60

VladTepes

преди 2 месеца

Горит военкомат! Хорошо горит!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Ще му кажа на чист украински - молодец. Малко е , трябва повече съпротива. Защо принуждават хора, които не искат да воюват, да го правят? Длъжен си да умреш за кое? Че си се родил на дадена територия ли? И какво от това? Нотариален акт за нея имаш ли? Аз за къщата си няма да умра , камо ли за имагинерна държава и шиши начело на нея. Нов дом се гради с труд за 10 г, нов живот има само ако се преродиш, ама надали.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Това е бил Путин

57

Браво на него!

преди 2 месеца

Украинците се усетиха и не им се мре за дозите на просрочения наркоман

56

Анонимен

преди 2 месеца

Съгласни ли са украинците да ги убиват на фронта или НЕ! Къде е тръгнал Зеленски да обещава Перемога, като мъжете бягат на поразия от Концлагерът Украйна и киевският Фюрер.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Козешкият,минусаджия-грантаджия се е активирал гледам. Вместо да цъкаш минуси отивай да се биеш в укрияза интересите на презокеанските си господари!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Така се започва,след това протести,след това преврат и зеленски ще тича,да се хваща за колесника,ама за него място няма да има

53

Регенсбург

преди 2 месеца

Прав е човекът, не трябва обикновеният гражданин и данъкоплатец да плаща тази висока цена, вина за която има управляващата клика на Украйна. Всеки има правото да не е съгласен да жертва живота си или част от крайниците си, за да защитава един радикален режим, при който човешките права са суспендирани до второ нареждане. Една нелегитимна власт с изтекъл мандат!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Евала

51

Алито от София

преди 2 месеца

Давайте я у Сливенския затвор, има *** които много ще и се зарадват

50

До 46:

преди 2 месеца

Никой не се нуждае от твоето писане. Заминавай за любимата си Украйна за да загинеш с чест за Зеленски и спри да ни занимаваш с душевните си проблеми.

49

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Такива неща стават от повече от един месец, но тук не се пише. Горят се автомобилите и домовете на военните, които патрулират за да ловят мъже за фронта по улици и магазини, при това тези палежи са дори в русофобската западна Украйна. Такива неща щяха да станат и в България защото Борисов и Пеевски готвеха правителство Желязков да ни вкара във войната срещу запазване на парите им за западните офшорки, но Доган се усети и разтури създавенето на правителството на войната.

48

Алито от София

преди 2 месеца

Ами сигурно някой руснак ще е бил,що всички такива атентати ги правят руснаци, по думите на украйнци,а по разследване на американските служби,бомбите си идват от украйна, ами как хората няма да бягат, докато байдън е на власт украйна ще страда,а ако байдън спечели още един мандат и украйна вече наистина ще бъде изравнена със земята и няма да има помен от нея заради *** байдън деменциов

47

Анонимен

преди 2 месеца

"Какъв беше този гръм, Джон???" "Фиеста по укропски..., забавляват се сър!" -)))

46

Анонимен

преди 2 месеца

Спирам да пиша в пропутинските ви сайт, днес-ове. Изтрили сте ми всички мнения без основание. Има и други трибуни, където човек може да си напише мнението, без да е задължително да пише дитирамби за Путин и *** му. За мен вече сте част от руската хибридна война. Пфу, слугинаж!

45

до 42

преди 2 месеца

За твое нещастие, арабите са поканени от любимият ти Брюксел и ще си останат тук.

44

До Долният

преди 2 месеца

В Русия няма военкоми. Армията е от платени служещи. И то доста добре платени. И желаещи има достатъчно. Между другото какво става с Големият Контра Наступ на нацистите ? Миналата година Зеленски обеща че това лято 2023г щял да се къпе на плажа в Крим....Чакаме снимки !

43

Анонимен

преди 2 месеца

Сами ще се избият помежду си.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла Европа се напълни с араби, чернокожи мигранти, а междувременно в Украйна и завзетите територии от Путин има недостиг на хора. Редно е да се помага.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен34 кажи го на някоя руска мамаша тогава