118

Чалгарията не е на м

преди 2 месеца

мода! След като на чалгарията й мина модата и умираха от глад станаха приятели с Борисофф, който ги направи пишман политици като него! Сега аработват като пишман-полирици около този и онзи! Жалка работа!

117

Анонимен

преди 2 месеца

Нека НС каже как възнамерява да използува тези 4 милиарда, които чака от ЕС за да знаем да ги подкрепяме ли или не! До сега ги прибираше БоКо в чекмеджето под предлог, че ще прави ремонт на ремонта, а не ни санира дори жилищата!! Сега се чуди защо са се изпарили 800000 избиратели! Ам и затова, ащото мурите си накупиха най-скъпите коли в Европа и Америка, взети заедно! Мислеше да компенсирва липсващите гласове с циг-анските, но тов

116

Анонимен

преди 2 месеца

ДБ са се адвокате. Иванов, Кънев, Бориславова, Минчев и др.

115

Анонимен

преди 2 месеца

Друго си е Ники ВасилевДа предложиш за премиер!

114

Лицемер

преди 2 месеца

от едно и също тесто сте замесени ИТН и ПП и е въпрос на време отново да се слеете в неизбежно катастрофалната чалгаро-шарлатания......Наглостта и безочието ви са с брутални размери ....Без ала-бала и фалшификация на резултатите от изборите чалгата няма шанс да мине 4% , а шарлатаните заедно с бойкикев и сие максимум 8% нооооо , за смтка на това диктувате дневния ред все едно сте първи . Аре чупка болшевишки мутри !!!!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха, още един корупционер плюе, но не може да направи и едно правителство !Тези могат само това, плюене и разруха

112

Наблюдател

преди 2 месеца

По принцип това с реформите в съдебната система е правилно и наложително.А разни бай *** като Бойко , Слави ,Пеевски и т. н. ще е по-добре да не казват нищо ,понеже само се излагат

111

Анонимен

преди 2 месеца

Коя е Галя от посолството бе

110

Анонимен

преди 2 месеца

Костов е виновен, трябваше да арестува Трифонов още като переше пари на мафията около Илия Павлов и Доган.Ама това е то мафията.Обвързаности, мене на тебе и кво....Ква корупция, кви реформи, бе момчета от ППДБ, вие сте се побъркали тотално.Вие сте също в мафията, то друго няма.

109

103

преди 2 месеца

Не, приятелю! Този "фен" на чалгарите, е преди всичко с извратено съзнание, а че е луд, няма никакво съмнение! Че КкОЙ нормален човек ще е фен на чалгарската сбирщина на "Малкоот ДПС", сътворено от сарайския милиардер, дето минава за "философ", ама си е чисто и просто агент Сава от ДС!

108

???

преди 2 месеца

КОЙ "юридически гений" ти нареди да предложиш за български премиер един измамник, неграмотен лъжец, продавач на шнорхели и бански на една сергия? Такъв измамник и изпечен лъжец, по-изпечен и от теб, че лъжеше, че има докторат във виенски университет, а се оказа, че много искал ад влезе в този университет да ползва тоалетната, ама като му видели мутрата, не го пуснали! За министъра ти плагиат да не говорим, че е повече от позор! Повече от позор за теб, разбира се, чалгарино учиндолски!

107

Гост

преди 2 месеца

Ленчето

106

Мария

преди 2 месеца

Ами някой като тебе! И те и вие се правите на ,,велики" а сте едни изпаднали германци ,ама драпате за пачките.Ти си ги натрупал ,ама уреди приятелчетата си ,нали те са ти семейството

105

Анонимен

преди 2 месеца

А кой юридически гении ти каза,че ставаш за политик?

104

Слави е срам и позор

преди 2 месеца

Слави Трифонов не познава Конституцията и манипулира българите!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Славуца пей си чаллгата. :-)

102

Анонимен

преди 2 месеца

Кой позволи юридически този чаллгар?

101

така е с дечицата

преди 2 месеца

Нали Кирето и Асен са един вид рожби на Радев, потърсиха бащина закрила!

100

Анонимен

преди 2 месеца

ти си я възпял бре, дон Чалгаре? Как кой жиЛена

99

До фен на ИТН

преди 2 месеца

Евала,фен.Всвка втора дума ти е цинизъм и е цензурирана .Освен луд имаш ли друга дума в речника си?