата ги намира само такива невзрачници и безличници ,за да не личи колко глуповат е самия той.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Има един дето слага минуси на критиките.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Почетните председатели нещо си мълчат не ги засяга. Никога нощо не ги засяга. Милиардери милионери величества магазини спонсори нато мато никой от никъде не го е еня. Животните гладуват ?!?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ситуацията с пожарите не е критична. Каза човека . За обикновеният българин критично до опасно е липсата на върховенство на закона. Ако му гори нивата на собственик / примерно от 4 хектара / но няма право на владение . Защото арендатора и държавното устройство му пречат да я управлява. Къде от завист , къде от не заинтересованост . Ти този собственик ще си каже , какви ме интересува . Така и така бе съм садил , не съм копал - орал . Пък и да дадат нещо и да не дадат все ми е тая. Да гори

25

Анонимен

преди 2 месеца

А БЕШЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ИЗВИКА САМО БАНКЯНСКИЯ ПОЖАРНИКАР СО МАРКУЧЪТ И ВСИЧКО УГАСВА...

24

Анонимен

преди 2 месеца

От какво са тези пожари

23

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че поне не сме живи .

22

до 12

преди 2 месеца

Ако Севда е пропуснала да ви информира, в момента управлявате вие - ГЕРБ, със Служебното правителство на Главун, зад грозния фейс на когото наднича Тиквун.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Подавай оставка главка. Не се справяте изобщо !

20

Нищо не става

преди 2 месеца

От Ная държава!Жалко че сме родени тук!

19

Анонимен

преди 2 месеца

То от бетона и асфалта става два пъти по-горещо Главчев, тъй че спести си мнението за мис и р ките :)))