58

Анонимен

преди 2 месеца

НИкой не говори за важните неща които стават на планетата. Поднасят се едни и също претоплени новини до затъпяване не населението на планетата. Замазват се очите на хората с малковажни неща , а важните неща се скриват с глупави и несъстоятелни статии по новинарските сайтове. До пълно оглупяване на населението на планетата!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не обелва дума за ядрените опити на Русия и САЩ в пустините, за замърсяването на океаните пак от тия две държави и Китай, че си изхвърлят всички *** в океана. Изхвърлят се тонове с варели с отработено ядрено гориво и куп отрови на дъното на океана. Никой не обелва дума за истинските замърсявания на планетата, обаче виждаш ли, всеки ден ни се обсяснява как сме засили промените на планетата с нашата дейност. *** off stupid paid bitches

56

Dabe

преди 2 месеца

Аз предлагам всеки който вярва и на 1% на тази "новина " да се опита да спре да диша за 5мин за да спаси планетата .Ако не успее от първият път да продължи до успех. Gl HF.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До 56 - Било е 22 часа преди 300 млн. години или по е едно предаване на Discovery така говореше.

54

Анонимен

преди 2 месеца

О не, часовника ще изостава с 2 селунди на година, не кан ще го прежувея, мале...

53

Каталог

преди 2 месеца

Оста и да се отместила, обиколката на Земята е същата.

52

Бум

преди 2 месеца

Да спрат да произвеждат и използват оръжие!Земята се тресе от бомби.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ако деня е по-дълъг, тогава и нощта следва да е по-дълга. Предполагам лош превод. Авторът има предвид 24 часа като един ден. Ако земята наистина забавя въртенето, то денонощието се удължава. Но това са смешно малки стойности. Вероятно, след n-стотин години денонощието ще е 25 часа.

50

Нане

преди 2 месеца

Напротив въртенето на Земята около Слънцето, според много теории е вече с 1 /3 по бързо около Слънцето... ===))) затова ви се струва, че живота ви преминава много бързо.

49

Анонимен

преди 2 месеца

По-големи идиотщини скоро не бях чел. Честно, не знам това от къде е преписано, но е пълна, ама наистина пълна простотия!!!

48

Бгг

преди 2 месеца

По големи глупости не бях чел. Най добре е зелените тикви да спрат да дишат за да не отделят въглероден диоксид, освен това ще спрат да отделят и метан изодзадзе. Така те ще спасят планетата.

47

Сага

преди 2 месеца

Депутатите да се откажат от вредните автомобили и никакви НСО джипове. Трябва да спасяваме Земята, а не Кирчо, Банкята и т.н.

46

Шапка

преди 2 месеца

Колко ще ни струва възстановяването на оста на Земята по плановете за възстановяване?

45

Цък

преди 2 месеца

Ледниците спират някои течения. Като се топят, това може да доведе и до по-студено време. Природата си уравновесява климата и енергията.

44

Лъжа

преди 2 месеца

Истината е една и тя е, че от десетилетия има план за промяна ъгъла на въртене на Земята. Точно това правят от около 20 години, бавно НАКЛАНЯТ (буквално) земята. Знам, че много "умници" ще се изсмеят на това, но ми е през дедовия за вашето безхаберие.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно си шмаtka. По добре си трай, да се чудят всички дали си куухо, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Ако летните температури се качат с още 4-5 градуса, и примерно започнат да достигат 45-50 градуса на сянка, самото оцеляване през лятото ще бъде трудно, на много места по планетата... Друга голяма опасност е недостига на питейна вода, и ако не се намери надежден и евтин начин за филтрация на океанска и морска вода, наистина може да станем свидетели на войни за вода

41

шмatka

преди 2 месеца

Върховна глупост! Престанете с тези дивотии -клим промени! Природата и земята регулират климата, атмосферата ,валежите и тн природни явления,но когато диваци като евреите се намесят и се опитват да подчинят света се пишат и повтаряте като папагали лъжите им!

40

Анонимен

преди 2 месеца

ВЕрвайте на нАуката.....хи хи хи

39

Анонимен

преди 2 месеца

Написаното е абсолютна глупост. Значи, имаме избрана числова скала за отчитане на времето и числата се влияят от атмосферната температура? Знаех, че климатичните истерици са способни на всякаква простотия, но не предполагах, че са способни чак на такава.