351

Анонимен

преди 2 месеца

Престъпниците от управляващия Киевски режим и престъпния, корумпиран олигархат там, както и съучастниците им, трябва да бъдат осъдени; престъпленията им са масови, те са ужасяващи и смразяващи всяко човешко същество, трябва втори Нюрнбергски процес, но не както последния, в който маса нацистки престъпници, са били пуснати на свобода, а реален съд и присъди!

350

Анонимен

преди 2 месеца

Истината, разказана сбито от украинец(избягал) , в продължение на два часа, Ю туб: Андрей Ваджра. О душе украинства. 13.07.2024. ( 130)

349

Дарвин

преди 2 месеца

Китайците им фалираха 40 банки за един месец, май и те имат нужда от военна операция за да занимават масите...

348

българските служби

преди 2 месеца

Евро-джендърите се смеят, но са забравили, че който се смее последен, се смее, най-добре....АМИН!

347

Анонимен

преди 2 месеца

До ПровидениетоТе ако изгонят китайците, първо самите европейци ще пострадат и конкретно немците, които имат търговски отношения с тях, при американците е същото, ако изгонят китайците, няма да имат даже факсове и принтери да принтират. Санкциите върху Русия , също се отразиха крайно негативно срещу много от европейските държави. Бизнеса , не трябва да се подчинява на такива безумци и безумни решения, а да търгуват свободно и такива, като нацисткия педееррасссс Зеленски, да не застава на пътя

346

Анонимен

преди 2 месеца

Ако руснаците бяха се съсредоточили върху криминалната Киевска върхушка и ударят директно там и по тях, в бърлогата на това зло, произвеждащо нацизъм и страдания, вероятно нямаше да загинат толкова много и невинни хора и от двете страни, да се пролее толкова много кръв, но не е късно и сега да го направят и да сменят властта там!

345

Провидението

преди 2 месеца

Веднага да се изгонят всички китайци от западна Европа, които търгуват там.

344

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е всички които са срещу американците и техните военни бази по цял свят да се активизират и да ги натикат в Миша дупка и да възцари Мир на света

343

=

преди 2 месеца

Поредния путински фейк. От тази война най печеливш е Китай и няма причини китайците да бързат с прекратяването й. Другаря Си е поставил путинчо в партер и ще го дармачка максимално дълго, крайната цел на Си е Сибир да стане северен Китай. И нещата натам отиват

342

Иванов

преди 2 месеца

Време е и китайските *** да станат на скраб след сев.корейските,а що се отнася че агресора воювал сам срещу НАТО Ами така сам в пожелал както нацистка Германия преди и сега блатницитв ги очаква същата съдба макар да са много силни ще паднат много лошо и ще се разпадне империята на злото.

341

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ви пише заглавията?

340

хА,ха,ха

преди 2 месеца

И те д,упе да пробват ка са пържи на УСА джавелин!! трябва да ударят братско рамо на хамериканските си братя по оръжие,че рашките свършиха подвижните цели,а хамериканците ще останат без поръчки,а ние дубре така!!

339

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално. Русия досега воюва сама с цяло нато. 32 държави срещу 1. Време е братски Китай, Иран и Северна Корея да се включат :)

338

1

преди 2 месеца

Скоро от Тему и алиекспрес ще има танкове и БТР-и на промоция или не?!

337

Анонимен

преди 2 месеца

Да ви имам и заглавието.

336

Анонимен

преди 2 месеца

До Юлиян Щото постоянно и помагат и спасяват.

335

Путю

преди 2 месеца

"великият", "безаналогов", "най-мощен" "супертанк" Армата се оказа купчина скрап. Затова "могучая" ще пазарува танкова от Алиекспрес. нЕма такъв виц! Ха-ха!

334

Анонимен

преди 2 месеца

До Гаварит Масква ..... И къде видя тука ЕС , .... и въобще какво общо има темата с ЕС ?

333

Гаварит Масква

преди 2 месеца

Някакви интерпретации на някакво издание, какво може, евентуално, ако се навият китайците... Само дето на китайците им е по-мил ЕС, че там отиват 18% от износа им, а в раzzията - 3%.

332

1

преди 2 месеца

Великата руска машина се оказа, че ч няма, ще я заместват с китайска, ама евентуално. Ако си подарят богатствата на китайците.