74

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 75 - Тогава имаше и други - Милицията събираш обичайните заподозрени и се разбираше за точно 15 минути, кой е крал, а после имаше такъв кютек, че на половианта им държеше влага с години, само деот един набили.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистическа тактика за ограбване на Българите: Въвеждане на Крепостното право от СССР. Изземване земите на Българските Ковбои - Селяни и натикване в Колхози - ТКЗС - да работят на не своя земя и да изхранват Крадците - Комунистите и след това Скрита тактика за крадене на Злато събирано от векове от нашите деди за правене на първите Банки - Пендарите на техните съпруги и чрез Ужким да си Купуваме Дънки да ни езземват златото по 2 златни монети за едни дънки, за Златната Москва на Чукчетата!

72

Анонимен

преди 2 месеца

По времето на лошия социализъм, хората не заключваха къщите си. Когато тръгваха на море за 20 дни, оставяха клйчът под изтривалката и никой не крадеше. Тогава, през социализма хората имаха култура. Сега е демокрация, култура няма, ама и държава няма.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Не хората, а държавата прябва да гарантира сигурността на гражданите и неприкосновеността на частната собственост. Това е задължение на държавата! Не вменявайте тази отговорност на хората, защото тома води до беззаконие.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Корекома в Центъра на София е служел за събиране на Златните Монети от Българското население за Комунистите, с тактика: Замени 2 Златни монети събирани от векове от нашите деди за Долар за да си купиш дънки за 4 долара и това Златно Съкровище да заминава за Москва и да позлатява Златните Московски Дворци и в днешни времена Другаря Путин с Папка в ръка с трътка изпъната назат смело да марширува по Златните Дворци покрити с Българско Злато!

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Откъде ги намирате /65/ Първо почети малко по темата "Що е това култура". Много неща ще ти се изяснят.

68

хайде

преди 2 месеца

Аз съм готов да защитавам дома и семейството си, ама да променят закона. Искам когато някой нахлуе у нас и ме нападне, аз да мога да му отвърна, без да ме съди. А не като сега - влезли крадци, заплашвали, човека си извадил оръжието при самозащита, гръмнал крадеца и сега го съдят. Личната собственост да е неприкосновена. А сега влизат, крадат, бият нашите възрастни родители и нямаме право на защита. Да не казвам масово от кой етнос са (всеки се сеща).

67

Анонимен

преди 2 месеца

Почнаха да си предлагат заплатените услуги. Много е просто- не се държат пари и ценности вкъщи, когато няма никой. Не се разпространява наляво и надясно, че ще заминавате. Снимки ще качите, след като се върнете.

66

Анонимен

преди 2 месеца

1969г. Дядо ми даде две златни монети да си купя за 4 долара дънки. Отидохме на бригада в Рила и аз си поставих дънките под дюшека на леглото където спях. Там имаше и бригадири от Русия. Раздадоха ни работни облекла. Всеки ден проверявах за дънките. В деня в който си тръгвахме дънките ми изчезнаха, Шефа на бригадата ми разреши с работното облекло да се върна до София и започнах Втори Курс Следване със работно Бригадирско Облекло докато дядо ми отново ми даде две златни монети да си купя дънки!

65

Бат Гоце

преди 2 месеца

Начеее, аз имам уникална защитна система, паардя брутално гадно ди смърди мноо гадно вкъщи. Вднъж едни крадци влизат, в момента в който ги лъхна вонятя ги чувам да си ги говорят, ооо чуек, тук некви *** живеят пари няя намерим.Иначе ги чаках да ги *** с дървения кол в гъзовете да ги превъзпитам малко, ама не влзаоха мушмуроците! аз за кво вися вкъщи в тая жега ако не да нашамаря някой обриджия

64

Анонимен

преди 2 месеца

Правилния въпрос е има ли българинът култура да не краде. Това другото не е култура.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Ако са те набелязали нищо не може да те спаси, едниственото което спасява е страх от Съд и полиция

62

Откъде ги намирате

преди 2 месеца

тези ниско културни неграмотни съветници! . . . Има ли българинът култура да защити дома си от кражби? . . . Има инстинкт за самозащита / самосъхранение за живота, семейство, деца, дом итн., но култура чувам за първи път! А иначе културно ходим семейно на театър и оперети, в музеи чужбина - Пергамон в Берлин, Тука-Тука в Барцелона Универистет и доста други, но не откривам връзката култура-кражба-дом! Сигурно е вече някаква българска особеност на опрделени среди!

61

Анонимен

преди 2 месеца

"С един елементарен патрон за 40-50 лв. може да се реши проблемът. Подходът е индивидуален спрямо вратата." - В YouTube има един батка, дето ги отваря не за по 40-50, ами за по 1400-1500 лв. патроно и то за секунди.

60

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 61 - Баща ми чака 8 години, да си отмъсти на еидн такъв! И да! СТРУВАЛО СИ Е!

59

Факти

преди 2 месеца

Има добра култура да краде

58

Анонимен

преди 2 месеца

1971г. Бях в чужбина и си купих Лентов Магнетофон. В спалното купе на вагона бях сам. В Русе след проверка Милиционерите сложиха един свой човек. Аз пътувах за София. В Горна Оряховица влака спря и аз отидох до тоалетната. Върнах се и какво да видя: Милиционерският човек го няма, но и Магнетофона го няма. Влака тръгна. В София съобщих на гарата за кражбата и им обясних, кой го е откраднал. След време един мой приятел ми каза: Полицаите им са липсвали Магнетофони и затова са ги крали!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Сто процента съм сигурен, че има някакви класации за най-добра и най-лоша полиция, но нашите няма да влезнат в класацията защото не са полицейска организация, а някаква, както казват сърбите, скубщина

56

Пфффф

преди 2 месеца

Културно стреляте по всеки който се доближи до имота ви. С Моля ! Моля поемете този куршум. Това ще ви оправдае

55

Анонимен

преди 2 месеца

Българинът вече е с по 2 врати, връзка с цял куп ключове, решетки на прозорците, сот и нищо не помага. Въпросът е има ли държава?